Şimdi Ara

hepsiburada ayakkabılarda indirim (39,90 tl)/kampanya bitti (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.182
Cevap
7
Favori
53.557
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 40lık erkek ayk.ları çok güzel bunlar zaten 40 liraydı herhalde 20den 40a çıkmış olamaz 20liklerin içinde görmedim çünkü. hepsi de kalite ve italyan markası çoğu kartı bitirmeseydim alırdım
  • quote:

Orijinalden alıntı: rudolfo3639

40lık erkek ayk.ları çok güzel bunlar zaten 40 liraydı herhalde 20den 40a çıkmış olamaz 20liklerin içinde görmedim çünkü. hepsi de kalite ve italyan markası çoğu kartı bitirmeseydim alırdım

hocam gözün doysun be ayakkabıya mı yatacaksın
  • quote:

40lık erkek ayk.ları çok güzel bunlar zaten 40 liraydı herhalde 20den 40a çıkmış olamaz 20liklerin içinde görmedim çünkü. hepsi de kalite ve italyan markası çoğu kartı bitirmeseydim alırdım

evet hocam özellikle Alberto Tabacci :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim 2 tane vardı, ikiside teslimata hazır yazıyor
  • Teslimata hazır yazıları artmaya başladı adamlar sürekli çalışıyor demekki.

• quote:

Orijinalden alıntı: furlaka

Bende de 6 üründen 1'inde teslimata hazır yazıyor.Bakalım hayırlısı...

Siparişteki ürünlerin yarısı temin edilince gondeririz diyor musteri hizmetleri.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O değilde konu kartal ve FEDA imzalarından geçilmiyor.

Tamam anladık takımınız gibi fakirsiniz 20TL ayakkabı alırsınız da bari belli etmeyin imaja yazı. Gider FEDA kazağı alır ama cebinde Ülker alacak metelik yok.

Yok aga bu taraftarın genetiğine işlemiş. Var bunda bir iş...

(Puro içme ikonu)

• quote:

Orijinalden alıntı: alfist

http://www.hepsiburada.com/liste/navigare-lacivert-deri-bagciksiz-ayakkabi-erkek/productDetails.aspx?productId=zdna998sh03ork&categoryId=60000126&SKU=ZD998SH03ORK327966

bugün teslim aldım 41 numara. kalıbı 43 numara gibi ayağıma olmadı. isteyen varsa satabilirim.

Kargo senden dimi ?

• quote:

Hepside italyan markası olduğundan çoğunun google'da izi yok. Yav he he diyorum sadece..

Alberto Tabacci isimli sözde italyan markasının domain sahibi

http://whois.domaintools.com/alberto-tabacci.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark Territory -- 19 Ekim 2012; 22:49:04 >

• quote:

http://www.hepsiburada.com/liste/navigare-lacivert-deri-bagciksiz-ayakkabi-erkek/productDetails.aspx?productId=zdna998sh03ork&categoryId=60000126&SKU=ZD998SH03ORK327966

bugün teslim aldım 41 numara. kalıbı 43 numara gibi ayağıma olmadı. isteyen varsa satabilirim.

farklı no mu gelmiş

• 3 adet navigare teslimata hazır gözüküyor, etniesler tedarikçiden bekleniyor...Bir siparişimde 2 ayakkabı alırken biri hazır olmuş, onda da kısmi teslimat yazıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Denetleme.1314

quote:

farklı no mu gelmiş

evet

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Denetleme.1314

quote:

farklı no mu gelmiş

evet

demekki açıp bakmak lazım kargocunun yanında

• ben de 2 adet almıştım. iki tane klasik ayakkabı aldım. indirim oldukça abartı. 219 liraya yazmışlar normal fiyatına indirmişler 39 liraya
    altı kauçuk olan ayakkabı giyilebilir ama dediği gibi 219 lira değilde max 50-60 lira eder.
    altı hazır neolit taban olan ayakkabı ise resmen suntadan yapılmış deri veya suni deri felan ne değil :)
    ayağınızı resmen tahtanın içine sokuyorsunuz sanki.

sonuç itibariyle indirimler pek gerçekci değil. ama piyasada da bu fiyata bulmak biraz zor.
  • pabbuc ve hb sayesinde ayakkabi uzmanı olduk...

• quote:

Orijinalden alıntı: Dark Territory

quote:

Hepside italyan markası olduğundan çoğunun google'da izi yok. Yav he he diyorum sadece..

Alberto Tabacci isimli sözde italyan markasının domain sahibi

http://whois.domaintools.com/alberto-tabacci.com

Alper Tabakçı>Alberto Tabacci nasıl güzel de uydurmuşlar.Bizim milletin üç kağıt zekasına yetişecek başka bir millet yoktur dünyada

• quote:

Orijinalden alıntı: Edmonton

O değilde konu kartal ve FEDA imzalarından geçilmiyor.

Tamam anladık takımınız gibi fakirsiniz 20TL ayakkabı alırsınız da bari belli etmeyin imaja yazı. Gider FEDA kazağı alır ama cebinde Ülker alacak metelik yok.

Yok aga bu taraftarın genetiğine işlemiş. Var bunda bir iş...

(Puro içme ikonu)

Bazılarının derdine bak
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceramicer43

quote:

Orijinalden alıntı: omnis10

bende iki sipariş geçtim birisi 4 tane birisi 9 tane :))
    sonra bakmışım abarttım vazgeçtim. 9 tane olanın hepsi tedarik sürecinde gözüküyordu. onu iptal ettim.
    4 tane olanın 2 tanesi paketlemeye hazır diyordu iki tanesi tedarik sürecindeydi. altında bi seçenek vardı, hazırda olanları hemen gönder anlamına gelen birşey onu tıkladım dün, ve kargolandı yazdı. bugün kargo şirketine indirildi.
    antalyada yaşıyorum.
    ama kargo gelmedi. kargo şirketini aradım sordum sevkiyatta gözüküyormuş, birazdan çıkacağım, uzun lafın kısası bugün yetişmeyecek. artıkın yarın sabahtan alacağım şubeden, ayakabının nasıl olduğunu yarın yazarım.
    kalın sağlıcakla.

işin ilginç tarafı tedarik sürecinde yazan ürünler, şimdi 40 tl. ye satışta gözüküyor. hepsiburada.com böyle yapmazdı, sanırım biraz karıştırdı, nasıl çıkacaklar bakalımişin içinden.

iyide hocam o kutucugu işaretledinmi tüm ürünlerimi bir kerede yolla demek...senin iş şansa denk gelmiş gibime geldi..

vee beklenen cevap dün akşam yazmıştım ürünlerim kargoda diye. 4 tane vardı siparişimde iki tanesi tezlimeta hazır, iki tanesi tedarikci firmadan bekleniyor diyordu. ve altında hazır olanları gönder gibi bi kutucuk vardı tıklamıştı ve gönderildi.
    aldım kargoları, iki tanesi geldi. birtanesi şuan ayağımda.
    ürünler son derece kaliteli, dışarıdan minimum 50-60 tl ye alınabilecek ürünler.
    41-42 arası giyiyorum olmaz diye kaygım vardı 41 almıştım tam oldu. ürünler çok güzel, hiç kuşkunuz olmasın, acaba çokmu kötü, ezik büzükmü diye.
    hatta 9 tanelik bir siparişim vardı, keşke onları satmasaydım, diyorum, giyer veya elimi öpene 40 tl ye satardım.
    resimlerde ne görüyorsanız aynısı geliyor, hatta resimlerden daha güzel gözüküyor..
    sorularınız varsa alıntı yoluyla yazın cevaplayayım.

• Xtı

Brunu Baldini

Cabani

Fenomilano

Tedarikçi firmadan bekleniyor hepsi, bu markalarda hazırlanan var mı kimsede?
  • Benim hala 4 te 0
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.