Şimdi Ara

hepsiburada ayakkabılarda indirim (39,90 tl)/kampanya bitti (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.182
Cevap
7
Favori
53.561
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: anilxx92

quote:

Orijinalden alıntı: Pislix

beyler 4 gundur gelmıyor ve istanbuldayım hala siparis hazırlanıyor yazıyor bilgisi olan özelden mesaj atsın yahu pazartesi memlekete gidicem..

Gelmiyor derken kargoya verildi de elinize mi ulaşmadı 4 gündür?

Durum
    Siparişiniz hazırlanıyor yazıyor carsamba gunu vermıstım tedarik süreci bile yazmıyor galiba ürünle alakalı bir durum var burada,musterı hızmetlerını aradım az önce bayramdan sonra dediler nasıl bir şanstır anlamadım bayrama kadar aıleme hedıye alayım dedim burnumdan getirdiler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Escapetolife

ürünler bitmeden yayındadan kaldırılması bence doğru bir yaklaşım ,çünkü çoğunun numara serisi teke indi. Kalanları belki daha ucuza ileriki zamanlarda daybuyday'da garaga sale olarak satışa çıkarabilirler.

ben de aynı şeyi düşündüm daybuyday demişki "kardeşim bıraksaydın da ben satsaydım itibarım olurdu sen koskoca hbsin artık" o da acımış "al kalanları da sen sat madem senin de namın yürüsün demiş" ne olduğu belli değil ama ilk kez hb bir işime yaramış olacak ayakkabılar gelirse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rudolfo3639 -- 21 Ekim 2012; 16:43:00 >

• And1 modellerinden gönderim yapılan kimse yok galiba ?
  • benim 3 xti hala bekliyor ,hb den binlerce tllik ürün almıştım hiç birinde sorun olmamıştı ama bunlar zor gelir gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: twofaced

And1 modellerinden gönderim yapılan kimse yok galiba ?

Halen tedarik sürecinde.
  • Ben siparisimi iptal ettim. Geri odeme kredi kartina mi yoksa tanimladigimiz iban a mi oluyor..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: orkun.t

Ben siparisimi iptal ettim. Geri odeme kredi kartina mi yoksa tanimladigimiz iban a mi oluyor..

neden öyle bişey yaptınki dostum? kartla ödediysen zaten dekont maili gelir sana onaylarsan karta geri yüklenir yada bakiye yüklerler
  • quote:

Orijinalden alıntı: rudolfo3639

quote:

Ben siparisimi iptal ettim. Geri odeme kredi kartina mi yoksa tanimladigimiz iban a mi oluyor..

neden öyle bişey yaptınki dostum? kartla ödediysen zaten dekont maili gelir sana onaylarsan karta geri yüklenir yada bakiye yüklerler

Caesar oracca almistim buradaki yorumlar vs. pek sinmedi icime..

• quote:

Orijinalden alıntı: rasmus61

quote:

Caesar orraca kargolanan oldu mu?

Evet benim ayakkabılardan bir tanesi kargoda diğeri teslimata hazır.

arkadasım bende 5-1 gözüküyor.bir tane de olsa gönderiyorlar mı?
  • Benim 4 siparişten 1 i kargoya verilmiş görünüyor, muhtemelen salı günü elimde olur diye düşünüyorum. Diğerlerinin bayrama yetişmesi şuan için pek olası görünmüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: isviçreli bilim adamı

quote:

siteden bütün ürünleri kalktı. işte bu kötü oldu daha güzel kadın terlik ve ayakkabıları vardı sıra gelemeden gitti onlar bu geri çekiş neden oldu acaba bakalım iptaller gelecekmi görecez hiç hayra alamet değil bu iş.

Valla bana fiyat arttırımı önceden verilen siparişler önce yollansın, yoğunluk ortadan kalksın diye yapılmış gibi gelmişti, belki bir ihtimal böyledir diye düşünüyorum
    veya adamlar daha bu yoğunlukta tedarik edemiyorsa yeni siparişler hiç çıkmasın diye düşünmüşler...

Dediğim gibi etnies ve dc shoes gelmeyecek bana göre, diğerleriden de hepsi gelmez güzellerini yollamazlar diye düşünmeye başladım.

DC aldım bana yakın olan şubede bekliyor gönderiyorlar yani.

• quote:

Caesar orraca kargolanan oldu mu?

benim 2 si de kargolandı caesar dan
  • Şu model navigare ayakkabı bu sabah geldi arkadaşlar, ben iyi bir yerli malıdır diye düşünüyordum ama arkasında Made in Italy yazıyor..
    Fiyat olarak zizigoda 130 liraya satılıyor %40 indirimli olarak ama 70-80 lira gideri vardır herhalde öyle çok da şahane değil
    gerçi kötü gözüken ayakkabının fazlaca fiyatı da olabiliyor, tabanı biraz değişik taban astarının ömrü uzun olursa iyi o da garip bir şey
    işçiliği çok iyi değil...Converse kıvamında bir şey ama bir lacoste değil
    http://www.zizigo.com/navigare-nvu-054-tortora-14

• 17.10.2012 tarihli siparişim bugün kargoya verildi. Ben haberdar olduğumda numara kalmamıştı. Yoksa bu fiyata kaçırılacak ayakkabılar değil.
  • Benim bugün siparişlerden 2 si geldi beklediğimden iyi çıktı diyebillirim resimdekinden daha bile kaliteli geldi bana gelen ürün.
  • Aldığım duyumalra göre üretici firmalardan tepkiler gelmiş onun için hb geri çekmiş ürünleri. Bu konuda bilgisi olan var mı?

• quote:

Aldığım duyumalra göre üretici firmalardan tepkiler gelmiş onun için hb geri çekmiş ürünleri. Bu konuda bilgisi olan var mı?

nasıl yani hepsiburada , üretici firmadan 50 ye alıp 20 yemi satmış. nasıl tepki olabilirki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurguner

quote:

Aldığım duyumalra göre üretici firmalardan tepkiler gelmiş onun için hb geri çekmiş ürünleri. Bu konuda bilgisi olan var mı?

nasıl yani hepsiburada , üretici firmadan 50 ye alıp 20 yemi satmış. nasıl tepki olabilirki.

Geçmiş konulara bakarsan hb üreticiden değil Zidaya dan almış belki çiftini 5 tl ye almış diyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Escapetolife -- 22 Ekim 2012; 13:33:23 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Orod-Dain

17.10.2012 tarihli siparişim bugün kargoya verildi. Ben haberdar olduğumda numara kalmamıştı. Yoksa bu fiyata kaçırılacak ayakkabılar değil.

hocam merhaba, bende aynı tarihte verdim siparişi hala tık yok :) sipariş hazırlanıyor yazıyor... bayramdan sonraya kaldı herhalde bizim ayakkabılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Escapetolife

quote:

Orijinalden alıntı: onurguner

quote:

Geçmiş konulara bakarsan hb üreticiden değil Zidaya dan almış belki çiftini 5 tl ye almış diyorlar.

piyasada amma zidaya ürünleri var yahu, bende daybuyday den bebeme pantolon aldım, zidaya etiketi çıktı, onu bile sökmemişler

• 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.