Şimdi Ara

Hepsiburada 3 al 2 öde fırsatı (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
606
Cevap
15
Favori
95.048
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konuyu açana teşekkür ederim 3 yağ 3 çay 3 filtre kahve ile olay kapandı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • An itibariyle yeni gunde de kampanya devam ediyor.

• Siparis olustururken ayni anda baska bir hediye ceki de kullanilabiliyor. Fakat bu kampanyanin indirim oraninda degisiklik oluyor. Misal 3 al 2,5 ode gibi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • kampanya bitti mi

• kampanya bittimi diye soranlara seçimde oy hakkı verilmesin. sepete atıp bakmak buraya sormaktan daha kolay

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar konusu geçti mi bilmem ama 3al2öde ile beraber 200/20 ile birleşmesi haricinde Akbank kodu olan varsa 20 TL de oradan düşüyor hepsi birleşti az önce denedim mobilden oldu eğer konusu geçtiyse kusura bakmayın görmeyenlere bilgi olsun

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • deepdarkdirty D kullanıcısına yanıt

Kampanya başladığından beri Akbank kodu 20 TL yerine 13 TL düşürüyor 200/20 ve 3 al 2 öde birleştiği durumlarda.

• Akhenatonnn kullanıcısına yanıt

denedim arkadaşım olmuyor ondan sordum

• bilginorhan kullanıcısına yanıt
    sabah aldım biraz önce denedim yine oluyor,her üründe kampanya yok demekki.3AL2ODE yazacaksınız kod

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akhenatonnn -- 23 Ağustos 2021; 11:29:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Johny Constantine

Kampanya başladığından beri Akbank kodu 20 TL yerine 13 TL düşürüyor 200/20 ve 3 al 2 öde birleştiği durumlarda.

evet bende öyle olunca akbank 19,90 lık bişi alarak kargo bedava yaparak kullandım mecbur

• solo tuvalet kağıdı aldım. Bulaşık makinesi tableti bakıyorum. 3 al 2 öde de cazip ürün yok yada ilk anda bir hata vardı farkettiler düzelttiler.

• Finish quantum max de stok girseler keşke.

• Arkadaşlar 3al2öde ve 200/20 yaptığım alışverişlerin hiçbiri kargoya verilmedi not alışverişi dün yaptım satıcı HB

• Stok girmişler. 3 adet alımda tanesi 20 tl. Sipariş geçtim hemen. Öğrencilik zamanımda içip, memmun kaldığım çaylardan.

https://www.hepsiburada.com/beta-kizil-dem-turk-cayi-1000gr-p-HBV000005DBA3?magaza=G%c3%bcnaysa&url_src=and-product-detail

• Çay alayım dedim, 2 taneden fazla eklenmiyor aynı satıcıdan. Ne saçma bir sistem ya.

Ayrıca yeri değil belki ama yorum yap 10 lira hediye çeki kazan diyorlar. Hediye çekin kullanım tarihini 1 ay sonraya veriyor.

Amaçları eminim hediye çekini unutsunlar da kullanamasınlar diye.

Ya bunlar amazona kurban gitsinler.

Hepsiburada 3 al 2 öde fırsatı
  • YOURMOVE kullanıcısına yanıt

Amazonu hepsiburada sı yok bu işin, hangisi hesaplısı ise ona hücum. Yalnız ben artık amazondan hijyen gerektiren ürünler almayacağım yaşadığım badireden sonra. Hepsiburada da iade politikasını epey geliştirdi ben memnunum.

• Aldığım biryağ siparişi iptal olmuş.

• nirvanha kullanıcısına yanıt

Bende yudum sipariş etmiştim endişe ile bekliyoruz : )

• YOURMOVE kullanıcısına yanıt

fairy platinum aldım..2 tanesi hepsiburada diğeri onur marketten ekledim..3 al 2 öde kabul etti..217tlye 225 adet satın almış oldum.

• Arkadaşlar markette 90/30 indirim war bilginiz olsun

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.