Şimdi Ara

hepsiburada ayakkabılarda indirim (39,90 tl)/kampanya bitti (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.182
Cevap
7
Favori
53.556
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gazellewish

quote:

Orijinalden alıntı: turkay23

quote:

dün 100 tane sipariş vermiştim bugünde 175 tane hepsi kargolanmış herhalde c.ertesiye gelir

şaka yaptığını varsıyorum dostum yoksa kargo şirketinin sana kamyon kiralaması lazım.

şaka yapıyorum tabiki.1 tane verdim sipraiş anca bekliyorum.bazıları cozutmuş ona istinaden yazmıştım.

Valla sepetimde bi tane navigare vardı annemse sorcaktım güzelmi diye baktım çat diye gltti böyle s,mürme görmedim ben

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

dün 100 tane sipariş vermiştim bugünde 175 tane hepsi kargolanmış herhalde c.ertesiye gelir

şaka yaptığını varsıyorum dostum yoksa kargo şirketinin sana kamyon kiralaması lazım.

şaka yapıyorum tabiki.1 tane verdim sipraiş anca bekliyorum.bazıları cozutmuş ona istinaden yazmıştım.

Valla sepetimde bi tane navigare vardı annemse sorcaktım güzelmi diye baktım çat diye gltti böyle s,mürme görmedim ben

dün de ben eşime alacağım baktım çat gitti yuh dedim ya, hbnin ayıbı bu kimsenin değil bence. Adamlar kafasızca bir sistem yapmış, sepetteki ürün çalınır mı rezerve edilir belli bir müddet...

• yağmalanmış gibi bişey kalmamış
  • quote:

Orijinalden alıntı: terbüyesüzcanavar

quote:

quote:

quote:

quote:

dün de ben eşime alacağım baktım çat gitti yuh dedim ya, hbnin ayıbı bu kimsenin değil bence. Adamlar kafasızca bir sistem yapmış, sepetteki ürün çalınır mı rezerve edilir belli bir müddet...

trendyol vb sitelerde sana 15 dk süre tanıyor bunda oda yok.sankl sepetimde bekletip turşusnu kurcam.gerçi sonra annem ve kardeşim iyiki almamışın dedller sevindim ama.aynısı zizigo 160 tl olunca yine üzüldüm ama en azından timberland tarzı siyah navigareyi kaptımbi tanede xtı çaktım iyi oldu.ama xtıdan da 2 model kaldı aklımda onlarda çok güzeldi kalmamış.

• Fiyatlar 40 tl olmuş. Klasik ayakkabılar 50 tl den 40 tl ye düşmüş , 20 ye düşmesini bekleyelim

• fiyatlarda 39,90 TL olmuşş
  • ARKADAŞLAR BENDE BÖYLE 300TL LİK MARKE BİR BOTU 49 TLYE BİRDE KUNDURAYI 29TL YE ALDIM SU GEÇİRMEZ YAZIYORDU İLK ELİME GEÇTİĞİNDE BEĞENMİŞTİM LAKİN BOTU YAĞMURLU BİR GÜNDE GİYDİĞİMDE SÜZGEÇ GİBİ ÇIKTI ÖYÜZDEN KUNDURA İS FELAKET KOKU YAPMIŞTI DİKKATLİ OLUN DERİM
  • quote:

Orijinalden alıntı: noth1nq.

Fiyatlar 40 tl olmuş. Klasik ayakkabılar 50 tl den 40 tl ye düşmüş , 20 ye düşmesini bekleyelim

ozaman beklemekte yarar var.birkaç güne 20 tlye düşer.

• Bende halen 19.90 görünüyor (Sneaker/Casual kategorisi).

Ek: An itibariyle bende de artmış görünüyor maalesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unsal07 -- 18 Ekim 2012; 15:15:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: balıkonur

fiyatlarda 39,90 TL olmuşş

dünkü 19luklarmı 39 olmuş mobilim siteye bakamıyorumyardımcı olur msun.

• quote:

Orijinalden alıntı: sezinli56

şaka gibi.. süper ayakkabılar bir sürü aldım:))
    teşekkürler

Aslında markafoni trendyol limango gibi sitelerden çek filan bu fiyatlara denk getirmek mümkün. hatta markafoni şuan 13.90dan bisürü ayakkabı sattı polo. çekle filan en fazla 10tlye gelir. Ama almadım artık ayakkabıya en fazla 5 tl veririm

• biz de 1adet bayan ayakkabi aldik bakalim ne zaman gelecek.

• tüü yarım saat önce 19.90 dı bakayım edeyim derken fiyat artmış :(

• quote:

quote:

Aynen öyle olmuş. Yarım saat önce 19.90 idi, 39.90 olmuş...
  • quote:

Orijinalden alıntı: unsal07

quote:

quote:

Aynen öyle olmuş. Yarım saat önce 19.90 idi, 39.90 olmuş...

hadi yaa. Belki yeni modeller gelir belli olmaz fiyat arttıysa.bide zaten bunlar 21,50den 19.90 düştü heran düşebilirde çıkabilerde

• marina maria ala var mı 44-45 numara, PM atsın, Fiyat versin
  • ihtiyacı olan varsa aşağıdaki modele baksın, 9,89TL (bayan ayakkabıların arasına karışmış)... aynısının kahverengisi 39,90 olmuş

Caesar Orraca Mavi Süet Sandalet - Erkek

şu an 2 tane 42 numara var...

edit: tükendi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmuz -- 18 Ekim 2012; 17:07:31 >
  • Belli ya bunlar malları hala zidaya mı artık kimden aldıysala onların deposunda tutuyorlar. Kamyona yükleyip getirecekler sanki. Çünkü iptal olsa şimdiye iptal ederlerdi ve geriye kalan ayakkabılar 39,90 olmuş. Demek ki gelecek. Herkes eşe dosta haber verdi tabi dün iyi reklam oldu onlar açısından.
  • Hepsiburada önümüzdeki hafta battık dükkanı kapatıyoz derlerse millet oturup ağlar burada...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arizona76 -- 18 Ekim 2012; 16:07:26 >
  • Ya bu ayakkabıların ederi zaten 20 tl. Google'da arama yapıyorum markaların yarısı hayalet.. And markası var bi işte bilinen marka olarak gerisi uyduruk merdiven altı üretim markalar
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.