Şimdi Ara

hepsiburada ayakkabılarda indirim (39,90 tl)/kampanya bitti (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.182
Cevap
7
Favori
53.558
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yildirimr

Ben 4 ürün siparişimi iptal ettim. İlk günden beri, "Tedarikçi firmadan bekleniyor" durumunda.
    Zaten pabbuc.com dan aldığım ayakkabılar daha duruyor. Birde araya bayram girince Hepsiburada nın gönderimi 10 gün sonraya sarkacak.

4 kere aradım müşteri hizmetlerini. Kimi gönderilecek kimisi gönderilmeyecek yanlış fiyat deyince iptal ettim sıkıntıdan kurtuldum.

herkes pabbuc.com dan almıştım diyor. ordan nekadara aldınız acaba. ordada bir sıcak fırsat yaşanmış herhalde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yildirimr

Ben 4 ürün siparişimi iptal ettim. İlk günden beri, "Tedarikçi firmadan bekleniyor" durumunda.
    Zaten pabbuc.com dan aldığım ayakkabılar daha duruyor. Birde araya bayram girince Hepsiburada nın gönderimi 10 gün sonraya sarkacak.

4 kere aradım müşteri hizmetlerini. Kimi gönderilecek kimisi gönderilmeyecek yanlış fiyat deyince iptal ettim sıkıntıdan kurtuldum.

dostum pabbuc . com da da bi indirim fırtınası yaşanmış bu aşikar. nekadara almıştınız pabbuc dan??
  • o değilde 40 tl. olan kundura tarzı ayakkabılar harika. hepsi ayrı şekil, italyan kesimleri vs..
    40 tl bile çok iyi fiyat bencede, acaba bunuda düşerlermi, ilk çıktığında 50 tl diye satışa sundular. 40 a düştü. 20-30 a düşermi acep. ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: omnis10

o değilde 40 tl. olan kundura tarzı ayakkabılar harika. hepsi ayrı şekil, italyan kesimleri vs..
    40 tl bile çok iyi fiyat bencede, acaba bunuda düşerlermi, ilk çıktığında 50 tl diye satışa sundular. 40 a düştü. 20-30 a düşermi acep. ??

keşkeeee dicem ama limit yok eskilerden bikaç iptal yapıp yer açarım ozaman

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eşimin ayakkabıları geldi 2 tane. henüz eşim görmedi ama bence 20 tl ye gayet güzel.

isteyen varsa foto çekip ekleyebilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: synthesizer

eşimin ayakkabıları geldi 2 tane. henüz eşim görmedi ama bence 20 tl ye gayet güzel.

fotoları bekliyos dostum
  • quote:

eşimin ayakkabıları geldi 2 tane. henüz eşim görmedi ama bence 20 tl ye gayet güzel.

Ekleyebilir misin arkadaşım ? Bende eşime almıştım halen tedarik aşamasındaymış. Birde hangi mmodel almıştınız?
  • Resimler geliyor..

Edit:

Resimlerin her biri 150-160km'a küçültülmüştür..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi synthesizer -- 20 Ekim 2012; 14:37:53 >

• teşekkürlerrr
  • Kusur olarak kahverengi ayakkabının tekinde resimde görünen yapışkan hatasını gördüm. Diğerinde yok öyle birşey. İkisinin de derisi kalın, kolayca katlanmıyor. Ayakkabılar 2 ayrı kolide geldi. Biz edve yoktuk kargocu beni aradı ben de komşuya bırakmasını rica ettim.

2 tane de benim var ama biri kargolanmayı bekliyor diğeri tedarik bekliyor. Tek ürünü kısmi sipariş yapamadığım için sadece eşiminkiler geldi.
  • Bi bakıyorum kargoya verildi yazıyor. Sonra paketleme işlem sırasına alındı diyor.??
  • quote:

Resimler için teşekkürler. 20 TL'lik fiyatına göre iyi görünüyorlar.
  • Geçen gün 19 lira olan ayakkabılar bugün 39 lira hepsiburada
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.UniquE

Geçen gün 19 lira olan ayakkabılar bugün 39 lira hepsiburada

yıl boyu sürmesini mi bekliyordun indirimin
  • Ben ürünlerin hepsi aynı anda kargoya verilsin seçeneğini seçmiştim. Fakat tedarik edilen birkaç ayakkabı için şu an paketleme yapılıyor diyor. Acaba tedarik ettikleri birkaçtanesini gönderip diğerlerini iptalmi edecekler diye düşümeye başladım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: flurry

quote:

yarın da dün 39 lira olan ayakkbılar bugün 120 lira dememek için alın

• quote:

Orijinalden alıntı: rudolfo3639

quote:

quote:

Saçma sapan konuşmayın ya madem indirimi bitiriyorlar tamamen eski fiyatlarına dönsünler. Bunların yaptığı baktılarki talep var fiyatı biraz yükseltelim 2 katı para aksın .

• quote:

quote:

quote:

quote:

Saçma sapan konuşmayın ya madem indirimi bitiriyorlar tamamen eski fiyatlarına dönsünler. Bunların yaptığı baktılarki talep var fiyatı biraz yükseltelim 2 katı para aksın .

zaten 40lık ayakkabılar 50den 40a düştü dostum sen neden bahediyorsun? 20 lik ayakkabı kalmadıki zaten erkekte hepsi bitti birkaç tane işe yaramaz model kaldı zaten onları da kimse almadığı için kaldı. belki yine düşer fiyat şans işi bu iş. inedebilir çıkadabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rudolfo3639 -- 20 Ekim 2012; 16:16:01 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

zaten 40lık ayakkabılar 50den 40a düştü dostum sen neden bahediyorsun? 20 lik ayakkabı kalmadıki zaten erkekte hepsi bitti birkaç tane işe yaramaz model kaldı zaten onları da kimse almadığı için kaldı. belki yine düşer fiyat şans işi bu iş. inedebilir çıkadabilir

• Tedarikçi firmaya selamlarım var
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.