yudumlar mng ile gelecek gözüküyor, geçmiş olsun |
Hepsiburada 3 al 2 öde fırsatı (21. sayfa)
-
-
geç gördüm kusura bakmayın,
Selpak Tuvalet Kağıdı 32'li Pudra Kokulu Fiyatı (hepsiburada.com)
60 tl ye bunu almıştım.
-
İstegelsin sekmesinde 4 litre yudum 59.90 TL 2 tane alınca 30 TL indirimle gayet ucuza geldiquote:
Orijinalden alıntı: Guest-380B9FCD3
Arkadaşlar markette 90/30 indirim war bilginiz olsun
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bi market yok mu hocam sizde 85₺ alırsınız. İki adet stoklayın ne olur ne olmaz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bir market de bende indirim kodu yok
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: b0Niyudumlar mng ile gelecek gözüküyor, geçmiş olsun
biraz ezilmiş yamulmuş gelir ama akma,dökülme vs olmuyor hocam.mng kargo genel olarak kötü bu konuda.
-
Dua et sağ gelsin😂😂
Bu kampanyadan daha önce faydalandığınız için indirim kodu uygulanamamaktadır.
Önceden oluyordu ancak artık sanırım aynı hesaptan olmuyor. İndirim kodunu keşke hesaba tanımlamasaydık :)
Akbank kodunu bir kere hesaba girdikten sonra başka hesaba giremiyor muyuz silinmiyor mu hesaptan bu meret :)
-
Arkadaşlar;
Bu kampanyadan daha önce faydalandığınız için indirim kodu uygulanamamaktadır.
-
Evet millet bir kampanya daha bitti, dağılın artık.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
devam ediyor her hesap 1 kere kullanabiliyor sadece, limit koymuşlar
-
başka hesapdan deneyince oluyor halen kampanya
-
hocam nedir durum 3 al 2 ödeye girmiyor sanırım artık direk 89,90 oluyor ve 90/30 indirimiylede birleşmedi nasıl calısıyor algoritma pek anlamadım.
-
Sezonu 7 kilo çay, 58 quantum max, 30 litre yağ, 9 kilo deterjan ve 96 tuvalet kağıdıyla kapatmış olduk, 3 er kiloda badem ve antep fıstığı aldım ilk defa
-
hocam detay yazabilir misin ?
örnegin bundan 3 adet ekledim 90tl yapıyor 3.yü ücretsiz yapmıyor ayrıca 90/30 icin bir işlem yapmak gerekiyor mu ?
Balıkesir de express hb yok o tarafa bakmadım bile , ne yapmam gerek bilemedim.
-
Kaşar almadınız mı 😂😂
Aldım da hanım iptal ettirdi, nasıl gelecek bıdı bıdı çöpe atarım yedirmem çocuklara diye tehdit etti.
-
-
anladım hocam teşekkür ederim,express buraya çok gec gelecek muhtemelen.
89,91 fiyat şuan 3adetli paketten 3 tane aldım
üstede bununla 200tamamlayıp 20 tl daha düşürdüm 191.23tlye kapattık güzel oldu ama 6,5 kaşarı nasıl yiyecegim onu düşünüyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxxcem -- 23 Ağustos 2021; 15:48:48 >
-
Hesaplara sınır gelmiş hocam. O yüzden olabilir. Yani bir kere faydalandıysanız bir daha faydalanamıyorsunuz.quote:
Orijinalden alıntı: xxxcemhocam nedir durum 3 al 2 ödeye girmiyor sanırım artık direk 89,90 oluyor ve 90/30 indirimiylede birleşmedi nasıl calısıyor algoritma pek anlamadım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X