Şimdi Ara

HEPSİBURADA - 50tl WORLDPUAN (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
3
Favori
4.544
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hekimoglu19

quote:

Orijinalden alıntı: MySun

moto g almak için word kampanyasını bekliyordum ama olmadı bu

1 hafta önce avea indirimi ile yine alırdım ben hiç anlama kalmadı benim için.

+1

+2

1000 lira için 100 lira olmalıydı. Pek olmadı bu.
  • Valla kimse katilmasin da gorelim 50 tl worldpuani. 1000e 50olan hicbir kampanyaya katilmam kusura bakmasin yapi kredi. Zaten katilmanin da hicbir mantigi yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fozal kullanıcısına yanıt
    Amman dikkat çek kampanyası ile wolrdpuan kampanyası sadece 2 gün kesişiyor... faydalanmak isteyenler bu durumu göz önünde bulundursun acele etsin...
  • World'den ramazan bonkörlüğü

• GGyi es gectim. Bunu da geciyorum. Bence siz de geciniz.

• düşündüğüm gibi çıktı. HB 50 TL yi beğenmeyince hemen koymadı kampanyayı ama eninde sonunda bankanın dediği olmuş.
  • Notebook alacaktim vazgectim. Hizlialdan alacagim.

• quote:

Orijinalden alıntı: etlik

World'den ramazan bonkörlüğü

tam tersi olabilir hocam. Ramazanda bolluk olsun istenmiyordur!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • TV alacağım ben de şu anda en iyi N11 de görünüyor. %11 (55TL indirim) 111 Paraf +20 Parafgünü + Avantajix.

Bugün hesap ettim GG dan %10 indirimle alsam bile daha uyguna gelmiyor.
  • Hadi 1000 TL ye 50 versin ama 2000 TL ye de 100 ya da 150 versin, bir laptop alacağım ama bir türlü iyi bir kampanya olmadı.
  • Boykot yapmamız lazım. Bence şu an test sürüşündeler, tutarsa devam edecekler.Artık 100 göremeyiz

• bu oranlar, puanlar böyle devam eder bundan sonra. aha burayada yazdım zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: asilmavi

Boykot yapmamız lazım. Bence şu an test sürüşündeler, tutarsa devam edecekler.Artık 100 göremeyiz

Aynen katılıyorum şu anda test ediyorlar tutarsa böyle devam edecekler boykot etmeliyiz alternatif sitelere bakmalıyız örneğin hızlıal cardfinansa yine 1000 e 100 veriyor bunun gibi siteleri değerlendirmeliyiz uygun kartı olmayanlar forumun kredi kartı yardımlaşma kulubünden yardım alabilrler. bunların ciroları çok düşsünki bu kampanyanın tutmadığını anlasınlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi superhead -- 5 Temmuz 2014; 0:15:57 >

• tırt
  • bunlarda fakirleşti iyice
  • bonus 500 e 50 verdi 3-5 gün önce, kapattıracağım zaten world ü bir halta yaramıyor artık pek.
  • boykot fikrine katılıyorum ve destekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turqie

TV alacağım ben de şu anda en iyi N11 de görünüyor. %11 (55TL indirim) 111 Paraf +20 Parafgünü + Avantajix.

Bugün hesap ettim GG dan %10 indirimle alsam bile daha uyguna gelmiyor.

İyi fikir verdin bana. Ürünü hepsiburada dan almak için puan kampanyası bekliyordum. Bu saçmalığı gördükten sonra n11 den buldum aynı ürünü.
    Bugün sipariş vereceğim. Bir tek paraf günümü kaçırıyorum. O da olsun o kadar.
  • Verdigi puanlarinda gununu degistirip erken geri alir vakif dikkat edin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • abi oranları düzelteceğini bilsem 1000 e 25 versin de, önce oranları 2.0 a indirme. ardından da bu. adios un hiç bi anlamı kalmadı artık. 1000 e 50 yi ben 100 tl seyahat harcamasında kullanıyorum. o zaman finans kullanırım
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.