Şimdi Ara

hepsiburada ayakkabılarda indirim (39,90 tl)/kampanya bitti (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.182
Cevap
7
Favori
53.561
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Siparişimdeki 8 ayakkabanın 1i kargoya verilmiş 3 ü teslimata hazır 4 ü tedarik aşamasında

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • o değilde ayakkabıları yayından kaldırmışlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: isok

o değilde ayakkabıları yayından kaldırmışlar

Evet, bakamıyoruz şu an.
  • 4 te 1 teslimata hazır. Bakalim bayrama yetisecekmi...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilanları kaldırıyolar...
  • kadın ayakkabıları da kalkmış tıklıyorsun girilmiyor. Herhalde fiyat güncellenmesi yapılıyor
  • bişeyler olacak ama hadi hayırlısı diyelim sitede hiçbir zidaya ayakkabısı linki açılmıyor artık. Ayrıca ayakkabılaırn yanındaki yorum yap bölümü de ayakkabılar kalktığından silinmiş.
  • Etnies ve Dc Shoes gelmeyebilir gibime geliyor.. Erkek ayakkabılarından diğerleri gelir gibi çünkü marka olarak teslimata hazır yazıyor bazı ürünlerinde.
  • metropolpolis alıpta kargoya verilen var mı?
  • ya arkadaş tam dallas oldu bu ayakkabı kampanyası...kargoya verilenler, paketlemeye alınanlar, tedarik edilenler, 21.xx den satılanlar 19.xx dan satılşanlar, aynı ayakkabıları 39.xx dan satmaya çalışmalar, komple satıştan kaldırmalar vb. vb. vb. vb......bakalım filmin sonu nasıl biticek..
  • quote:

Orijinalden alıntı: antireis

ya arkadaş tam dallas oldu bu ayakkabı kampanyası...kargoya verilenler, paketlemeye alınanlar, tedarik edilenler, 21.xx den satılanlar 19.xx dan satılşanlar, aynı ayakkabıları 39.xx dan satmaya çalışmalar, komple satıştan kaldırmalar vb. vb. vb. vb......bakalım filmin sonu nasıl biticek..

film bitti...
  • siteden bütün ürünleri kalktı. işte bu kötü oldu daha güzel kadın terlik ve ayakkabıları vardı sıra gelemeden gitti onlar bu geri çekiş neden oldu acaba bakalım iptaller gelecekmi görecez hiç hayra alamet değil bu iş.

• quote:

Orijinalden alıntı: rudolfo3639

siteden bütün ürünleri kalktı. işte bu kötü oldu daha güzel kadın terlik ve ayakkabıları vardı sıra gelemeden gitti onlar bu geri çekiş neden oldu acaba bakalım iptaller gelecekmi görecez hiç hayra alamet değil bu iş.

Valla bana fiyat arttırımı önceden verilen siparişler önce yollansın, yoğunluk ortadan kalksın diye yapılmış gibi gelmişti, belki bir ihtimal böyledir diye düşünüyorum
    veya adamlar daha bu yoğunlukta tedarik edemiyorsa yeni siparişler hiç çıkmasın diye düşünmüşler...

Dediğim gibi etnies ve dc shoes gelmeyecek bana göre, diğerleriden de hepsi gelmez güzellerini yollamazlar diye düşünmeye başladım.

• quote:

Orijinalden alıntı: isviçreli bilim adamı

quote:

Orijinalden alıntı: rudolfo3639

siteden bütün ürünleri kalktı. işte bu kötü oldu daha güzel kadın terlik ve ayakkabıları vardı sıra gelemeden gitti onlar bu geri çekiş neden oldu acaba bakalım iptaller gelecekmi görecez hiç hayra alamet değil bu iş.

Valla bana fiyat arttırımı önceden verilen siparişler önce yollansın, yoğunluk ortadan kalksın diye yapılmış gibi gelmişti, belki bir ihtimal böyledir diye düşünüyorum
    veya adamlar daha bu yoğunlukta tedarik edemiyorsa yeni siparişler hiç çıkmasın diye düşünmüşler...

Dediğim gibi etnies ve dc shoes gelmeyecek bana göre, diğerleriden de hepsi gelmez güzellerini yollamazlar diye düşünmeye başladım.

bakalım takipteyim sürekli görecez. bir arkadaşın kargoda görevli arkadaşı çalışıyordu bilgi yokmuymuş bi sor hele arkaşına

• siteye ne oldu. önce resmi vardı tuıklanmıyordu. şimdi komple kalktı. valla treni tam son anda yakalamışım bende 2-3 saat evvel almıştım 4 çift akıbetim ne olucak şimdi :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: flurry

metropolpolis alıpta kargoya verilen var mı?

benim teslimata hazır gözüküyor.ptesi verilir. paketleme sırasına alınmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tusinami19

quote:

ilk siparişi neredeyse ben verdim benimki hala tedarik sürecinde

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tusinami19

quote:

ilk siparişi neredeyse ben verdim benimki hala tedarik sürecinde

kaç gün oldu. max 30 gün içinde ürün eline ulaşması lazım. çıkarı yok , takma kafayı.

• 2 adet erkek ayakkabısı sipariş etmiştim 49 tl liklerden bugün geldi.ayakkabılar fiyatını fazlasıyla hak ediyor umarım herkesin ayakkabıları gelir
  • Yurtiçi kargonun zamanı yetmemiş!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.