Şimdi Ara

hepsiburada ayakkabılarda indirim (39,90 tl)/kampanya bitti (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.182
Cevap
7
Favori
53.557
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: rudolfo3639

Arkadaşlar siparişleri tıklayın altta sipariş iptali sözleşme filan yazıyor bazı hazır ürünlerde orada kısmı teslimat butonu aktif oluyor onu tıklayın hemen paketleyip gönderiyorlar bana 1 tane denk geldi sadece ama arada bakıcam

+1
    Bende öle yaptım. 5 ayakkabı siparişim vardı istediğim 2 tanesi kargolandı gerisi ne zaman gelirse gelsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: KURSAD.

Benimde Kitabı göndermişler, kargo bedava olsun diye almıştım , adamlar kingston usb flash diskin kitabınıda ayrı göndermişlerdi , adamlar 2 kez kargo yolluyor

Ayakkabılar hala tedarik sürecinde ,

kitap alınca kargo nasıl bedava oluyor? 30 tl lik mi kitap aldınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: omnis10

bende iki sipariş geçtim birisi 4 tane birisi 9 tane :))
    sonra bakmışım abarttım vazgeçtim. 9 tane olanın hepsi tedarik sürecinde gözüküyordu. onu iptal ettim.
    4 tane olanın 2 tanesi paketlemeye hazır diyordu iki tanesi tedarik sürecindeydi. altında bi seçenek vardı, hazırda olanları hemen gönder anlamına gelen birşey onu tıkladım dün, ve kargolandı yazdı. bugün kargo şirketine indirildi.
    antalyada yaşıyorum.
    ama kargo gelmedi. kargo şirketini aradım sordum sevkiyatta gözüküyormuş, birazdan çıkacağım, uzun lafın kısası bugün yetişmeyecek. artıkın yarın sabahtan alacağım şubeden, ayakabının nasıl olduğunu yarın yazarım.
    kalın sağlıcakla.

işin ilginç tarafı tedarik sürecinde yazan ürünler, şimdi 40 tl. ye satışta gözüküyor. hepsiburada.com böyle yapmazdı, sanırım biraz karıştırdı, nasıl çıkacaklar bakalımişin içinden.

iyide hocam o kutucugu işaretledinmi tüm ürünlerimi bir kerede yolla demek...senin iş şansa denk gelmiş gibime geldi..

• quote:

Orijinalden alıntı: flurry

quote:

Orijinalden alıntı: KURSAD.

Benimde Kitabı göndermişler, kargo bedava olsun diye almıştım , adamlar kingston usb flash diskin kitabınıda ayrı göndermişlerdi , adamlar 2 kez kargo yolluyor

Ayakkabılar hala tedarik sürecinde ,

kitap alınca kargo nasıl bedava oluyor? 30 tl lik mi kitap aldınız?

FLURRY forum yönetiminin seni onbaşılıktan direk binbaşılığa terfi ettirmesi lazım hocam..Baksana 2 günde açtığın konu rekor kırmış..)))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceramicer43 -- 19 Ekim 2012; 19:49:04 >
  • Ben bu hepsibuarada sitesi kadar plansız bir site görmedim.. Yaw arkadaş madem ucuz mal satıcan..önceden kamyonla taşı dükkana malı..iyice bak ne varsa siteye yüklettir önceden sonrada siaprişi alır almaz ver kargoya...milleti rezil ettirme aldıgına pişman ettirme..şimdi 2 kuruş kar edecem derken daha büyük paralardan olma...ben bunların patronu olsam sabaha kadar mesai yazar herkesin siparişini yollardım..

millet bayramda giycem diye dayandı mala..ama şimdi gelmedi diye gidip birde ordan burdan alcak...sonrasını siz düşünün..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceramicer43 -- 19 Ekim 2012; 19:54:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceramicer43

quote:

sonra bakmışım abarttım vazgeçtim. 9 tane olanın hepsi tedarik sürecinde gözüküyordu. onu iptal ettim.
    4 tane olanın 2 tanesi paketlemeye hazır diyordu iki tanesi tedarik sürecindeydi. altında bi seçenek vardı, hazırda olanları hemen gönder anlamına gelen birşey onu tıkladım dün, ve kargolandı yazdı. bugün kargo şirketine indirildi.
    antalyada yaşıyorum.
    ama kargo gelmedi. kargo şirketini aradım sordum sevkiyatta gözüküyormuş, birazdan çıkacağım, uzun lafın kısası bugün yetişmeyecek. artıkın yarın sabahtan alacağım şubeden, ayakabının nasıl olduğunu yarın yazarım.
    kalın sağlıcakla.

işin ilginç tarafı tedarik sürecinde yazan ürünler, şimdi 40 tl. ye satışta gözüküyor. hepsiburada.com böyle yapmazdı, sanırım biraz karıştırdı, nasıl çıkacaklar bakalımişin içinden.

iyide hocam o kutucugu işaretledinmi tüm ürünlerimi bir kerede yolla demek...senin iş şansa denk gelmiş gibime geldi..

Aynen hatta altında uyarı veriyor daha geç ulaşabilir elinize diye yoksa o yazıyı yanlış mı yazdılar ? Bizde basalım mı o işarete ?benim ürünlerde tedarik sürecinde ama biri teslimata hazır onuda kargolamadilar hala

• quote:

Orijinalden alıntı: hkn_nurlu

quote:

Orijinalden alıntı: ceramicer43

quote:

antalyada yaşıyorum.
    kalın sağlıcakla.

Aynen hatta altında uyarı veriyor daha geç ulaşabilir elinize diye yoksa o yazıyı yanlış mı yazdılar ? Bizde basalım mı o işarete ?benim ürünlerde tedarik sürecinde ama biri teslimata hazır onuda kargolamadilar hala

yanlış yere bakıyorsunuz demekki sizde o kutucuk görünmüyor "kısmi teslimat" diye bir buton çıkması lazım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Hepsi buradanın sistemleri iflas etti.. Bugün kaçkere aradıysam sistem yok dediler hep bu konuyu açan arkadaş yüzünden:)
  • Durum
    Siparişiniz hazırlanıyor

kaç günde gelir acaba bilgisi olan varmı bayramda gelse bile giyemiycem çalıştığım için en azından gelsin bi deniyelim eğer beğenirsem yakaladım anda bi kaç tane daha almayı düşünüyorum :)
  • beyler 4 gundur gelmıyor ve istanbuldayım hala siparis hazırlanıyor yazıyor bilgisi olan özelden mesaj atsın yahu pazartesi memlekete gidicem..
  • Sanırım kısmi teslimat butonu siparişin tamamı içinden 2 ve daha fazla ürünü teslimata hazır olanlar için çıkıyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pislix

beyler 4 gundur gelmıyor ve istanbuldayım hala siparis hazırlanıyor yazıyor bilgisi olan özelden mesaj atsın yahu pazartesi memlekete gidicem..

Gelmiyor derken kargoya verildi de elinize mi ulaşmadı 4 gündür?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Boğaziçi Köprüsü

http://www.hepsiburada.com/liste/dc-shoes-character-erkek-445-numara/productDetails.aspx?productId=zd006sh59ajg551&categoryId=60000126

Kargoya verildi

Sevindim. Bize de gelmesi umidiyle. Sanirim gelecek dcleri bile yolladilarsa

• quote:

Orijinalden alıntı: alfist

http://www.hepsiburada.com/liste/navigare-lacivert-deri-bagciksiz-ayakkabi-erkek/productDetails.aspx?productId=zdna998sh03ork&categoryId=60000126&SKU=ZD998SH03ORK327966

bugün teslim aldım 41 numara. kalıbı 43 numara gibi ayağıma olmadı. isteyen varsa satabilirim.

kalite olarak nasıl...

• quote:

Orijinalden alıntı: antireis

quote:

Orijinalden alıntı: alfist

http://www.hepsiburada.com/liste/navigare-lacivert-deri-bagciksiz-ayakkabi-erkek/productDetails.aspx?productId=zdna998sh03ork&categoryId=60000126&SKU=ZD998SH03ORK327966

bugün teslim aldım 41 numara. kalıbı 43 numara gibi ayağıma olmadı. isteyen varsa satabilirim.

kalite olarak nasıl...

bildiğim kadarıyla navigare markası italyan. çok kaliteli bir ayakkabı, ayağıma olmadığı için üzüldüm açıkçası. 1 numara küçüğü varsa değişimini isticem. yoksa satarım artık.

• benimde 4 siparisten sadece biri teslimata hazır olarak değişmiş diğer 3 tanesi tedarikci firmadan bekleniyor şeklinde duruyor, halbuki aynı markanın sadece renk farkı olan biri teslimata hazirken diğerinin tedarikciden beklenmesi enteresan.

• Bende de 6 üründen 1'inde teslimata hazır yazıyor.Bakalım hayırlısı...
  • Bende de bayan terligi teslimata hazir. 5te 1
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.