Şimdi Ara

Hepsiburada asus indirimi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Nasıl iade ediceksiniz adamlar 1 hafta geçince sorun çıkarmadan alıyorlarmı ki?
  • Emre-Dylan kullanıcısına yanıt
    memnun musun karttan ısınma ses sorunları var mı oyunlarda kaç fps alıyorsun
  • darkdevil35 kullanıcısına yanıt
    kart kargoda daha teslim almadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: bahadirbirgun

kart kargoda daha teslim almadım
    Hocam soruna gelirsek ,aldığın ve ya alcağın kartın soğutmasının iyi olmasına dikkat et,yoksa soğutması iyi olmayan kartlar,ısınınca otomatikman mhz

düşürmeye başlar yani kartın yavaşlarki aşırı ısınmasın bilgin olsun.Bu arada yaz aylarında kartlar baya bir ısınıyor,hele soğutması düşük olan kartları

verimli kullanamassın,buda sana düşük fps olarak geri döner.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 128MilyarDolar

Kıyaslama yanlış G1 ve extreme dediğin seriler birbirinden her anlamda farklı iken strix ve strix OC birebir aynı kartlardır. G1 hiç bir şekilde strix in rakibi bir kart değildir

Alıntıları Göster
    Evet aynı bileşenlerden oluşan bir model ikisi de sadece biri kısıtlanmış şekilde satışa sunuluyor manuel olarak o.c yapıldığında ikisi de hemen hemen aynı hızları görüyor. Zaten benim demem fabrika çıkış hızlarında kiyaslamaydi. Zira g1 manuel o.c ile çok güzel değerler alıyor. Rog strixi başımıza ilah yapmayın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Emre-Dylan

Evet aynı bileşenlerden oluşan bir model ikisi de sadece biri kısıtlanmış şekilde satışa sunuluyor manuel olarak o.c yapıldığında ikisi de hemen hemen aynı hızları görüyor. Zaten benim demem fabrika çıkış hızlarında kiyaslamaydi. Zira g1 manuel o.c ile çok güzel değerler alıyor. Rog strixi başımıza ilah yapmayın

Alıntıları Göster
    OC ile çıktığı değerlerin ne önemi var? aynı kartlardan biri 2000mhz sıkıntısız çalışırken diğeri 1900mhz bile göremeyebiliyor kart alırken bu saçma sapan OC zımbırtısına göre değil kartın sunduğu bileşen kalitesi ve soğutmasına göre alınır.

Rog strix A dan Z ye her anlamda G1 den fersah fersah daha kaliteli bir kart

• quote:

Orijinalden alıntı: 128MilyarDolar

OC ile çıktığı değerlerin ne önemi var? aynı kartlardan biri 2000mhz sıkıntısız çalışırken diğeri 1900mhz bile göremeyebiliyor kart alırken bu saçma sapan OC zımbırtısına göre değil kartın sunduğu bileşen kalitesi ve soğutmasına göre alınır.

Rog strix A dan Z ye her anlamda G1 den fersah fersah daha kaliteli bir kart

Alıntıları Göster
    Zeus Poseidon Hades'in yanına birde rog strix ekleyelim o zaman

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.