Şimdi Ara

hepsiburada ayakkabılarda indirim (39,90 tl)/kampanya bitti (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.182
Cevap
7
Favori
53.556
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eşimin ayakkabıları bu gece kargoya verilmiş, benimkiler tedarikçide bakalım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemalwebnet

quote:

Orijinalden alıntı: Maycomb

quote:

Orijinalden alıntı: kemalwebnet

quote:

Orijinalden alıntı: yeniceri

Bu deepWeb gibi ...... toplu cevap vereyim birileri yazdı sildi 40 tl ye satıyoruz diye ben onlara yazdım kimsenin aldığı sayıyla işim yok ama 20 ye fırsatcılık yaparak alır sonra 40 satıyorum derseniz bu bana göre ahlaksızlıktır. Bir yerinden hadis uyduruyor diyor ......

Sen altin all 90 dan 105 olunca sat. Haram olmasin ama bu haram olsun :) Gecin bu isleri. Adam. 1 tanede alir 1000 tanede. Kime ne? Vergisi yokmusta firsatcilikmisda :) Sanki adam 40 zorla satiyor size.

Ben 4 tane aldim. Kendim giyerim diye aldim. Ama satacagima inansam 1000 tanede alirdim. Gunah mı?

biraz mantık biraz akıl be insan evladı altınla nasıl bunu bir tutarsın hiç mi akıl-mantık ilişkisi yüretemiyorsun.hak yiyen dangalağın teki almış karaborsa yapmış.başkasının hakkına tecavüz etmiş kendi alıp giyecek adamın hakkını yemiş, karaborsacılık yapmış. beynini kullanmak yerine oturma organı ile yazmak niye?mantığa bak altın alıp satmışsın yhha ne farkı var ki.
    son olarakta günah mı diye sormuşsun al oku mantık kurmaya olayları birbirine benzetmeye çalışarak düşün tabi yapabilirsen.

----

Bir malı fiyatı artsın diye insanlara zarar verecek şekilde hapsetmek kerih bir hareket olup günahtır. Yokluk olmasını bekleyerek satmamak ise daha günahtır. Bazı ihtikar haram olur. Yenilecek şeyleri ticaret için satın alıp, insanların ihtiyacı olduğu halde hapsedip satmamak haram olur. Bir kısım ihtikarda mekruh olur. Başka yerlerden satın alınarak şehre getirilen yiyeceklerin fiyatı yükselsin diye satmayıp bekletmek gibi. Bu İmâm-ı Ebu Yusuf’a göredir. İmâm-ı Muhammed’e göre her hangi bir yerde bir beldeye ticaret mallarının gelmesi adet ise, o yer beldenin çevresi hükmündedir. Binaenaleyh oradan getirilip hapsedilen yenecek hakkındaki ihtikarda haramdır.

http://www.incemeseleler.com/fikhi-meseleler/1571-islamda-karaborsa-var-midir.html

Masal anlatma arkadaşım. Yıl 2012 siz bu kafayla kesinlikle ticaret yapamazsiniz. 1 e imal edip 3 satmadiginiz surece batarsiniz. Şimdi bunu size anlatmıyorum aslında çünkü anlamayacaksınız. İşinize gelen helal size. Sizin gibi çok arkadaşım var allah kabul etsin dini vecibelerini yerine getiriyorlar ama çalışanın sigortasını asgari ücretten yatırırlar. Sorsan yüzde 20 ile satarlar. Pehhhh.

Sevgili üye (geçen birine arkadaşım dedim senin nerden arkadaşın oluyorum dedi o yüzden bu ifadeyi kullanıyorum) uzun yıllardır muhasebe ile ilgileniyorum,Mali müşavirim. Şu an çalıştığım şirketin sermayesi 63 milyon türk lirası,yıllık cirosu 100 milyonun üstünde tamı tamına 2200 küsür kişi çalışıyor ve ben burda departman yetkilisiyim. Ben forumdan faydalanan biriyim,ikibin küsür mesajımının 2000 tanesi Kombi topiginde yazıldı 2-3 yıl orda başlıkta yazı yazdım faydalı oldum ve burdandan faydalanıyorum ve bununda karşılığını bazen vermek istiyorum. Bir çok tartışmaya girdim çok sataşmayla karşılaştım bu nedenle sabrımın taşmaması içinde mücadele ediyorum. Kimse bana ticareti kar kazancı maliyeti anlatmasın. Batacaksak batacağız, öleceksek öleceğiz ama ahlaklı olacağız. Konu uzamasın diye susuyorum kimse burdan kendine pay çıkarmasın korktu ta yazmadı falan diye düşünmesin,sabrım taşarsa burdan kralına bile ayar veririm, gerekirse işi mahkemeyede taşır kimlik bilgisine ulaşırım. O nedenle varın gidin yolunuza işinize bakın. Bir tacir hammaddesini alıp fabrika kuracak,binbir türlü stresi yaşayarak işci maaşı,vergi,sigorta,stopaj,kira,yönetim gideri,üretim gideri vs vs vs bunlara katlanacak,hatta aracıyada para verecek ve kar ederek 20 tl ye satacak. Bir başkası çıkacak erken davranıp malları toplayacak zerre zahmeti ve riski olmadan 20 ye alıp 40 a satacak. Adını ne koyarsanız koyun bu hiç birşey değilse bile günah haram vs değilse bile Ahlaksızlıktır. Ahlaksızlık yapmadan aç kalıyorsan aç kal, batıyorsanda bat,açlıktan öleceksende öl ama adam gibi yaşamış olursun. Susayım diyorum rahatsızlık vermeyim konuyu takip edenler rahatsız olmasın diyorum ama buna izin verilmiyor. Kapatalım şu konuyu herkes işine gücüne baksın.

Edit: İmla ve ilave bilgi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yeniceri -- 19 Ekim 2012; 0:13:19 >

• arkadaşlar,
    yanlış anlama olmasın, yermek amaçlı değil merakımdan söylüyorum.
    ayakkabıları kullanıp yorum yaparsanız iyi olur, acaba kalitesiz fason ayakkabılar mı satıldı bu fiyata, yoksa karlı mı çıktınız?
  • Arkadaşlar bu kadar sayfa mesajın yarısı , kargo bedeva kampanyasından yanlışlıkla yararlanamayan arkaşın tartışmaları , yarısıda haram helal tartışması . Bu fırsat bitince bu konuda Dh nin arşinine gömülüp gidecek kimseye faydası yok boşuna uzatmayın derim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Malesef hep italyan ismi ama hepside yerli firmalar çıkıyor ama Alberto Tabacci Alper Tabakcı uyarlamasını çok yaratıcı buldum çok beğendim. :) Şaka bir yana 39 küsüre satılan ayakkabılar eğer deriyse gerçekten güzel görünüyorlar acaba alıp deneyen varmı.
  • Çoğu fason marka, yok Paulo Maldini, Antonio Bernardo, Roberto Collina . Fırsatın yayınlandığı ilk gece And1 basket ayakkabıları vardı, onlar fırsattı. Zar zor 45 numara bulup aldım bir tane.
  • Valla Ben Etnies diye bir markanın ürünün aldım birisi yazmıştı piston modelini aldım diye bende heves ettim aldım cehaletime verin bu Etnies markamı acaba aratınca bir marka çıkıyor ürünleride gayet pahalı ama acaba o Etnies bu Etniesmi Yoksa buda Ethem Ninesiz falan gibi bir isim çıkmasın. :=)

Düzeltme: Marka PIERRE-ANDRE SENIZERGUES adına tescilliymiş yalnız bu arkadaşın Tarım ve hayvancılık sektörü üzerinede iştigali varmış :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yeniceri -- 19 Ekim 2012; 0:27:10 >
  • quote:

Valla Ben Etnies diye bir markanın ürünün aldım birisi yazmıştı piston modelini aldım diye bende heves ettim aldım cehaletime verin bu Etnies markamı acaba aratınca bir marka çıkıyor ürünleride gayet pahalı ama acaba o Etnies bu Etniesmi Yoksa buda Ethem Ninesiz falan gibi bir isim çıkmasın. :=)

Etnies gerçek marka :). Daha çok kaykaycılar, hiphopçılar falan giyer .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quaker

quote:

Valla Ben Etnies diye bir markanın ürünün aldım birisi yazmıştı piston modelini aldım diye bende heves ettim aldım cehaletime verin bu Etnies markamı acaba aratınca bir marka çıkıyor ürünleride gayet pahalı ama acaba o Etnies bu Etniesmi Yoksa buda Ethem Ninesiz falan gibi bir isim çıkmasın. :=)

Etnies gerçek marka :). Daha çok kaykaycılar, hiphopçılar falan giyer .

Hadi ya desene bize uygun birşey değil neyse bakarım olmadı 18 yaşında yegen var aynı numara giyiyoruz ben biraz geniş kalıp giyorum ama olursa ona veririz artık.

• quote:

Orijinalden alıntı: deblod

arkadaşlar,
    yanlış anlama olmasın, yermek amaçlı değil merakımdan söylüyorum.
    ayakkabıları kullanıp yorum yaparsanız iyi olur, acaba kalitesiz fason ayakkabılar mı satıldı bu fiyata, yoksa karlı mı çıktınız?

Etnies ve dc shoes gibi markalar taninmis, kaliteli ve ulkemizde pahali ayakkabilardir. Ornegin benim aldigim etnies piston kendi sitesinde 85 € civari. Suan sporcum.com sitesinde 130TL civarinda. Ama ben hb sayesinde 20TL ye aldim

http://www.sporcum.com/etnies-piston-erkek-ayakkabisi-4101000331-581

Duzenleme : keske etnies miter modeli olaydi onuda alirdim .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reobig -- 19 Ekim 2012; 0:35:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hip hop , kaykay bana uzak kavramlar fakat şu modeli çok hoşuma gitti Etnies'in
    http://images.hepsiburada.net/assets/Divaresse/1500/Divaresse_1839631.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Escapetolife -- 19 Ekim 2012; 0:41:58 >
  • Beyler klasiklerdeki hangi markalardan alınmalı sizce?
  • quote:

Orijinalden alıntı: furlaka

Beyler klasiklerdeki hangi markalardan alınmalı sizce?

Benim araştırdığım kadarıyla Fretz Men

• quote:

Orijinalden alıntı: Quaker

Çoğu fason marka, yok Paulo Maldini, Antonio Bernardo, Roberto Collina . Fırsatın yayınlandığı ilk gece And1 basket ayakkabıları vardı, onlar fırsattı. Zar zor 45 numara bulup aldım bir tane.

Aynen %90ı uyduruk markalar. Bikaç tanede iyi marka koymuşlar aralarına maksat göz boyamak.

Bu arada bazı arkadaşlar çatlayacaklar ama 20 liraya 10 ayakkabı aldım 50 liradan satıyorum, şimdiden 3 tane rezerve edildi bile arkadaşlarım tarafından..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark Territory -- 19 Ekim 2012; 0:48:00 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Escapetolife

quote:

Orijinalden alıntı: furlaka

Beyler klasiklerdeki hangi markalardan alınmalı sizce?

Benim araştırdığım kadarıyla Fretz Men

Bu tarz bakıyorum;

http://www.hepsiburada.com/liste/de-marchi-siyah-rugan-bagciksiz-ayakkabi-erkek/productDetails.aspx?productId=zdde745sh04wlj&categoryId=60000127#Gorseller

• XTİ, ispanya

Navigare ve florsheim italya

bunların dışında bir çok ürün yerli üretim
  • quote:

Hip hop , kaykay bana uzak kavramlar fakat şu modeli çok hoşuma gitti Etnies'in
    http://images.hepsiburada.net/assets/Divaresse/1500/Divaresse_1839631.jpg

İlk aldığım ayakkabı o olduBununla beraber güvenerek de şunları aldım

Bunlar da bana değil, hediye.

Yukarıdaki 5 ayakkabıya şuan için güveniyorum, bunlarla beraber güvenemeyerek ama modelini severek abim bir kaç tane aldı.
    Navigare markası ne olur hiç bilmiyorum, taksimde mağazaları filan var eğer orijinal ayakkabılar ise güzel olacak, modelleri hoşuma gitti açıkçası.

Yani 2-3 tane alırım diye girdim, baktım hoşuma giden şeyler de var evdekilere de kapayım derken 10 taneyle kapattım.
    Başkası alsa belki açlık derdim ama ne oldu ben de bilmiyorum, zaten alırken olmadı geri göndeririz(7 gün içinde) ya da zarara gelmeden
    kolayca satarız mantığı vardı.Yaz başlarında silikon deniz ayakkabıları alırdım 30 liraya, bunlar ondan daha ucuza geldi
    Bir de ayakkabı sağlık açısından önemlidir, eğer sağlıksız bir yapıdaysalar çoğu boşa gidecek maalesef ister 5 lira olsun ister 100 lira
    bunu da atlamamak gerekir.Elbise vs belki parayı çok hak etmezler ama ayakkabılar hak eder, yani ucuz olsun görüntü olsun dememek gerekir.
    And1 markası vardı bunların dışında ama o tarz elimde ayakkabı vardı o yüzden almadım, zaten öğrenci haliyle baya bir yükün altına girdik
    Stoneblue ve ceaser vardı, galiba yerli malıydı ama görünüşleri güzel,sağlam gibiydi onlar da alınabilir belki...
    Bunların dışında diğerlerinden aklımda kalan olmadı.

• quote:

Orijinalden alıntı: [BLuTo]

XTİ, ispanya

Ek olarak
    Fretz Men / isviçre

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: [BLuTo]

XTİ, ispanya

Ek olarak
    Fretz Men / isviçre

Ek olarak
    Alberto Tabacci / Güngören
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.