Şimdi Ara

Hepsiburada asus indirimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba ben salı günü kasa topladım topladığım sistemde ekran kartını 3100 tl ye gaming g1 1070 aldım bugüm baktım asus ekran kartlarının fiyatları ucuzlamış diğerlerinin fiyatları aynı asus dual oc 1070 modeli 2600 tl ye düşmüş sizce iade edip bu kartı almalı mıyım alırsam sorun yaşar mıyım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: bahadirbirgun

Arkadaşlar merhaba ben salı günü kasa topladım topladığım sistemde ekran kartını 3100 tl ye gaming g1 1070 aldım bugüm baktım asus ekran kartlarının fiyatları ucuzlamış diğerlerinin fiyatları aynı asus dual oc 1070 modeli 2600 tl ye düşmüş sizce iade edip bu kartı almalı mıyım alırsam sorun yaşar mıyım

Suan g1 kullanıyorum 1070 olarak ama 1060 dual kullanmıştım sadece ısı farkı olur ben görselliğe de önem verdiğim için g1'i tercih ederim soğutması bir tık daha iyi ve hız olarak daha hızlı dual'e bakarak. G1'in rakibi bence düz strix, giga extreme serisinin ise rakibi strix o.c diyebiliriz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 500 tl az para değil düşünebilirsin bence ayrica kasa sogutmasi iyiyse değiştir tabi isi farki 10-20 derece olucK değil en fazla 2-3 bilemedin 5 olsun bu isi için 500 tl den mahrum kalkmamak gerek aldigin fiyata 1080 ti aliniyodu keşke acele etmeseydin hayirlisi olsun

• Ya alcağım zaman olsa hiç düşünmeden 500 tl ucuz olanı alırdım ama bayramdayız ürün en iyi ihtimal pazartedi kargoya verilir çarşamba elimde olur.aldığım ekran kartı pazartesi elimde olcak bende 1 hafta sonra staj için şehir dışına çıkacam 2 ay yokum 1 hafta adn akıllı kullanmak istiyorum uğraşmak istemiyorum ama 500 tl de az değil

• g1 için aldığınız fiyat kötü değil gecen kdv indirimde de 3bin tl civarına inmişti yani asus dualle expeditionla kıyaslama, kendini kazık yemiş hissetmene hiç gerek yok zaten onu da indirimde almışsın belli ki
  • Dostum iade et 80 tl daha ver 1070ti al

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asko56 -- 16 Haziran 2018; 1:1:14 >
  • asko56 kullanıcısına yanıt
    sana ayrıyeten teşekkür ederim pc yi toplarken çok yardımcı oldun.Dediğinde mantıklı da işte iadeyle uğraşsam mı emin değilim zaten topu topu oynayaağım 6 gün onunda üçünü kargoya harcamak istemiyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HEPSİBURADA
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurkarakaya

g1 için aldığınız fiyat kötü değil gecen kdv indirimde de 3bin tl civarına inmişti yani asus dualle expeditionla kıyaslama, kendini kazık yemiş hissetmene hiç gerek yok zaten onu da indirimde almışsın belli ki
    Dolar 4.50 idi siparişi verdiğimde ondan dolayı şimiden daha ucuz ben 3 ay önce karar verdimde pc toplamaya laptop iadesi bekliyordum aynı kart o zaman 2600 filan dı

• bahadirbirgun B kullanıcısına yanıt
    O zaman direkt katalog fiyatından almışsınız yani bu biraz da konfor meselesi uğraşmak çok zor olmaz direkt iade edebilirsin alternatif olarak taze 1070ti indirimimiz de var :)
    http://www.vatanbilgisayar.com/msi-geforce-gtx1070-ti-armor-8gb-oc-gddr5-256bit-dx12-nvidia-ekran-karti.html
  • onurkarakaya O kullanıcısına yanıt
    vatandansa olabilir aslında pazartesi direk gidip alabilirim kargo beklememe gerek kalmaz ama armor alınır mı
  • 1060da deneme sansım oldu armoru bir sıkıntı yok ama 1060 yapısı itibariyle cok ısınan bi chipset deil.1070ti biraz daha sıcak calısacaktır.Fan seslerine cok takıntılı ve oyunda sürekli dereceleri sol üste koyan biriyseniz belki tekrar düşünün :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurkarakaya

1060da deneme sansım oldu armoru bir sıkıntı yok ama 1060 yapısı itibariyle cok ısınan bi chipset deil.1070ti biraz daha sıcak calısacaktır.Fan seslerine cok takıntılı ve oyunda sürekli dereceleri sol üste koyan biriyseniz belki tekrar düşünün :)
    yok o kadar takıntılı değilimde almışken sağlam olsun isterim asus dual i deneme şansınız oldu mu arada 400 lira fark var ona inebilirim gaming g1 den değer mi aradaki farka
  • fiyatı güzel düşmüş ama hala 2600tl etmez bana göre. 1300e 1060 alıyorsam 1070 da bunun 2 katı fark vermiyorsa 2600tl etmez. max edeceği 1900-2000tl. ama gel görki sli falan olmuyor 1060 yoksa ne harikalar yaratırdı.

• WarSaw kullanıcısına yanıt
    Şuan 1060 ta 2000 civarı

• bahadirbirgun B kullanıcısına yanıt
    Deger çünkü ilerisi içinde 1070ti daha fazla fps veririken 1070 altta kalıcaktır 80 tl için deger

• quote:

Ya alcağım zaman olsa hiç düşünmeden 500 tl ucuz olanı alırdım ama bayramdayız ürün en iyi ihtimal pazartedi kargoya verilir çarşamba elimde olur.aldığım ekran kartı pazartesi elimde olcak bende 1 hafta sonra staj için şehir dışına çıkacam 2 ay yokum 1 hafta adn akıllı kullanmak istiyorum uğraşmak istemiyorum ama 500 tl de az değil

Dostum 1070ti indirimleri mevcutmuş bak ben artık takip etmiyorum indirimleri sistemi kurduğum için. 1070 ti gaming kartımda vardı al sat yaparken onuda kullandım bir kaç gün aralarında normal 1070 g1 ile 8-10fps fark var. Zaten 1070 g1'in yukkoda ara ara indirimleri oluyor 2700den veriyorlardı. Ben msi armor tercih etmem asus cerberus 70ti tercih ederim rog strixten kalır yanı yok kalite soğutma olarak.
  • quote:

Şuan 1060 ta 2000 civarı

1350 tl.

• quote:

Orijinalden alıntı: WarSaw

quote:

Şuan 1060 ta 2000 civarı

1350 tl.

Alıntıları Göster
    dediğiniz 3gb ve tek fanlı olan modeldir ortalama cift fan normal saat hızında 6 gb olan bir 1060 1800den asagı bulunmuyor genelde.
  • Hepsiburada 1070 dual 1300 liraya verdiğini hatırlıyorum şimdi 3100 liraya 1070 alan ucuzlamış diyor nerden nereye

https://forum.donanimhaber.com/asus-dual-gtx-1070-1309-tl--120589040

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canlee89 -- 16 Haziran 2018; 17:13:43 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emre-Dylan

quote:

Arkadaşlar merhaba ben salı günü kasa topladım topladığım sistemde ekran kartını 3100 tl ye gaming g1 1070 aldım bugüm baktım asus ekran kartlarının fiyatları ucuzlamış diğerlerinin fiyatları aynı asus dual oc 1070 modeli 2600 tl ye düşmüş sizce iade edip bu kartı almalı mıyım alırsam sorun yaşar mıyım

Suan g1 kullanıyorum 1070 olarak ama 1060 dual kullanmıştım sadece ısı farkı olur ben görselliğe de önem verdiğim için g1'i tercih ederim soğutması bir tık daha iyi ve hız olarak daha hızlı dual'e bakarak. G1'in rakibi bence düz strix, giga extreme serisinin ise rakibi strix o.c diyebiliriz
    Kıyaslama yanlış G1 ve extreme dediğin seriler birbirinden her anlamda farklı iken strix ve strix OC birebir aynı kartlardır. G1 hiç bir şekilde strix in rakibi bir kart değildir

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.