Merhabalar, bugün yararlandığım bir fırsattan bahsetmek istedim. Teknosa'da mağazadan al seçeneğiyle verilen siparişlerde sepette %8 indirim uygulanıyor. İndirimden yararlanarak bir süredir takip ettiğim TCL 58P635 model televizyonu 13.339?'ye aldım. Buna benzer bazı ürünlerde fena olmayan indirimler mevcut. İndirime uygun ürünler için link. Ek olarak Axess kredi kartınız mevcutsa iki ayrı kampanyadan yararlanarak extra 500? + 300? chippara kazanılabilir. axess Juzdan ile Öde'ye Özel 500 TL chip-para! https://www.axess.com.tr/axess/kampanyadetay/8/17303/juzdan-ile-odeye-ozel-500-tl-chip-paraaxess Axess’e özel Teknosa’da 300 TL chip-para! https://www.axess.com.tr/axess/kampanyadetay/8/17321/axesse-ozel-teknosada-300-tl-chip-para |
Teknosa Mağazadan Al - Sepette %8 İndirim
-
-
philips 8057 65 inc olsa alacaktım. -
İndirim düşmüyor
hangi adımda nasıl düşüyor? -
sepete eklenin altında, mağazadan teslim al seçeneğini tıkladıktan sonra ödeme ekranında;
Teknoclub Müşterilerimiz İçin Mağazadan Al Seçeneğine Özel Seçili Ürünlerde Yapacağınız Alışverişlerde Geçerli Sepette %8 İndirim
kutucuğu işaretlenmeli
-
Mağazadan al denilen sistem, ürünün dilediğin mağazadan alınması olması gerekirken Teknosa sadece stok olan mağazaya yönlendiriyor ahahaha...
Ne komik şirket bu Teknosa.
-
acaba stok ile alakalı bir durum mu bu? Ankarada yalnızca 2 mağaza seçeneği var.
-
Mağazadan teslim alabilmek için belli bir sayıda stok olması gerek o mağazada. Yoksa mağaza teslim çıkmıyor.Bu vatan bilgisayar ve Mediamarkt için de geçerli.
-
Ürüne ve stoka göre değişiyor. Ankara'da mesela benim baktığım üründe Nata Vega, Panora, Taurus, Podium çıktı.
-
hocam yararlandım çok teşekkürler yalnız merak ettğim bir soru var Teknosadan alınan bu televizyonlarda kurulum ücretli mi ücretsiz mi?
-
Televizyon üreticisine göre değişiklik gösterir sanıyorum. Tecrübe ettiğim şekilde TCL için kurulum ücretsiz. -
Alakası yok hocam. Daha bugün mağazasında stok olmayan ürünü "mağaza teslim" olarak Mediamarktan sipariş verdim.
Bu durumda firmalar şubeleri aracılığıyla kargo yapıp, size teslim ediyorlar. Mesela Zara vb. tekstil firmaları da aynı şekilde.
Mağazadan teslim al seçeneği normalde böyle işliyor, tabi Teknosada ne doğru ki :)
Dünyadan bir haberler, sistemleri oldukça kötü. Çok mağdur oldum ben şahsen kendilerinden.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X