Şimdi Ara

Hepsiburada 500TL hediye çeki - Samsung A50 ve A70 alacaklara! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
4
Favori
10.732
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bir hataya düşüp de buradan ürün almanızı tavsiye etmiyorum. arızalı ürün için mahkeme lehime iade kararı verdi. Arızalı ürünü geri aldılar, türlü bahanelerle paramı iade etmiyorlar. Şimdi icra dosyası hazırlıyorum. Birazdan adliyeye gideceğim.
  • eyozgurluk kullanıcısına yanıt
    O zaman s8 plusuda 2800 küsüre alabiliriz veya a50 yi 2000 lira civarına mal edebiliriz. Teknosa ve ing böyle bir şeye izin verecek firmalar değil oysa Ben pek inanamıyorum bu yüzden

"Vade farkı değil kredi faizi uygulanmaktadır. Sadece peşin fiyatına taksit kampanyalarında faiz tutarı kadar üründe indirim yapılmakta ve kredi geri ödeme tutarı ürüne eşitlenmektedir."

Yazana bakarsak faizi telefon fiyatından düştükleri için erken kapatınca faizde olmadığı için telefon ucuza geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 7 Mayıs 2019; 14:52:39 >
  • Teknosa kredi olayını ben anlamadım hala. Nasıl ucuza alıyoruz üstüne çek alıyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BusteID -- 7 Mayıs 2019; 15:35:24 >
    teknosa-kredi yöntemini daha net açıklayabilir misiniz? Telefon 3400 lira, arkadaşınız 3400 lira kredi çekmiyor mu? + Kredinin faizi ile bu rakam daha da artar. Nasıl 2800 mal ediyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BusteID

teknosa-kredi yöntemini daha net açıklayabilir misiniz? Telefon 3400 lira, arkadaşınız 3400 lira kredi çekmiyor mu? + Kredinin faizi ile bu rakam daha da artar. Nasıl 2800 mal ediyor?
    Krediyi erken kapatırsa 2800 küsüre geliyor hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Hocam bankadan 3400 lira borç aldım, sonra borcumu erken ödedim 3400 ödemem gerekmez mi? Banka 2800 alıyor benden, aradaki 600 lira zararını kimden temin ediyor? Gerçekten anlamadım şuan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BusteID -- 7 Mayıs 2019; 15:49:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BusteID

Hocam bankadan 3400 lira borç aldım, sonra borcumu erken ödedim 3400 ödemem gerekmez mi? Banka 2800 alıyor benden, aradaki 600 lira zararını kimden temin ediyor? Gerçekten anlamadım şuan.
    Hocam 2800 borç alıyorsunuz o da 10 ayda 3500 falan yapıyor faizi ile. Erken kapatırsanız 2800 küsür oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 21.08.2019 tarihinde Antalya ilinde Teknosa'dan cep telefonu aldım ve ING Bank'tan 2598,51 TL kredi kullandım. Bu krediyi 17.09.2018 tarihinde Aksaray ING Bank şubesine giderek 2348 TL tutar karşılığı kapattım. 29.04.2019 günü ING Bank'tan mesaj geldi 250,51 TL tutarında 27.04.2019 günlü kredi taksitimin olduğu bildirildi. Benim kredi borcum yok bahsettiğim ödemeye ilişkin dekontum da mevcut bu konudaki mağduriyetimin giderilecek tarafıma bilgi verilmesini istiyorum.
  • acemix kullanıcısına yanıt
    Hocam 2600 lira para çekip nasıl 2350 ödeyerek kapatıyorsunuz? Bankanın karı nedir bu durumda? O zaman 2600 çekim, 2350'sini ödeyeyim 250 tl kar ederim gibi bir durum oluşuyor?
  • Arkadasi 2800 tl kredi cekiyor. Vade uzamadigi icin 2800 kusur geri odeme yapiyor. Yani ortada 3400 tl tutarinda bir kredi yok.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • faiz oranına bakmak lazım ing nin
  • teknosa da hediye ceki goremedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: acemix

21.08.2019 tarihinde Antalya ilinde Teknosa'dan cep telefonu aldım ve ING Bank'tan 2598,51 TL kredi kullandım. Bu krediyi 17.09.2018 tarihinde Aksaray ING Bank şubesine giderek 2348 TL tutar karşılığı kapattım. 29.04.2019 günü ING Bank'tan mesaj geldi 250,51 TL tutarında 27.04.2019 günlü kredi taksitimin olduğu bildirildi. Benim kredi borcum yok bahsettiğim ödemeye ilişkin dekontum da mevcut bu konudaki mağduriyetimin giderilecek tarafıma bilgi verilmesini istiyorum.
    Dostum ödemen gerekiyor 2600 kredi çekiyorsun 2350 ye nasıl kapatıyorsun :) elindeki dekontun olsada alırlar o parayı çünkü eksik ödemişsin :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: rock_starr

Dostum ödemen gerekiyor 2600 kredi çekiyorsun 2350 ye nasıl kapatıyorsun :) elindeki dekontun olsada alırlar o parayı çünkü eksik ödemişsin :D

Alıntıları Göster
    aynen yaaa
  • Madem krediyi kapatıyorsunuz hemen, ne diye peşin para almayıp da krediyle uğraşıyorsunuz onu anlamadım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: burbarian

Madem krediyi kapatıyorsunuz hemen, ne diye peşin para almayıp da krediyle uğraşıyorsunuz onu anlamadım.
    Hocam anladığım kadarıyla nakit almaktansa kredi ile alıp krediyi kapatmak daha avantajlı oluyor ama nasıl ve ne kadar avantajlı başka bankalarda oluyor mu? orasını bende bilmiyorum.
  • __Nikolaus__ kullanıcısına yanıt
    Teknosadaki telefon 3400 lira arkadaşına kredi ile 2800 almışlar. Bu nasıl mümkün oluyor? teknosa ve banka arasında anlaşma mı var?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BusteID -- 8 Mayıs 2019; 17:20:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: __nikolaus__

Bu mesaj silindi.
    2600 kredi kullandım demişsin. 2350 kredi kullandım dememişsin ki.Ben müneccim miyim aldığın telefon ne kadar bilemem bence senin kafan pek basmamış.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.