Şimdi Ara

hepsiburada ayakkabılarda indirim (39,90 tl)/kampanya bitti (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.182
Cevap
7
Favori
53.556
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yuh arkadaş , isteyen istediği fiyata satar , size ne nekadara sattığı almış satıyor , ha satmak için 10 veya üzeri alanlar ayrı ben 3-4 tane aldım birtanesiyle diğer ayakkbıların fiyatını çıkarıcam ticaret yapmıyorum benim için %'desi önemli değil ahlaki veya dini kurallara göre.

Kalkmışsınız Din karıştırıp günah demişsiniz Satan adam belki ateiz/ateist. Yapmayın böyle şeyler , Çok alıp satanlara karşıyım bende ama bende 3-4 tane aldım ki diğerlerinin parasını çıkartayım diye , 100 tane alıp %400 kar koymak ayrı 5 Tane alıp %400 kar koymak farklı Burda fırsattan yararlananları engellemek ayrı bu durumdan hiç haberi olmayan ve olmaycak insana piyasa fiyatından 10 20 tl ucuza satmak ayrı birşeydir.

Ha bu arada Siparişim tedarik aşamasında kargo ücreti ödemyieyim diyede kitap almıştım. kitabı göndermişler Ayakkabılar duryor.

• Bitti mi kampanya?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yoo devam ediyor.
  • Sipariş durumu nasil sizlerde ;bende hala tedarikçi firmadanbekleniyor yazıyor. Bayrama yetismicek sanirim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: orkun.t

Aynı modelin 2 farklı rengini aldım ama numaradan emin olamadım. bazı markalarda 43 olurken bazılarında 44 oluyor. kalıpları nasıl acaba.

hepsiburada ayakkabılarda indirim (39,90 tl)/kampanya bitti

Ürünler tedarikte aynı modellerden alıp kargolanan var mı?
  • Bayrama muhtemelen yetişmez, hepimiz beklemedeyiz;

hepsiburada ayakkabılarda indirim (39,90 tl)/kampanya bitti
  • quote:

Orijinalden alıntı: KURSAD.

Yoo devam ediyor.

linkte 39.90 tl olarak gösteriliyor. bende mi bir sorun var acaba?
  • benim arkadaşın aldıgı ayakkabı teslimata hazırdı aynı gün. bugün paketlemeye alınmış.

• quote:

Orijinalden alıntı: beytepeli06

benim arkadaşın aldıgı ayakkabı teslimata hazırdı aynı gün. bugün paketlemeye alınmış.

benim teslimata hazırları 2 gündür göndermiyorlar diğerlerini bekliyorlarmış ne alakysa.2 kere emsaj attım aynı cvp. Dedimki ben hepsi aynı anda gelsin kutusunu işaretlemedim ki

• BİR ÖNERİM VAR
    Bu bölümün yada Konunun adını Sıcak fırsatlar değil
    "YAMYAMLAR KLUBÜ" olarak değiştirilsin.

yahu el insaf el vicdan 40- 50 çift sırf ucuz diye ayakkabı alan insanların olduğunu öğrendim

kimse ticaret yapıyorum ayıp mı günah mı demesin
    bunun adı YAMYAMLIK

TİCARET YAPIYORSAN: aklında hep ucuz ayakkabı alıp satmak vardı da bugünü mü bekledin?
    Başka bir başlığa yazmıştım bu ülkede ZİHNİYET - AHLAK değişmedikçe HİÇBİRŞEY DEĞİŞMEZ

bugün bir haber vardı

istanbulda inşaatında 7 işçinin yanarak can verdiği alışveriş merkezinin açılışında yine klasik indirimler varmış ve
    KAPIDA ÖLENLERİN YAKINLARI " YANARAK ÖLENLERİ UNUTMAYIN" dye pankart açarken İNSANLAR UCUZA MAL ALACAĞIM DİYE BİRBİRİNİ EZMİŞ
    hemen kendime döndüm bu manzarayı görseydim ne yapardım diye
    hiçbişey yapmasam en azından oradaki insanların YARALARINA TUZ BASMAMAK ADINA EN AZINDAN O GÜN ALIŞVERİŞ YAPMAZDIM.

yazık çok yazık

BU TOPLUM EMPATİ KURAMADIĞINDAN KAYBEDİYOR

ŞEHİT HABERLERİNDE ÖLEN ŞEHİDİN YERİNE KARDEŞİNİZİ ÇOCUĞUNUZU KOYUN
    ÖLEN İŞÇİLERİN YERİNE EN SEVDİĞİNİZ İNSANLARI KOYUN BAKALIM GİDİP AYNI YERDE O İNSANLARIN GÖZLERİNE BAKA BAKA ALIŞVERİŞ YAPABİLİYOR MUSUNUZ ?
    VE HABERLERİ BİRDE BU GÖZLE İZLEYİN BAKALIM UNUTUP GEÇEBİLİYOR MUSUNUZ?

• quote:

Orijinalden alıntı: darbazdarbaz

BİR ÖNERİM VAR

yahu el insaf el vicdan 40- 50 çift sırf ucuz diye ayakkabı alan insanların olduğunu öğrendim

bunun adı YAMYAMLIK

TİCARET YAPIYORSAN: aklında hep ucuz ayakkabı alıp satmak vardı da bugünü mü bekledin?
    Başka bir başlığa yazmıştım bu ülkede ZİHNİYET - AHLAK değişmedikçe HİÇBİRŞEY DEĞİŞMEZ

bugün bir haber vardı

istanbulda inşaatında 7 işçinin yanarak can verdiği alışveriş merkezinin açılışında yine klasik indirimler varmış ve
    KAPIDA ÖLENLERİN YAKINLARI " YANARAK ÖLENLERİ UNUTMAYIN" dye pankart açarken İNSANLAR UCUZA MAL ALACAĞIM DİYE BİRBİRİNİ EZMİŞ
    hiçbişey yapmasam en azından oradaki insanların YARALARINA TUZ BASMAMAK ADINA EN AZINDAN O GÜN ALIŞVERİŞ YAPMAZDIM.

yazık çok yazık

ÖLEN İŞÇİLERİN YERİNE EN SEVDİĞİNİZ İNSANLARI KOYUN BAKALIM GİDİP AYNI YERDE O İNSANLARIN GÖZLERİNE BAKA BAKA ALIŞVERİŞ YAPABİLİYOR MUSUNUZ ?

Burası zaten yamyamlar klubü dostum haberin yok mu? Sıcak fırsat olması göreceli bir kavram adam esnaftır giymek için ayakkabı almak sıcak fırsat olmaz adama da satmak için alır 40-50 tane ozaman onun için sıcak olur. Sonuçta o da bir riskdir. Bu piyasada mal satmak çok zor bir iş. Rocket hem girişiyle hem de piyasadan çıkışıyla ortalığı kasip kavurdu maşallah

• quote:

BİR ÖNERİM VAR

bunun adı YAMYAMLIK

bugün bir haber vardı

yazık çok yazık

genel konuşuyorum sen tedbirini almazsan en basitinden firmayı dahi iflas ettirirsin. Bence en büyük hatalı firmalar. Bile bile açık veren, bile bile kapatmayan açıklarını firmalar. Bizim millete beleş olsun da ne olursa olsun. Ama dediğim gibi kabahatin büyüğü firmanın. Ayrıca hb 20den verdiğinde 50 çift alanlara kızılacak bir durum göremiyorum. Daha ayakkabıların ne olduğu (çakmamı orjinal mi olduğu) bile belli değil. Adam riske atmış almış..

• quote:

Orijinalden alıntı: terbüyesüzcanavar

genel konuşuyorum sen tedbirini almazsan en basitinden firmayı dahi iflas ettirirsin. Bence en büyük hatalı firmalar. Bile bile açık veren, bile bile kapatmayan açıklarını firmalar. Bizim millete beleş olsun da ne olursa olsun. Ama dediğim gibi kabahatin büyüğü firmanın. Ayrıca hb 20den verdiğinde 50 çift alanlara kızılacak bir durum göremiyorum. Daha ayakkabıların ne olduğu (çakmamı orjinal mi olduğu) bile belli değil. Adam riske atmış almış..

sorun bu değil sorun şu

neden alıyor?
    ihtiyaç ise 1 dir 2 dir 5 tir.
    ticaret ise bugünü mü bekliyordu
    sebep ne ?
    sebep ucuz olsun benim olsun meselesi

sonuç :israf / tüketim toplumu
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: terbüyesüzcanavar

sorun bu değil sorun şu

neden alıyor?
    ihtiyaç ise 1 dir 2 dir 5 tir.
    ticaret ise bugünü mü bekliyordu
    sebep ne ?
    sebep ucuz olsun benim olsun meselesi

sonuç :israf / tüketim toplumu

Bizden iyi tüketen toplummu var dostum. Birşey üretmeden sürekli tüketiyoruz ucuz olsun herşeyi stokluyoruz çünkü yapımız öyle. şimdi savaş çıksın marketin raflarında 1 tane yiyecek bulamazsın adam 1 senelik ihtiyacını stoklar hemen
    Neyse asıl konu bu deri kadın çizmelerini kim aldı ya dün bi foruma yazdım 5dk.da bitti. göremedim çoğu modeli bile alanlar aldıklarını caps koysunlarda bi bakalım ne kaçırdık diye Bu arada umarım konu kapanmaz ürünler gelir de takasa başlarız çünkü ayağına uymayacak çok çıkar yada beğenmeyen.

• Bu kampanyadan ne kadar yararlanamayan varsa hepsi açık konuşuyorum ağlamış...

Ama şöylede birşey varki bu ayakkabıdan isteyen istediği kadar alır... Sonuçta 20tl bi fiyat belirlemişler ve isteyen parası yettiğince alabilir...

Amerikada vs. iphone 5 çıkıyor.. Millet sıralara giriyo ve adamın biri gidip sınırlı stok olduğu halde 15 20 tane alınca millet ayıptır günahtırmı diyo? Yoo.. Parası yetiyor ve sıra onun olduğu için istediği kadar alabiliyo...

Şimdi bi kampanya yapmışlar ve herkezin bütçesine uygun olduğu için millet istediği kadar alınca yam yamlık oluyor... Yanlış anlaşılmasın ben 6 çift aldım... hepside ihtiyacımdı... Ama fazlasını alsaydımda bunun adı görgüsüzlük olmazdı benim görüşüme göre... Sonuçta bu adamlar her hangi birine x sayıda satış yapılabilir diye bi kural koymamışlar... Eğer öyle bişey olsa kendi kendime utanır her birini başka üyelikten alırdım!!

He ama şöylede birşey var...

Zamannda Osmanlı döneminde padişah halkının arasında bi gezinip halkı ne durumda mutlumu değilmi diye bi gezinmek istemiş...

Sıradan bi vatandaş kılığına girmiş ve gezintiye çıkmış...

Bakkalın birinden yardım olsun diye yüklü miktarda alışveriş yapmak istemiş..

Bakkkala girmiş demiş şundan şu kadar.. Bundn bu kadar vs.. bir sürü şey saymış.. hepsini almak istiyorum demiş...

Bakkal demişki ben sana x kadarını satayım gerisini şurdaki bakkaldan al.. Onun da durumu pek iyi değil, o da sevinsin..

Padişahda bu tabloyu görünce gözleri sulanmış ve içten içten benim halkım bu denli düşünceli olduğu sürece benim tahtım yüzyıllar boyu süre gelir diye kendi kendine mutlu olmuş....

(Bu olay gerçektir ama hangi padişah döneminde olduğunu şuan kestiemiyorum...)

Vel hasıl kelam, istediğin kadar alabilirsin ama komşunuda düşünmen gerek.. Bu da bi erdem dir... Bu erdem'e kolay kolay herkez kavuşamaz....

O yüzden kimse kimseye boşu boşuna ağlamasın... Bu terbiyesizliği yapan kendi terbiyesini açık etmiştir zaten...

• quote:

Orijinalden alıntı: rudolfo3639

quote:

BİR ÖNERİM VAR

bunun adı YAMYAMLIK

bugün bir haber vardı

yazık çok yazık

Burası zaten yamyamlar klubü dostum haberin yok mu? Sıcak fırsat olması göreceli bir kavram adam esnaftır giymek için ayakkabı almak sıcak fırsat olmaz adama da satmak için alır 40-50 tane ozaman onun için sıcak olur. Sonuçta o da bir riskdir. Bu piyasada mal satmak çok zor bir iş. Rocket hem girişiyle hem de piyasadan çıkışıyla ortalığı kasip kavurdu maşallah

Ben de ayakkabı ve çanta satışı yapıyorum (perakende).
    Ama dediğinizin aksine, bir esnafın bu tarz ayakkabıları alıp satması çok zor olur. Zira beden sıkıntısı vardı. Bir ayakkabı modelinden
    1 adet dükkana koymanız hiçbir fayda getirmez. Hatta işinizi bile baltalar, çünkü bir müşteri o ayakkabıya takılır, ama
    elinizde beden yoktur. Kafasına o modeli taktığı için de başka bir model almak istemez ve alışveriş yapmadan dükkandan
    çıkar. Seri olarak (yani tüm bedenler) bir modeli koymayınca ciddi sıkıntılar oluyor.
    Ticaretini yapmak isteyenler ancak çevresine satışını yapmaya kalkışabilirler. Dükkanı olan bu işe yeltenmez (en azından kendi
    adıma konuşuyorum). Daha önceki sayfalarda da belirtmiştim, kendime, eşime, oğluma ve işyerimin bulunduğu
    oteldeki 5 arkadaşıma toplam 13 çift sipariş verdik. Bu fırsattan onları haberdar etmeseydim, ayakkabılarını benim dükkanımdan
    almak zorunda kalırlardı, zira hep benden alırlar (yerine göre maliyetine, yerine göre çok düşük bir kâr payıyla verdiğim için).
    Belki 3-5 para da kazanırdım, ama herşey para değildir. Benim ödediğim toptan fiyatının yarısından daha ucuza olan ayakkabılardan
    onların da sebeplenmesini istedim.

• alın kardeşim alın
    alın verin ekonomiye can verin

benim düşüncem beni bağlar ve benim gibi düşünenleri
    ilk açıldığında gördüm başlığı ve dönüp bakmadım ihtiyacım olmadığını düşündüm. konu uzayınca merakımdan girdim
    ALAMADIĞIM İÇİN AĞLADIĞIMDAN DEĞİL !!!!

birgün bu aç gözlülüğümüz sonumuz olacak ben bundan korkuyorum
    vahşi doğa belgesellerindeki aç sırtlanlardan farkımız olmadığını düşünüyorum

sabah örnek verdiğim haber bunun bir göstergesi- bir yanda acılarına ağlayan insanlar - aynı yerde aç gözlü alışveriş sırtlanları birbirini yiyor.
  • Konu çok saçma yere gitmiş.İsteyen istediği kadar alır.Bu kadar basit.İsterse bir tane alır isterse bin tane.Yok diğerleri alamadı vs.Geçin bunları.O mantıkla gidersek o zaman bir elektronik mağazası bir üründe çok iyi indirim yaptığında sabah erken gidemiyecek olanlarda sızlansız.Ben erken gidemiyorum sizde gitmeyin diye..Sonuçta indirim var mı var.Tek kullanıcı isterse 10 bin liralık alım yapar.Buna kimse karışamaz.Burada alanlara kızacağınıza HB ye kızın.Onlar 3-4 den fazla alıma izin vermesinler o zaman.
  • Parası olan istediği kadar alır. ister kârına, ister zararına alıp satabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: mete_bey

Parası olan istediği kadar alır. ister kârına, ister zararına alıp satabilir.

parası olan ve fırsatı bulan herşeyi yapabilir öylemi? böyle bir düşünceye sahip insanların var olduğunu düşünmek gerçekten üzüntü verici.Ahlak değerleri ve insanlık gerçekten ölmüş.
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.