quote:Orijinalden alıntı: Deve Katili quote:Orijinalden alıntı: arandur quote:Orijinalden alıntı: Deve Katili Siz de aynı benim gibisiniz. Masraf yapmak istemiyorum bu ay çok kitap aldım alsam mı almasam mı çok kararsız kaldım. Parayı bitirme hocam, daha sana ucuzkitapal dan sepet yapacağız Aaa doğru, o tamamen aklımdan uçmuş. Ne zaman yapalım onu hocam şimdi para kalmadı mayısın başı gibi yapsak uygun mudur size? Fark etmez, her zaman olur
quote:Orijinalden alıntı: arandur quote:Orijinalden alıntı: Deve Katili quote:Orijinalden alıntı: arandur quote:Orijinalden alıntı: Deve Katili Siz de aynı benim gibisiniz. Masraf yapmak istemiyorum bu ay çok kitap aldım alsam mı almasam mı çok kararsız kaldım. Parayı bitirme hocam, daha sana ucuzkitapal dan sepet yapacağız Aaa doğru, o tamamen aklımdan uçmuş. Ne zaman yapalım onu hocam şimdi para kalmadı mayısın başı gibi yapsak uygun mudur size? Fark etmez, her zaman olur Tamam hocam ben size mayisin baslarinda yazarim siz birkac kitap soylersiniz saolun tekrardan < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >