Şimdi Ara

hepsiburada ayakkabılarda indirim (39,90 tl)/kampanya bitti (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.182
Cevap
7
Favori
53.556
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: unsal07

quote:

Orijinalden alıntı: rudolfo3639

quote:

Orijinalden alıntı: darbazdarbaz

BİR ÖNERİM VAR
    Bu bölümün yada Konunun adını Sıcak fırsatlar değil
    "YAMYAMLAR KLUBÜ" olarak değiştirilsin.

yahu el insaf el vicdan 40- 50 çift sırf ucuz diye ayakkabı alan insanların olduğunu öğrendim

kimse ticaret yapıyorum ayıp mı günah mı demesin
    bunun adı YAMYAMLIK

TİCARET YAPIYORSAN: aklında hep ucuz ayakkabı alıp satmak vardı da bugünü mü bekledin?
    Başka bir başlığa yazmıştım bu ülkede ZİHNİYET - AHLAK değişmedikçe HİÇBİRŞEY DEĞİŞMEZ

bugün bir haber vardı

istanbulda inşaatında 7 işçinin yanarak can verdiği alışveriş merkezinin açılışında yine klasik indirimler varmış ve
    KAPIDA ÖLENLERİN YAKINLARI " YANARAK ÖLENLERİ UNUTMAYIN" dye pankart açarken İNSANLAR UCUZA MAL ALACAĞIM DİYE BİRBİRİNİ EZMİŞ
    hemen kendime döndüm bu manzarayı görseydim ne yapardım diye
    hiçbişey yapmasam en azından oradaki insanların YARALARINA TUZ BASMAMAK ADINA EN AZINDAN O GÜN ALIŞVERİŞ YAPMAZDIM.

yazık çok yazık

BU TOPLUM EMPATİ KURAMADIĞINDAN KAYBEDİYOR

ŞEHİT HABERLERİNDE ÖLEN ŞEHİDİN YERİNE KARDEŞİNİZİ ÇOCUĞUNUZU KOYUN
    ÖLEN İŞÇİLERİN YERİNE EN SEVDİĞİNİZ İNSANLARI KOYUN BAKALIM GİDİP AYNI YERDE O İNSANLARIN GÖZLERİNE BAKA BAKA ALIŞVERİŞ YAPABİLİYOR MUSUNUZ ?
    VE HABERLERİ BİRDE BU GÖZLE İZLEYİN BAKALIM UNUTUP GEÇEBİLİYOR MUSUNUZ?

Burası zaten yamyamlar klubü dostum haberin yok mu? Sıcak fırsat olması göreceli bir kavram adam esnaftır giymek için ayakkabı almak sıcak fırsat olmaz adama da satmak için alır 40-50 tane ozaman onun için sıcak olur. Sonuçta o da bir riskdir. Bu piyasada mal satmak çok zor bir iş. Rocket hem girişiyle hem de piyasadan çıkışıyla ortalığı kasip kavurdu maşallah

Ben de ayakkabı ve çanta satışı yapıyorum (perakende).
    Ama dediğinizin aksine, bir esnafın bu tarz ayakkabıları alıp satması çok zor olur. Zira beden sıkıntısı vardı. Bir ayakkabı modelinden
    1 adet dükkana koymanız hiçbir fayda getirmez. Hatta işinizi bile baltalar, çünkü bir müşteri o ayakkabıya takılır, ama
    elinizde beden yoktur. Kafasına o modeli taktığı için de başka bir model almak istemez ve alışveriş yapmadan dükkandan
    çıkar. Seri olarak (yani tüm bedenler) bir modeli koymayınca ciddi sıkıntılar oluyor.
    Ticaretini yapmak isteyenler ancak çevresine satışını yapmaya kalkışabilirler. Dükkanı olan bu işe yeltenmez (en azından kendi
    adıma konuşuyorum). Daha önceki sayfalarda da belirtmiştim, kendime, eşime, oğluma ve işyerimin bulunduğu
    oteldeki 5 arkadaşıma toplam 13 çift sipariş verdik. Bu fırsattan onları haberdar etmeseydim, ayakkabılarını benim dükkanımdan
    almak zorunda kalırlardı, zira hep benden alırlar (yerine göre maliyetine, yerine göre çok düşük bir kâr payıyla verdiğim için).
    Belki 3-5 para da kazanırdım, ama herşey para değildir. Benim ödediğim toptan fiyatının yarısından daha ucuza olan ayakkabılardan
    onların da sebeplenmesini istedim.

sizi tebrik ediyorum.Keşke herkes sizin gibi anlayışlı olsa

• tüketim çılgınlığı israf malesef var, konu başka yerlere gitmiş kimse bence uzatmasın. Şimdi siz bu konular nereye gidecek diye soruyorsunuzdur, sormayın. Konuya odaklanın
  • Sonuçta hepsiburada bir e-ticaret sitesi. şimdi markafonide indirim yapıyor 12.90dan ayk. sattı alan aldı beğenmeyen almadı ama kimse diyemez en fazla 1er tane verseydin diye. öyle bir formatı yok çünkü bu şirketlerin genelde 8 adet sınır oluyor ama zaten 8 adet ürün olmuyor ellerinde. Canlı stok takibi olan bir şirket 1 sana 1 sana diye uğraşacak değil. Ayrıca rusyada büyük ayk. şirketleri sezon sonu satılmayan malları yakıyormuş çünkü depolama,kargo,stok maliyeti daha fazla oluyormuş ayrıca kimseye de o ürünü bedava alma şansı vermemiş oluyorlar. Hb'de bu şekilde zidayanın belki de çöpe atacağı ürünleri kelepir fiyata alıp kelepir fiyata sattı. Sıcak fırsatları takip eden hızlı düşünüp hızlı karar verenler kaptı. Burada bir suç yok sadece bir slogan var: SICAK FIRSATLARIN TAKİPÇİLERİ HER DAİM KAZANIR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rudolfo3639 -- 19 Ekim 2012; 13:54:08 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 1 deli 40 akıllı hikayesi... bırakın taş kuyuda kalsın, konu bilgi paylaşımına dönsün...
  • Hepsiburada indirim değil alışveriş sitesi.
    İndirim sitelerinde tüm ürünler indirimli olur,hb'de ise binlerce ürününden birkaç tanesi indirimli satılıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: by_mercure

quote:

Orijinalden alıntı: mete_bey

Parası olan istediği kadar alır. ister kârına, ister zararına alıp satabilir.

parası olan ve fırsatı bulan herşeyi yapabilir öylemi? böyle bir düşünceye sahip insanların var olduğunu düşünmek gerçekten üzüntü verici.Ahlak değerleri ve insanlık gerçekten ölmüş.

Hocan nasıl bi yapıya sahipsin çözemedim ama adamın bide bu işten zarar edecekmiş gibi düşünsen. Belkide işe yaramaz beş para etmez ayakkabılar aldı. Sana ne adamın kaç tane aldığı.

• Konuyu okuyan da hepsiburada gibi bir sitenin hayrına, yardım olsun diye ayakkabı satışı yaptığını filan sanacak
    Belki 50-100 tane gerçekten güzel ayakkabı satılmıştır ki zaten onlar daha ilk sabah bitmişti ondan sonra satılmış olan belki 3000-5000
    ayakkabı ne olacak?Çoğu yerli malı büyük ihtimalle, onlara tek tek 30 lira 40 lira fiyat yazıp büyük bir zaman beklemek istemiyorlardı belki...
    Yani her iki taraf için de iyi sonuçlandı bu durum, alamayanlar her zamanki gibi konuşacak, ben kendime 3 adet aldım
    daha güzeller de vardı ama benzerleri var diye almadım, keşke 5-10 tane kendime alsaydım diye düşünüyorum şimdi bu fiyatları hatırlayınca
    zaten konudaki ilk mesajı da ben attım, yani istediklerimi rahat rahat seçerdim büyük bir ihtimal..İşin ticaret boyutu ilk sabaha kadar olan
    ayakkabılarla olurdu, onlar gerçekten fırsattı(gerçi daha geleceği de belli değil) ama ondan sonra sömürülmüş gibi bir durum yok
    20 liralık ayakkabıyı çok isteyen olursa yardımcı olurum, istanbulda epey yer var 20 liralık ayakkabı satan.
    Satmaya kalksan adama diyeceksin abi şu şu marka ayakkabı, adam o ne diyecek...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: by_mercure

quote:

Parası olan istediği kadar alır. ister kârına, ister zararına alıp satabilir.

parası olan ve fırsatı bulan herşeyi yapabilir öylemi? böyle bir düşünceye sahip insanların var olduğunu düşünmek gerçekten üzüntü verici.Ahlak değerleri ve insanlık gerçekten ölmüş.

Hocan nasıl bi yapıya sahipsin çözemedim ama adamın bide bu işten zarar edecekmiş gibi düşünsen. Belkide işe yaramaz beş para etmez ayakkabılar aldı. Sana ne adamın kaç tane aldığı.

Elbette bana ne, kimse kimseye neden alıyorsun diyemez. Ancak erdem diye de bir gerçek var. Diğer almayı düşünen kişileri de bir nebze olsun düşünse, para kazanmayı başka ve doğru şekillerde düşünebilirdi. Ayrıca "parası olan herşeyi yapabilir" düşüncesine de asla katılmıyorum. Benim düşüncem budur, isteyen istediği şekilde düşünsün.Konu dışında başka yorum yapmayacağım, zaten konu başka başka yerlere gitmiş. Alana da almayana da hayırlı olsun iyi günlerde kullansın

• konu dağılmış ama klasik ayakkabılarda sadece bir üründe 19.90 fiyatı var ama ne numara seçebiliyorum ne de renk... sepete atılıyor ama numarası yok, anlamadım ne yapsam?

• quote:

Orijinalden alıntı: kemalwebnet

İşimiz gücümüz taklit zaten. Ayakkabi sektorunde calisiyorum. Ayakkabicilarin cogu italyada fuarlari kacirmiyor. Fuarlarda model calip yapiyorlar. Oyle yapacaklarina tasarımcı alsalar işe daha verimli olur.

Pm atıyorsun ama kendin Pm alımını yasaklamıssın. :) İfade biçimin sakat ama tartışmayı uzatmanın anlamıda yok neyse önemli değil. Ben yazımda bazı şeyleri genel yazdım yani küfür hakaret edenler oluyor bu başlık için değil tüm genel başlıklarda bunlar var kendilerini bulunamaz bilinemez sananlar var onlar için yazdım üzerininize alacağınız birşey yok.

Giymek için alanlara güle güle giyin satmak için alanlara hayırlı satışlar diliyorum.
  • Hepsiburadanın deposunda calısan bir arkadasım var kendisiyle görüştüm sanırım 19.90'dan satılan bir cok ayakkabı gonderilmeyecek.
  • Bende fırsattan yararlanayım dedim ama gidip kaykaycı ayakkabısı almışım (Yanlış bir durum yok ama tarzımdeğil) iptal ettim tabi 40 TL lik klasik tarzlara yöneldim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xaero

Hepsiburadanın deposunda calısan bir arkadasım var kendisiyle görüştüm sanırım 19.90'dan satılan bir cok ayakkabı gonderilmeyecek.

onu baştan söyledim zaten çoğu markayı fasonları da satmak için yem olarak kullandılar ama umarım gönderir de seviniriz

• quote:

Hepsiburadanın deposunda calısan bir arkadasım var kendisiyle görüştüm sanırım 19.90'dan satılan bir cok ayakkabı gonderilmeyecek.

iptal edip 39.90 dan tekrar satışa çıkarsınlar ucuza gitti tabi göndermesinler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Escapetolife

quote:

iptal edip 39.90 dan tekrar satışa çıkarsınlar ucuza gitti tabi göndermesinler.

herkes bir garip burda ozaman 39.90 larıda iptal edip 59.90dam satarlar

• benim hesapta 19.90 dan aldığım iki ayakkabı teslimata hazır görünüyor, bence gönderecekler.
  • Ürünü kargoya verilip de teslim alan oldu mı? benim hazırda bekliyor ürünler kaç gündür

• quote:

Orijinalden alıntı: rudolfo3639

quote:

Orijinalden alıntı: kerim35

http://www.gittigidiyor.com/marka-kulubu/dobour-by-barbour?ggkt=aktif1&ggte=ayyakkabi&ggta=191012&ggap_s=mailing&ggap_m=mailing&ggap_n=worldpuan_ayyakkabi-aktif1-191012&ggap_c=barbour&mpch=ads&scxid=14489-145820-2357-0

plastik ayakkabıya geell

Firmanın sahibide Babür beydir muhtemelen

• 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.