Şimdi Ara

Hepsiburada 500TL hediye çeki - Samsung A50 ve A70 alacaklara! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
4
Favori
10.732
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu hepsiburada nın verdiği 500 liralık çek ile gerçekten işe yarar nakite çevirebilecdğimiz ne alabiliriz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rock_starr

2600 kredi kullandım demişsin. 2350 kredi kullandım dememişsin ki.Ben müneccim miyim aldığın telefon ne kadar bilemem bence senin kafan pek basmamış.

Alıntıları Göster
    sorma
  • arkadaşlar bu a70 nasıl telefon kullanan varmı bu fiyata alınımırmı ? ayrıyeten fiyatı 3 -6 aya ne kadar düşer yani bu indirim çeki aldatmacamı ?
  • bugün dahil diyor ama sayfadan 500 tl ibaresi kaybolmuş kampanyayı sonlandırmış olabilirler mi?

• buan B kullanıcısına yanıt
    1500 liralık gm9 pro al 1500 liran cebinde kalsın. A70 3000 lira etmez. 3000 civarına çıkıyorsanda, g7, s8, s8 plus, poco falan al. Sırf batarya için bu paralar verilmez. Zaten hızlı şarj diye bir teknoloji var artık 30 dk da %50 dolduruyorsun çoğu cihazı ama kamerası kötüyse yapacağın hiçbir şeyin yok :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 14 Mayıs 2019; 15:56:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: çiz

arkadaşlar bu a70 nasıl telefon kullanan varmı bu fiyata alınımırmı ? ayrıyeten fiyatı 3 -6 aya ne kadar düşer yani bu indirim çeki aldatmacamı ?
    a7 2018 6 ay önce 3400 e çıktı lansmana özel 3100 oldu ben 1 ay önce vatandan 2000 e aldım 3 gün önce 1900 e arkadaş aldı.Samsung telefonlar çıktığı gibi alınmaz.

• Çek aktif olan var mı?

• a70 ide optik sabitleme yok fotoprafçılar dikkat etsin sırf bu özelliğinden dolayı almam a70i
  • piri.reis kullanıcısına yanıt
    Benim çekim aktif olmadı hala. Normalde dün aktif olmalıydı.

Az önce aradım. Sebebini sordum. Hediye çekinin normalde tanımlanmış olması gerekirdi ama gözükmüyor dedi müşteri temsilcisi.
    1-2 iş günü içerisinde dönüş sağlanacak dedi.
    Bakalım araya bayram giriyor diye o 1-2 gün 10 gün olmaz umarım.

Bu arada aynı şekilde kız arkadaşım da katılmıştı bu kampanyaya. Onda da durum aynı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ant1085

Benim çekim aktif olmadı hala. Normalde dün aktif olmalıydı.

Az önce aradım. Sebebini sordum. Hediye çekinin normalde tanımlanmış olması gerekirdi ama gözükmüyor dedi müşteri temsilcisi.
    1-2 iş günü içerisinde dönüş sağlanacak dedi.
    Bakalım araya bayram giriyor diye o 1-2 gün 10 gün olmaz umarım.

Bu arada aynı şekilde kız arkadaşım da katılmıştı bu kampanyaya. Onda da durum aynı.
    Benimki az önce aktif oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: anl_clk

Sıfırı 3500 olan p20 ye 1550 teklif ediyor bu sistem bunu kullanan varsa bişey diyemem

Alıntıları Göster
    Kılıf + ekran koruyucu fiyatına telefon almaya çalışıyorlar

sıfır kayıtlı P20 pro ya 1620 tl teklif veriyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 7 Haziran 2019; 22:52:27 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.