Şimdi Ara

Hepsiburada 3 al 2 öde fırsatı (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
606
Cevap
15
Favori
95.066
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Selpaktan bi kat eksik. Ele iki kere dolayıp kullanmak gerekiyor, haliyle selpaktan pahalıya patlamış oluyor.

• the guardian14 kullanıcısına yanıt
    2 katlı hocam, selpak 3 katlı. Buna göre hangisi sizin için uygunsa ona göre seçin

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Alakası bile yok selpak mercedes ise,solo anca opel olur  

• quote:

Orijinalden alıntı: Sinirli ve Süratli

Selpaktan bi kat eksik. Ele iki kere dolayıp kullanmak gerekiyor, haliyle selpaktan pahalıya patlamış oluyor.

@Gamer4fun4 @serden  sağolun arkadaşlar gsm engeline takıldık. günde bir kere yapabiliyoruz bnde onu ıslak mendilde kullandım. yarına kalırsa bakarız artık. ben berrak kullanıyorum genelde, katına bakmadan, 27.50 ye alıyorum. her wcde büyük abdestte 2 tane kullanınca yetiyordu adet olarak

Dün sınırsız tek hesaptan alışveriş yapıyorduk. Bugün her hesapta 1 keze indirmiş. Kampanya hala çok iyi bence.

• Farklı hesaptan da indirim düşmüyor varmı kullanabilen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gamer4fun4

Dün sınırsız tek hesaptan alışveriş yapıyorduk. Bugün her hesapta 1 keze indirmiş. Kampanya hala çok iyi bence.

evet yarına kadar bitmezse alacam bişiler daha, bugün alamıcam. birde günlük gsm no da tek alabiliyor

• gsm no da tek alabiliyor bugünden itibaren

Yarına biter hocam. Kimse dikkat etmedi mi anlamıyorum. Kampanyanın bitmesine Son 2 gün yazıyordu dün. 3 günlük kampanya benim anladığım. Cumartesi Pazar Pazartesi yani. Kampanyanın bitmesine uyarısı çıkıyor yeşil kargo bedavanın üstünde.

• 15 kilo çaykur turist/tiryaki karışımı ile kampanya benim için nihayete erdi.

• Kampanya bitti galiba

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Uygulamadan denedim olmadı. 200e 20TL indirim uyguluyordu. Bilgisayardan denedim direk düştü ve şimdi sipariş verdim. Kampanyalar çakıştığı için uygulamadan olmuyor gibi sanki. Bilgisayardan veya tarayıcıdan girerseniz oluyor 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kampanyanın ilk saatlerinde en iyi 2 3 malı kaçırdık ama sonrasında 3 siparişle olayı kapadık, güzeldi, HB nasıl kampanya yapılacağı konusunda ders verdi, diğer siteler tarihi eser saçma kampanyalarıyla madara olmaya devam.

• Şimdi Selpak havlu aldım 3al2öde uyguladı !

• 6s alinir ni

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Evet kampanya bitti gözüküyor geçersiz indirim kodu uyarısı veriyor

• 00:23 itibariyle siparis gectim. urunler sepetimdeydi. 150/20 de vermis. kombo oldu bulasik makinesi deterjani icin.

• Sanırım sepette ise işliyor yoksa yeni alımda bitti gibi.

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.