Şimdi Ara

hepsiburada ayakkabılarda indirim (39,90 tl)/kampanya bitti (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.182
Cevap
7
Favori
53.556
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Melange

quote:

Orijinalden alıntı: DARBE

quote:

Dün almıştım bugün kargoya verilmiş az önce mesaj geldi

Bu çok iyi haber

Amma lakin ki öyle değilmiş kargo bedava olması için önerdikleri kitabı almıştım onu vermişler ayakkabi tedarikte

Bu kötü haber

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu arada avantajix kullananlar %2,5 hepsiburadanın iadesi var.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Dün almıştım bugün kargoya verilmiş az önce mesaj geldi

Bu çok iyi haber

Amma lakin ki öyle değilmiş kargo bedava olması için önerdikleri kitabı almıştım onu vermişler ayakkabi tedarikte

Bu kötü haber

Önceki sayfada kargoya verildiğini belirtenler vardı.

• Ya kalmadı yada hatayı düzelttiler, ben 20 liralık hiçbişey göremedim.
  • kampanyanın özeti:
    görünce heyecan
    alırken panik
    beklerken şüphe
    ulaşınca hayalkırıklığı
    forumda teselli
    bir sezon kullanım
    ve çöp
    :)
    çokmu acımasız oldu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: feiter

Ya kalmadı yada hatayı düzelttiler, ben 20 liralık hiçbişey göremedim.

var ayakkabıya gir fiyata göre artan de
  • quote:

Orijinalden alıntı: Qantas

kampanyanın özeti:
    görünce heyecan
    alırken panik
    beklerken şüphe
    ulaşınca hayalkırıklığı
    forumda teselli
    bir sezon kullanım
    ve çöp
    :)
    çokmu acımasız oldu?

Acımasız değil, mantıklı.

Yalnız "bir sezon kullanım" maddesine takıldım. 1 sezon kullanabilsek bile iyidir.
    (Ben şahsen 1-2 aya razıyım...)
  • 8 çift sipariş vermiştim. Bugünde gaza geldim 20 çift daha aldım ama baktım dedim bu ne arkadaş ya kırkayakmıyız daha evde pabbucdan aldığım 10 tane sıfır ayk. var paso alıyoruz. Birşey keşfettim iptali tıkladığımızda siparişten bazı ürünleri tek tek de kolayca iptal edebiliyoruz 12tanesini iptal ettim kapışın sözüm ona fazla alanlarda tek tek iptal edebilirler. Hem gereksiz fazla masrafa girmemiş olurlar hem de faydalanamyan arkadaşlar da faydalanır enazından

• link için teşekkürler bi göz gezdirelim bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: terbüyesüzcanavar

quote:

Orijinalden alıntı: feiter

Ya kalmadı yada hatayı düzelttiler, ben 20 liralık hiçbişey göremedim.

var ayakkabıya gir fiyata göre artan de

Teşekkürler gördüm
  • dün 100 tane sipariş vermiştim bugünde 175 tane hepsi kargolanmış herhalde c.ertesiye gelir
  • quote:

Orijinalden alıntı: rudolfo3639

8 çift sipariş vermiştim. Bugünde gaza geldim 20 çift daha aldım ama baktım dedim bu ne arkadaş ya kırkayakmıyız daha evde pabbucdan aldığım 10 tane sıfır ayk. var paso alıyoruz. Birşey keşfettim iptali tıkladığımızda siparişten bazı ürünleri tek tek de kolayca iptal edebiliyoruz 12tanesini iptal ettim kapışın sözüm ona fazla alanlarda tek tek iptal edebilirler. Hem gereksiz fazla masrafa girmemiş olurlar hem de faydalanamyan arkadaşlar da faydalanır enazından

Tek tek iptal işi süper oldu. Alıpta pişman olduğum bir ayakkabı vardı iptal ettirdim :) Teşekkürşer HB ve rudolfo3639

• quote:

Orijinalden alıntı: kemalwebnet

quote:

Orijinalden alıntı: rudolfo3639

8 çift sipariş vermiştim. Bugünde gaza geldim 20 çift daha aldım ama baktım dedim bu ne arkadaş ya kırkayakmıyız daha evde pabbucdan aldığım 10 tane sıfır ayk. var paso alıyoruz. Birşey keşfettim iptali tıkladığımızda siparişten bazı ürünleri tek tek de kolayca iptal edebiliyoruz 12tanesini iptal ettim kapışın sözüm ona fazla alanlarda tek tek iptal edebilirler. Hem gereksiz fazla masrafa girmemiş olurlar hem de faydalanamyan arkadaşlar da faydalanır enazından

Tek tek iptal işi süper oldu. Alıpta pişman olduğum bir ayakkabı vardı iptal ettirdim :) Teşekkürşer HB ve rudolfo3639

Rica ederim hem adaşız hem gsliyiz zidaya ürünleriyse bunların içinde iade değişimden gelen ürünlerde çıkacaktır yani az giyilmiş denenmiş gibi Asıl bomba zidayanın kıyafet ve parfümlerini verdiğinde patlar ona bütçe ayırın sırf ayakkabı basmayın stoğa arkadaşlar. Ayrıca facebook sayfamdan da takip edebilirsiniz fırsatları bunu da belirteyim

• 20 şer 30 ar tane aldığınız için bize ayakkabı kalmadı 1 tane buldum zorla 44 numara aldım onu
    eşime 3 tane aldım (aslında 3 kendıme 1 eşime alacaktım)
  • şaka gibi.. süper ayakkabılar bir sürü aldım:))
    teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: gazellewish

dün 100 tane sipariş vermiştim bugünde 175 tane hepsi kargolanmış herhalde c.ertesiye gelir

şaka yaptığını varsıyorum dostum yoksa kargo şirketinin sana kamyon kiralaması lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: sezinli56

şaka gibi.. süper ayakkabılar bir sürü aldım:))
    teşekkürler

dostum neler aldın ben dün zar zor 2 tane alabilldim.aslında sabah erken görmüştüm ama mobildeyim diye takmadım çok üzüldüm bi kaç model gözümde kaldı.

• bayan ayakkabısı aldım ben:))) hem deri hem marka süper
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkay23

quote:

Orijinalden alıntı: gazellewish

dün 100 tane sipariş vermiştim bugünde 175 tane hepsi kargolanmış herhalde c.ertesiye gelir

şaka yaptığını varsıyorum dostum yoksa kargo şirketinin sana kamyon kiralaması lazım.

şaka yapıyorum tabiki.1 tane verdim sipraiş anca bekliyorum.bazıları cozutmuş ona istinaden yazmıştım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kei$er$oZe

Beyler Fenomilano ve Caesar Orraca markalarının kalitesi nasıldır.Bileniniz var mı..

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.