Şimdi Ara

Hepsiburada 3 al 2 öde fırsatı (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
606
Cevap
15
Favori
95.066
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yudumlar mng ile gelecek gözüküyor, geçmiş olsun Hepsiburada 3 al 2 öde fırsatı 

• cardigans78 kullanıcısına yanıt

geç gördüm kusura bakmayın,

Selpak Tuvalet Kağıdı 32'li Pudra Kokulu Fiyatı (hepsiburada.com)

60 tl ye bunu almıştım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-380B9FCD3

Arkadaşlar markette 90/30 indirim war bilginiz olsun
    İstegelsin sekmesinde 4 litre yudum 59.90 TL 2 tane alınca 30 TL indirimle gayet ucuza geldi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • balci1987 kullanıcısına yanıt
    Bi market yok mu hocam sizde 85₺ alırsınız. İki adet stoklayın ne olur ne olmaz

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bir market de bende indirim kodu yok

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: b0Ni

yudumlar mng ile gelecek gözüküyor, geçmiş olsun  

biraz ezilmiş yamulmuş gelir ama akma,dökülme vs olmuyor hocam.mng kargo genel olarak kötü bu konuda.

• b0Ni kullanıcısına yanıt
    Dua et sağ gelsin😂😂

• Bu kampanyadan daha önce faydalandığınız için indirim kodu uygulanamamaktadır.

Önceden oluyordu ancak artık sanırım aynı hesaptan olmuyor. İndirim kodunu keşke hesaba tanımlamasaydık :)

Akbank kodunu bir kere hesaba girdikten sonra başka hesaba giremiyor muyuz silinmiyor mu hesaptan bu meret :)

• Arkadaşlar;

Bu kampanyadan daha önce faydalandığınız için indirim kodu uygulanamamaktadır.

• Evet millet bir kampanya daha bitti, dağılın artık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • devam ediyor her hesap 1 kere kullanabiliyor sadece, limit koymuşlar

• başka hesapdan deneyince oluyor halen kampanya

• KingOfShadows kullanıcısına yanıt

hocam nedir durum 3 al 2 ödeye girmiyor sanırım artık direk 89,90 oluyor ve 90/30 indirimiylede birleşmedi nasıl calısıyor algoritma pek anlamadım.

• Sezonu 7 kilo çay, 58 quantum max, 30 litre yağ, 9 kilo deterjan ve 96 tuvalet kağıdıyla kapatmış olduk, 3 er kiloda badem ve antep fıstığı aldım ilk defa Hepsiburada 3 al 2 öde fırsatı 

• hocam detay yazabilir misin ?

https://www.hepsiburada.com/eti-popkek-muzlu-60-g-x-24-adet-p-HBV000006NJLW?magaza=ET%C4%B0%20ONL%C4%B0NE

örnegin bundan 3 adet ekledim 90tl yapıyor 3.yü ücretsiz yapmıyor ayrıca 90/30 icin bir işlem yapmak gerekiyor mu ?

Balıkesir de express hb yok o tarafa bakmadım bile , ne yapmam gerek bilemedim.

• Kaşar almadınız mı 😂😂

• Aldım da hanım iptal ettirdi, nasıl gelecek bıdı bıdı çöpe atarım yedirmem çocuklara diye tehdit etti.

• xxxcem kullanıcısına yanıt
    Hepsiexpress yoksa yararlanamazsın ayrıca keki denedim, düştü.

Hediye çeki kısmı var yukarıda sağda oraya “3AL2ODE “kodunu uygula indirim sepette düşecektir. 3 adet ekledikten sonra.

Hepsiburada 3 al 2 öde fırsatı

• anladım hocam teşekkür ederim,express buraya çok gec gelecek muhtemelen.

https://www.hepsiburada.com/gundogdu-taze-kasar-peyniri-700-gr-x-3-p-HBV00001AN1JG?magaza=Lezzetarayanlara

89,91 fiyat şuan 3adetli paketten 3 tane aldım

https://www.hepsiburada.com/gundogdu-anadolu-kars-eski-kasar-450-gr-p-HBV000014MYFP?magaza=Lezzetarayanlara

üstede bununla 200tamamlayıp 20 tl daha düşürdüm 191.23tlye kapattık güzel oldu ama 6,5 kaşarı nasıl yiyecegim onu düşünüyorum Hepsiburada 3 al 2 öde fırsatı 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxxcem -- 23 Ağustos 2021; 15:48:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: xxxcem

hocam nedir durum 3 al 2 ödeye girmiyor sanırım artık direk 89,90 oluyor ve 90/30 indirimiylede birleşmedi nasıl calısıyor algoritma pek anlamadım.

Hesaplara sınır gelmiş hocam. O yüzden olabilir. Yani bir kere faydalandıysanız bir daha faydalanamıyorsunuz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.