Şimdi Ara

Hepsiburada adidas ayakkabı orjinal mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
198
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Böyle bı ayakkabı buldum indirimle fiyatı uyguna gwliyor sizce bu ayakkabı orjinal mi satıcısı farklı almadan danışmak istedim bilen biri var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X_wrosa_X19 -- 7 Temmuz 2024; 2:13:14 >

• satıcı hepsiburada yada bilindik ayakkabıcı satmıyorsa şüpheli

• İnternet üzerinden kurumsal satıcı hariç ayakkabı almıyorum, çevreme de aldırmıyorum. Ben orijinalliklerine güvenemiyorum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Türkiye çakma ayakkabı cenneti. Herhangi bir mağazadan alırken bile 2 kere düşünmelisin. Yıllar yıllar önce Ebay ve paypal varken, yine GittiGidiyor varken binlerce ayakkabı sattım orjinal kaliteye yakındı ama. Çakmalarin bile 3 farklı kalitesi vardı Çin'de aldığım satıcıda. Tâbi ki en kaliteli olanından sattım sürekli ve hepsini de belirttim satarken ürünler 1. Kalitedir diye ve gerçekten öyleydi. Hatta mağaza'lara götürdüm bazı modelleri incelediler ve orjinal dediler. Ama şöyle bir durum var, şimdiki orijinal mağaza girip bakıyorum, şu anda atıyorum Nike, adidas, puma bazı modelleri var inan çakma gibi kalitesi var. Benim o zamanlarda sattığım 1. Kaliteler bunlardan daha kaliteli. Geçenlerde yine aldığım Çinliler'den ayakkabı aldım 1. Kalite, gerçekten mükemmel yapmışlar yine. Dediğim gibi fiyatına göre yapıyorlar.
    Yine içim rahat olsun derseniz amazon'dan veya amazon.de üzerinden alın.
    Tavsiye derseniz kesinlikle İngilizler.
    Sportsdirect.co.uk favori olarakta Karrimor marka, ayakkabıları sağlam ve mükemmel, North face ayarında marka
    Yıllardır da hanım ve çocuklara buradan alıyorum herşeyi, giyim kuşam dahil. Çin'den alacağım da yengeniz çakma diye kendi ve çocuklara aldırmıyor, sportsdirect'ten seçiyor hep

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.