Şimdi Ara

hepsiburada ayakkabılarda indirim (39,90 tl)/kampanya bitti (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.182
Cevap
7
Favori
53.556
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: doctorus

bende sipariş geçtim kredi kartından kesilen tutar görülüyor ama siparişlerimde ve sipariş takibinde ürünler görülmüyor.. msj attım müşteri hizmetlerine hala döncekler telefonla ulşamak zaten imkansız.. bekliyoruz bakalım..

Allah sabır versin diyim ama hb iyiye gidiyor eskiden çok kötüydü müşteri hizmetleri

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: orkun.t

quote:

Orijinalden alıntı: by_mercure

quote:

Orijinalden alıntı: tusinami19

quote:

Orijinalden alıntı: Escapetolife

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: rudolfo3639

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Xaero

19,90'a alıp kargosu gelen varmı hiç? Bana sorarsanız gelmicek çünkü elemanın söylediği tedarik sürecinde bekletip belli bir süre tedarik edemediğinde parayı iade etme hakkı doğuyormuş HB'nin ve sanırım bunu kullanacaklar dedi. Çünkü o ayakkabılar indirime girmeden önce 39.90 iken alanların hepsini göndermişler. Ve hala daha 39.90'dan alanlarınkileri gönderiyorlarmış.

Peki o zaman neden hala daha şu anda bayan ayakkabıları 19,90 a satılıyor ? hepsini bir bitsin oyle iptal edelim mi diyorlar acaba.

gerçekten ilginç ama arkadaşın dediği gibi 19.90a aldım 2 gündür hazırdaydı 39.90a aldığım anında kargoya vermişler

Nerdeyse kurulduğu zamandan beri alışveriş yaptığım ve bir çok insanın alışveriş yapmasını sağladım bir site. Eğer gerçekten böyle bir kıvırma yaparsa, üyeliğimi iptal edip bir daha kesinlikle alışveriş yapmam, hatta alışveriş yaptığım kardeş sitelerine de uğramam.

Aynen , hadi iptal ettin kaybolan zamanımızı nasıl telefi edeceğiz , iş sadece sepete ekleyip almak değil araştırana kadar saatlerimiz gitti.

Sen ben zaman kaybetmiş olacağız ama HB'da iyi bir müşteri kaybetmiş olacak. Konuyu çevrendekilerle paylaşacaksın, forumlarda anlatacaksın, kişisel protestonu yapacaksın. Ama ben HB'den bazı geç gönderimler hariç sorun yaşamadım. Bence ürünler gönderilir. Şu an çalıştığım yerdeinsanlar çılgınlar gibi ayakakbı çanta alıyor ve çoğu kişinin ilk HB ve internet alışverişi deneyimi. Bu olayda bir yamuk olursa zaten kafadan bu kadar insanı kaybetmiş olur. Arada beni de kaybederler ama :)

hocam merak etmeyin, google da aramalarda donanımhaberforum daima üst sıralarda çıkıyor, insanlar burada yazılanları mutlaka okuyacaklarıdır.Buda hepsiburada için herhalde iyi bir imaj oluşturmaz

HB paramızı mı kullanıyor bankadan pkredi kullanacağına bizim paraları topluyor. Daha sonra iade ediyor. Paranoyaklık..

HB'nin de olumsuz yönleri var...

Ama bahsettiğiniz olaylar Gold ve Hızlıal'a mahsustur...

(6 ay oldu herhalde, Gold'un para iadesini bekliyorum.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unsal07 -- 19 Ekim 2012; 16:27:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: unsal07

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

19,90'a alıp kargosu gelen varmı hiç? Bana sorarsanız gelmicek çünkü elemanın söylediği tedarik sürecinde bekletip belli bir süre tedarik edemediğinde parayı iade etme hakkı doğuyormuş HB'nin ve sanırım bunu kullanacaklar dedi. Çünkü o ayakkabılar indirime girmeden önce 39.90 iken alanların hepsini göndermişler. Ve hala daha 39.90'dan alanlarınkileri gönderiyorlarmış.

Peki o zaman neden hala daha şu anda bayan ayakkabıları 19,90 a satılıyor ? hepsini bir bitsin oyle iptal edelim mi diyorlar acaba.

gerçekten ilginç ama arkadaşın dediği gibi 19.90a aldım 2 gündür hazırdaydı 39.90a aldığım anında kargoya vermişler

Nerdeyse kurulduğu zamandan beri alışveriş yaptığım ve bir çok insanın alışveriş yapmasını sağladım bir site. Eğer gerçekten böyle bir kıvırma yaparsa, üyeliğimi iptal edip bir daha kesinlikle alışveriş yapmam, hatta alışveriş yaptığım kardeş sitelerine de uğramam.

Aynen , hadi iptal ettin kaybolan zamanımızı nasıl telefi edeceğiz , iş sadece sepete ekleyip almak değil araştırana kadar saatlerimiz gitti.

Sen ben zaman kaybetmiş olacağız ama HB'da iyi bir müşteri kaybetmiş olacak. Konuyu çevrendekilerle paylaşacaksın, forumlarda anlatacaksın, kişisel protestonu yapacaksın. Ama ben HB'den bazı geç gönderimler hariç sorun yaşamadım. Bence ürünler gönderilir. Şu an çalıştığım yerdeinsanlar çılgınlar gibi ayakakbı çanta alıyor ve çoğu kişinin ilk HB ve internet alışverişi deneyimi. Bu olayda bir yamuk olursa zaten kafadan bu kadar insanı kaybetmiş olur. Arada beni de kaybederler ama :)

hocam merak etmeyin, google da aramalarda donanımhaberforum daima üst sıralarda çıkıyor, insanlar burada yazılanları mutlaka okuyacaklarıdır.Buda hepsiburada için herhalde iyi bir imaj oluşturmaz

HB paramızı mı kullanıyor bankadan pkredi kullanacağına bizim paraları topluyor. Daha sonra iade ediyor. Paranoyaklık..

şikayetvar'a yaz dostum bende öyle bekledim bi yazdım 1 gün sonra iade ettiler

• quote:

Hiç Amazondan ürün alıpta acaba gönderirlermi diyen varmidir :) yıllar geçti hala bu kalitede , müşteri memnuniyeti ön planda olan büyük bir mağazamız olmadı. ( büyük diyorum)

Yeniçarşım sitesinden alışveriş yaptım.Ürün elimizde yok gönderemiyoruz diyor o da 3 gün geçmiş mail attım.Dingil yokta niye koyuyorsun satışa
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: unsal07

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

şikayetvar'a yaz dostum bende öyle bekledim bi yazdım 1 gün sonra iade ettiler

Normal bir şirket olsa öyle olurdu normalde. Ama 29 Ağustos'ta yazdığım mesaja CEVAP!!! dahi verilmedi bu "şirket" (!) tarafından.
    3 hafta sonra iznim var. Tüketici mahkemesine başvuracağım artık.

http://www.sikayetvar.com/sikayet/detay/1325434/gold-data-bilisim-85-gundur-para-iadesi-yapilmadi/vvg3m

• http://www.daybuyday.com/kampanyalar/greyder_58298/?utm_source=hb_manset&utm_medium=greyder&utm_greyder=directlink

burda da çeki olana güzel mallar var. Artık bu tarz markaların hepsi yerli üretim. Harley davidsson bile yerli malı oldu. ama yerli malı sağlamdır.

• Measfeli Satışlar Sözleşmesi Yönetmeliğinin

Sözleşmenin ifası

Madde 9 − (1) Taraflarca aksi kararlaştırılmadıkça, satıcı veya sağlayıcı, tüketici tarafından kendisine siparişin iletildiği günden itibaren en geç otuz gün içinde sipariş konusunu ifa eder. Bu süre tüketiciye daha önceden yazılı olarak veya bir sürekli veri taşıyıcısıyla bildirilmek koşuluyla en fazla on gün uzatılabilir.

(2) Sipariş konusu mal ya da hizmet ediminin yerine getirilmesinin imkânsızlaştığı hâllerde tüketicinin bu durumdan haberdar edilmesi ve ödemiş olduğu toplam bedelin ve onu borç altına sokan her türlü belgenin en geç on gün içinde kendisine iade edilmesi gerekir. Malın stokta bulunmaması durumu, mal ediminin yerine getirilmesinin imkânsızlaşması olarak kabul edilmez.

(3) Satıcı veya sağlayıcı, aşağıdaki şartları sağlaması hâlinde tüketiciye eşit kalite ve fiyatta başka bir mal veya hizmet tedarik edebilir.

a) Sözleşmede kararlaştırılmış olması.

b) Haklı bir nedenle sözleşme konusu mal veya hizmetin tedarik edilemeyeceğinin anlaşılması.

c) Tüketicileri açık ve anlaşılabilir bir şekilde bilgilendirerek onaylarını alması.

şeklinde düzenlenmiştir.

Sonuçta; stokta yok diye siparişimizi iptal edemezler. Haklı bir gerekçe sunmaları gerek.

• hb nin müşteri hizmetleri berbat bir mesaj at 1 haftaya dönerlerse dua et,hızla al bir mesaj atıyorum adamlar bir kaç saate hemen dönüyorlar en kötü öbür güne
  • 5 ayakkabıdan biri teslimata hazir digerleri tedarik sürecinde diyor acaba kismi teslimatı işaretlesem hazırı gonderip digerlerini de iptal ederler mı ki.sizde durumlar nasil

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kerim35

http://www.gittigidiyor.com/marka-kulubu/dobour-by-barbour?ggkt=aktif1&ggte=ayyakkabi&ggta=191012&ggap_s=mailing&ggap_m=mailing&ggap_n=worldpuan_ayyakkabi-aktif1-191012&ggap_c=barbour&mpch=ads&scxid=14489-145820-2357-0

plastik ayakkabıya geell

Firmanın sahibide Babür beydir muhtemelen

http://urun.gittigidiyor.com/giyim-aksesuar/dobour-by-barbour-erkek-ayakkabi-m-1506-black-61071440

bunu sanırım limangodan almıştım, işin gerçeği hiç kaliteli değil. Plastik ayakkabı dediği kadar var Kullanıyorum ama sağlamlığına henüz bir şey diyemeyeceğim.

• 1 Adet | Tedarikçi firmadan bekleniyor.

18ekimde sipariş verdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: terbüyesüzcanavar

quote:

quote:

quote:

http://www.gittigidiyor.com/marka-kulubu/dobour-by-barbour?ggkt=aktif1&ggte=ayyakkabi&ggta=191012&ggap_s=mailing&ggap_m=mailing&ggap_n=worldpuan_ayyakkabi-aktif1-191012&ggap_c=barbour&mpch=ads&scxid=14489-145820-2357-0

plastik ayakkabıya geell

http://urun.gittigidiyor.com/giyim-aksesuar/dobour-by-barbour-erkek-ayakkabi-m-1506-black-61071440

bunu sanırım limangodan almıştım, işin gerçeği hiç kaliteli değil. Plastik ayakkabı dediği kadar var Kullanıyorum ama sağlamlığına henüz bir şey diyemeyeceğim.

ben deri maleme olmayan ayakkabı almama kolay kolay hele ki böyle plastik mala hayatta para vermem zararı bile vardır onun vücuda.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

plastik ayakkabıya geell

ben deri maleme olmayan ayakkabı almama kolay kolay hele ki böyle plastik mala hayatta para vermem zararı bile vardır onun vücuda.

suyunu kaynatıp fare zehiri olarak kullanmayı düşünüyorum

• bende iki sipariş geçtim birisi 4 tane birisi 9 tane :))
    sonra bakmışım abarttım vazgeçtim. 9 tane olanın hepsi tedarik sürecinde gözüküyordu. onu iptal ettim.
    4 tane olanın 2 tanesi paketlemeye hazır diyordu iki tanesi tedarik sürecindeydi. altında bi seçenek vardı, hazırda olanları hemen gönder anlamına gelen birşey onu tıkladım dün, ve kargolandı yazdı. bugün kargo şirketine indirildi.
    antalyada yaşıyorum.
    ama kargo gelmedi. kargo şirketini aradım sordum sevkiyatta gözüküyormuş, birazdan çıkacağım, uzun lafın kısası bugün yetişmeyecek. artıkın yarın sabahtan alacağım şubeden, ayakabının nasıl olduğunu yarın yazarım.
    kalın sağlıcakla.

işin ilginç tarafı tedarik sürecinde yazan ürünler, şimdi 40 tl. ye satışta gözüküyor. hepsiburada.com böyle yapmazdı, sanırım biraz karıştırdı, nasıl çıkacaklar bakalımişin içinden.

• kargoyu az önce aldım
    http://www.hepsiburada.com/liste/hot-chili-bej-deri-duz-ayakkabi-kadin/productDetails.aspx?productId=zdho583sh41crm&categoryId=60000797&SKU=ZD583SH41CRM233070

ayakkabı gayet güzel fason falan değil.defosu falan olabilir diye düşünmüştüm öyle bişeyde yok
  • kargoyu az önce aldım.ayakkabı çok güzel ama üzerinde dikiş hatası var
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibrahim_05

kargoyu az önce aldım
    http://www.hepsiburada.com/liste/hot-chili-bej-deri-duz-ayakkabi-kadin/productDetails.aspx?productId=zdho583sh41crm&categoryId=60000797&SKU=ZD583SH41CRM233070

ayakkabı gayet güzel fason falan değil.defosu falan olabilir diye düşünmüştüm öyle bişeyde yok

hadi hayırlısı darısı herkesi başına bende kartta yer kalmadığı için bikaç ürünü iptal edip biraz derş kadın terliği stokladım 10tl çok ucuz walla birazdan onun da fiyatı artar . seneyi de düşünmek lazım. erkeğe güzel terlik yok parmak arasını hiç sevmiyorum

• Benimde Kitabı göndermişler, kargo bedava olsun diye almıştım , adamlar kingston usb flash diskin kitabınıda ayrı göndermişlerdi , adamlar 2 kez kargo yolluyor

Ayakkabılar hala tedarik sürecinde ,
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

plastik ayakkabıya geell

suyunu kaynatıp fare zehiri olarak kullanmayı düşünüyorum

Almayın böyle şeyler hacı 6. parmak falan çıkar ayaktan.

• Arkadaşlar siparişleri tıklayın altta sipariş iptali sözleşme filan yazıyor bazı hazır ürünlerde orada kısmı teslimat butonu aktif oluyor onu tıklayın hemen paketleyip gönderiyorlar bana 1 tane denk geldi sadece ama arada bakıcam
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.