Şimdi Ara

hepsiburada ayakkabılarda indirim (39,90 tl)/kampanya bitti (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.182
Cevap
7
Favori
53.556
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: turkay23

quote:

Orijinalden alıntı: terbüyesüzcanavar

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gazellewish

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gazellewish

dün 100 tane sipariş vermiştim bugünde 175 tane hepsi kargolanmış herhalde c.ertesiye gelir

şaka yaptığını varsıyorum dostum yoksa kargo şirketinin sana kamyon kiralaması lazım.

şaka yapıyorum tabiki.1 tane verdim sipraiş anca bekliyorum.bazıları cozutmuş ona istinaden yazmıştım.

Valla sepetimde bi tane navigare vardı annemse sorcaktım güzelmi diye baktım çat diye gltti böyle s,mürme görmedim ben

dün de ben eşime alacağım baktım çat gitti yuh dedim ya, hbnin ayıbı bu kimsenin değil bence. Adamlar kafasızca bir sistem yapmış, sepetteki ürün çalınır mı rezerve edilir belli bir müddet...

trendyol vb sitelerde sana 15 dk süre tanıyor bunda oda yok.sankl sepetimde bekletip turşusnu kurcam.gerçi sonra annem ve kardeşim iyiki almamışın dedller sevindim ama.aynısı zizigo 160 tl olunca yine üzüldüm ama en azından timberland tarzı siyah navigareyi kaptımbi tanede xtı çaktım iyi oldu.ama xtıdan da 2 model kaldı aklımda onlarda çok güzeldi kalmamış.

bence bir diğer ve en önemli eksikliklerden biride numaraya göre arama düzgün çaışmıyor.numaradan arattırın o ayakkabının herhangi bir numarası varsa eğer var gibi çıkartıyor tek tek içlerine girip numara bakıyorsunuz..
    sizinle dediğinizle birlikte bu iki eksiği yapmaları lazım.
    gerçi hepsiburada normalde trendyol vs. gibi siteler gibi yuzde 80-90 gibi indirimleri yoktur.diğer sitelerdede 15 dk olma sebebi bir ürüne yığılma düşünülerek yapılmış.hepsiburada normalde piyasanın altında fiyatları vardır ama son gunlerde soyle 1-2 saate bitebilecek cılgın fiyatlar vermeye basladı diğer siteler gibi.bence diğer sitelerle onların tarzıyla bir taraftan da pastadan kendi payını da arttırmayı düşünüyor gibi geldi.

• Ayakkabılar geldide, orijinal çıktıda sanki tarışmasını yapıyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DARBE -- 18 Ekim 2012; 18:18:02 >
  • dün baktığım ayakkabıların fiyatları değişmiş ve 39.90TL olmuş
  • Abi konu nerelere gitmiş ya.. Vurun alanlara!!
  • geç kalmışız
  • 40 tl'ye satmaya çalışanı ben şikayet ettim bir önceki sayfa da mesajı var 1100 tl'lik ayakkabı almış ve burada aldığının 2 katına satmaya çalışıyor!ayıptır insanlar onun yüzünden fırsattan faydalanamadı.

konu ilk açıldığında girip ayakkabıları incelemiştim sadece 1 tane model beğendim ve onda da numara olmadığı için alışveriş yapmadım istesem 5000 tl'lik ayakkabı alıp ben de kârına satmaya çalışırdım ama yapmadım.ihtiyacı olan insanları da düşünmek gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: marine-gear

40 tl'ye satmaya çalışanı ben şikayet ettim bir önceki sayfa da mesajı var 1100 tl'lik ayakkabı almış ve burada aldığının 2 katına satmaya çalışıyor!ayıptır insanlar onun yüzünden fırsattan faydalanamadı.

konu ilk açıldığında girip ayakkabıları incelemiştim sadece 1 tane model beğendim ve onda da numara olmadığı için alışveriş yapmadım istesem 5000 tl'lik ayakkabı alıp ben de kârına satmaya çalışırdım ama yapmadım.ihtiyacı olan insanları da düşünmek gerekiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yeniceri

quote:

Orijinalden alıntı: twofaced

quote:

Okudum 70 çift alan olmuş eskiden insanlar müşterilerini siftah yapmayan komşusuna yollarmış şimdi durum tam tersi olmuş. Bu durumu efendim alacağım satacağım kiramı ödeyeceğim vs ile aciklayamazsınız bu düpedüz vurgunculuktur o zaman x ayakkabı mağazası alsın hepsini millete 50 tl den satsın vatandaş dolandırılsın. Vergin yok sigortan stopajın yok dün aldın 20 ye bugün 40 istiyorsun o fark düpedüz haramdır sizlerde bunlardan mal alıp bu tuccarlara piyasa acmayın.

Dostum, neye istinaden haram diyorsun anlayamadım fakat ortada herhangi bir yalan, dolandırıcılık, sahtecilik v.b. durum yok. Kişi isterse hepsini alır sakıncası nedir ?
    Etik olarak veya vicdanen doğru değil desen bu tartışılabilir evet ama haram demek çok ağır bir külfettir.

Hiçbir gideri zahmeti olmayan fırsatçılıkla kazanılmış her türlü kazanç haramdır Piyasası var alıcısı var ticaret yapıyorum mantığıyla kendimizi kandırmayalım ben böyle inanıyorum ve öyle yazdım vicdanının onaylamadığı birsey nasıl helal olabilir vicdanen yanlış ticareten doğru diye birsey olamaz. Konu uzar gider o nedenle kısaca bunları soyleyebilirim. Ben dini bir fetva vermedim, ki zaten haddim degil ticari bir ahlaka vurgu yaptım. Selamlar

-Hiçbir gideri zahmeti olmayan fırsatçılıkla kazanılmış her türlü kazanç haramdır.

-Adam ham maddesini almış fabrika kurmuş üretim yapmış elektrik su vs ödemiş işçi çalıştırmış vergi ödemiş aracıya fark vermiş karını koymuş 20 tl ye satmış sen ne yaptında 20 ye aldığını birgün sonra 40 a satıyorsun bu haram değilde nedir.

Burada bahsedilen kumarla, şans oyunları ile ilgili olabilir. 1 liraya alınan bir ürünü 2 liraya satmanın ticari ve dini olarak olarak sakıncası olduğunu düşünmüyorum (aksini yasaklayan herhangi bir hüküm, ticareti sakıncalı bir ürün olmadığı müddetçe).

Üretici tüm emek ve giderlerini hesaplar karınıda ekleyerek satışa sunar. Müşteri isterse/beğenirse alır. Satın aldıktan sonra mal müşteriye aittir, ister ihtiyacı olan birisine hediye eder, ister çöpe atar, ister kullanır, isterse satar.
    Şartlarda denilseydi ki;
    1 kişi x kadar ürün alabilir
    Satın alınan ürünler ticari amaçlı kullanılamaz
    dediklerinizde haklı olabilirdiniz fakat böyle bir durum söz konusu değil.

-vicdanının onaylamadığı birsey nasıl helal olabilir vicdanen yanlış ticareten doğru diye birsey olamaz.

Bu kadar kesin yargılı olmanızı doğru bulmuyorum. Pek tabi 10 liraya aldığım bir ürünü kendi vicdani muhasebem sonucu 15 liraya satabiliyor isem, bir başkası aynı fiyata aldığı aynı ürünü 25 liraya satabilir. Vicdan sabiti olan bir his değil, kişiden kişiye değişen bir karmaşık bir yapıdır. Sizce yüksek olan bir değer bir başkasının normali olabilir.

-

@ DeepWeb ; Seviyeniz yerlerde, muhattap alınacak birisi değilsiniz.

-

Konu dinimiz olunca nedense insanımız pek cesaretli oluveriyor. Bilenlerin bile cevaplarken bir kez daha düşündüğü hassas konuları bir satırda çözüveriyor. Dinimizde ilk emir "Oku" dur. Lütfen bilmediğimiz hatta bildiğimizi düşündüğünüz konuları dahi okuyalım, okuyalım ki bildiğimiz pekişsin, bilmediğimizi (gözden kaçırdığınız, dikkat etmediğiniz, eksik hatırladığınız) öğrenelim. Dinimizde yanlış hükümde bulunmak özelliklede başka insanları etki altında bırakıp vebal altına girebileceğiniz ortamlarda hükümler vermek çok sakıncalıdır..

• Fetvâ vermenin mes'ûliyeti çok büyüktür. Hadîs-i Şerîflerde buyuruldu ki:

(Bilmeden fetvâ verene, yerdeki ve gökteki melekler la'net ederler.) [İbni Lâl]

(Ehli olmadan din kardeşine yanlış fetvâ veren, ona hâinlik etmiş olur.) [Ebû Dâvüd]

ALINTIDIR
  • dünküleri beğenmemiştim bugün and1 gelmiş. spor salonunda giymek için ayakkabı bakıyordum 39.90'a aldım 41 numara sondu sanırım ben aldım bitti. bekleyeceğiz bakalım.

http://www.hepsiburada.com/liste/and1-ultra-lyte-low-erkek-spor-ayakkabi/productDetails.aspx?productId=zdan235sh64tdn&categoryId=60000126&SKU=ZD235SH64TDN39059
  • la bitirmişiniz hepsini :D
  • @Twofaced konu uzamasın diye alıntı yapmıyorum konu kirlenmesin diye cevaben birsey yazmıyorum sizde seviyelice kendi fikrinizi söylediniz saygı duyuyorum. Az önce Show tv de bir baba ağladı bizide ağlattı SGK ile ilaç üreticisi firma arasında anlaşmazlık olmuş ithalat geçici olarak durmus losemi hastaları 9 tl ye aldıkları ilacı bu krizi fırsata çeviren eczacılar tarafından 700 tl ye satılmış Baba 15 bin tl harcamış ve bittim artık gerisi yok diyor tabi bir eczacı 9 tl ye satmış ilacı fırsatçılık yapmamış. Uzun lafın kısası azı cogu yok fırsatçı olmayalım ticari şartlar buna izin versede alıcısı olsada Ahlaklı olmalıyız. Baskada birsey yazmıyorum. Selamlar

• quote:

@Twofaced konu uzamasın diye alıntı yapmıyorum konu kirlenmesin diye cevaben birsey yazmıyorum sizde seviyelice kendi fikrinizi söylediniz saygı duyuyorum. Az önce Show tv de bir baba ağladı bizide ağlattı SGK ile ilaç üreticisi firma arasında anlaşmazlık olmuş ithalat geçici olarak durmus losemi hastaları 9 tl ye aldıkları ilacı bu krizi fırsata çeviren eczacılar tarafından 700 tl ye satılmış Baba 15 bin tl harcamış ve bittim artık gerisi yok diyor tabi bir eczacı 9 tl ye satmış ilacı fırsatçılık yapmamış. Uzun lafın kısası azı cogu yok fırsatçı olmayalım ticari şartlar buna izin versede alıcısı olsada Ahlaklı olmalıyız. Baskada birsey yazmıyorum. Selamlar

• quote:

@Twofaced konu uzamasın diye alıntı yapmıyorum konu kirlenmesin diye cevaben birsey yazmıyorum sizde seviyelice kendi fikrinizi söylediniz saygı duyuyorum. Az önce Show tv de bir baba ağladı bizide ağlattı SGK ile ilaç üreticisi firma arasında anlaşmazlık olmuş ithalat geçici olarak durmus losemi hastaları 9 tl ye aldıkları ilacı bu krizi fırsata çeviren eczacılar tarafından 700 tl ye satılmış Baba 15 bin tl harcamış ve bittim artık gerisi yok diyor tabi bir eczacı 9 tl ye satmış ilacı fırsatçılık yapmamış. Uzun lafın kısası azı cogu yok fırsatçı olmayalım ticari şartlar buna izin versede alıcısı olsada Ahlaklı olmalıyız. Baskada birsey yazmıyorum. Selamlar

Sevgili dostum, aslında ayrıştığımız pek nokta yok.
    Bu işin ticaretinin yapılmasının etik olmadığı konusu tartışmaya açıktır. Ben sadece haram olarak belirttiğiniz bir durumun haram olmayabileceğini böyle bir durumda da sizin vebal altında kalabileceğinize dikkat çekmek istedim.
    Tavrınız, duruşunuz, üslubunuz insanın kaybetmek istemeyeceği güzellikte, bu anlamda size teşekkür ederim.
    Selamlar.

• merhaba,

Arkadaşlar galiba biten stokların bir kısmı yeniden gelmeye başlıyor. Almak istediğim bir ayakkabı, tükenince, "Geldiğinde Haber Ver" tıklamıştım. Şimdi cep telefonuma ayakkabının stoklara girdiğinin haberi verildi.
    Kontrol ettim stoklara girmiş. Ama malesef fiyatlar artmış 39.90 TL olmuş. Pabbuc.com kampanyasını hiç fiyat artışı olmadan yapmıştı. Hepsiburada.com herzamanki açgözlülüğünü devam ettiriyor.

sağlıcakla
  • quote:

Orijinalden alıntı: twofaced

quote:

Sevgili dostum, aslında ayrıştığımız pek nokta yok.
    Bu işin ticaretinin yapılmasının etik olmadığı konusu tartışmaya açıktır. Ben sadece haram olarak belirttiğiniz bir durumun haram olmayabileceğini böyle bir durumda da sizin vebal altında kalabileceğinize dikkat çekmek istedim.
    Tavrınız, duruşunuz, üslubunuz insanın kaybetmek istemeyeceği güzellikte, bu anlamda size teşekkür ederim.
    Selamlar.

Teşekkür ederim ben öyle olduguna inanıyorum ve okuyup öğrendiğim seylerden çıkardığım sonuc bu. Kendimi bu sekilde sakınıyorum ama elbette bu konuda uzman değilim söylediğim seyler tamamen kişisel fikrimdir ve arkasındayım fikrim değişmez fakat olayı üzerine alan rahatsız olan varsa onlarada hak veririm elbette. Ben alan arkadaslara hayırlı olsun diyorum umarım sorunsuz teslim alırız. Sizede iyi akşamlar diliyorum selamlar sevgiler.

• quote:

Bu deepWeb gibi ...... toplu cevap vereyim birileri yazdı sildi 40 tl ye satıyoruz diye ben onlara yazdım kimsenin aldığı sayıyla işim yok ama 20 ye fırsatcılık yaparak alır sonra 40 satıyorum derseniz bu bana göre ahlaksızlıktır. Bir yerinden hadis uyduruyor diyor ......

Sen altin all 90 dan 105 olunca sat. Haram olmasin ama bu haram olsun :) Gecin bu isleri. Adam. 1 tanede alir 1000 tanede. Kime ne? Vergisi yokmusta firsatcilikmisda :) Sanki adam 40 zorla satiyor size.

Ben 4 tane aldim. Kendim giyerim diye aldim. Ama satacagima inansam 1000 tanede alirdim. Gunah mı?

• quote:

Bu deepWeb gibi ...... toplu cevap vereyim birileri yazdı sildi 40 tl ye satıyoruz diye ben onlara yazdım kimsenin aldığı sayıyla işim yok ama 20 ye fırsatcılık yaparak alır sonra 40 satıyorum derseniz bu bana göre ahlaksızlıktır. Bir yerinden hadis uyduruyor diyor ......

hocam o para ondan birşekilde çıkar merak etme sen . en azından çıkacağını düşünüyorum .

20'e al 40a sat . hiç utanmada kalmamış böylelerinde . Vicdanı yok ,insan kılığında gezer böyleleri .

Ben hepsiburada da görmüştüm konu açılmadan evvel ama konusunu açmamıştım . çünkü biliyorum iş fırsatçılığa , vurgunculuğa dönecek ... Birde şunu anlamıyorum HB ya da dominos niye izin veriyor .
    Demiş ya bir arkadaş HB kural koymalıydı bir kişi x kadar satın alabilir , dominos kural koydu da ne oldu 1 mail 1 katılımdı ama fırsatçılar ,dini imanı para olanlar ne yaptı yüzlerce mail açtı ,gelen kodları da parayla sattı .

• Siparisi kargoya verilen var mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: orkun.t

Siparisi kargoya verilen var mi?

benim iki ürünümde verilmiş.2 taneside tedarikte
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.