Şimdi Ara

Hepsiburada Bilgisayar Ürünlerinde %18 KDV İndirimi (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
121
Cevap
0
Favori
15.033
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: cohannan

Uygun fiyatlı kaliteli SSD arayanlar için öneririm. Micron bellek çiplerini ve yeni nesil 64-Layer 3D TLC SM2258XT 4 kanal SSD kontrolcüsünü kullanıyor.

179 TL Crucial BX500 240GB 540MB-500MB/s Sata 3 2.5'' SSD CT240BX500SS1
    https://www.hepsiburada.com/crucial-bx500-240gb-3d-nand-540mb-500mb-s-sata-3-2-5-ssd-ct240bx500ss1-p-HBV00000IF41Y

Micron hakkında: http://www.wikizero.biz/wiki/en/Micron_Technology
    evo yerine alınabilir mi? malum evo biraz pahalı bir de sata2 deki performansı nasıl olur sizce?

• W O M B A T kullanıcısına yanıt
    Hocam anakartta VGA ve HDMI çıkışları mevcut sanırım işlemci ve PSU değişimi ile sıkıntı yaşamadan kullanılabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tyildiz07 kullanıcısına yanıt
    Bende 860 Evo almayı düşünüyorum. Evo biraz değil bayağı (250 GB 300 TL) pahalı.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • HP den 480 TL değişim indirimim var hepsiburadanın bu kampanyası değerlendirilir mi yoksa iki ay beklenir mi başka kampanyalar içn ? bilgilendirme için teşekkürler.
  • gncsrc35 kullanıcısına yanıt
    Aynen oyle hocam dedigim gibi islemci 2200g veya 2400g psu olarakta 450-500w bilindik bir markanin iyi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: manjimaru

Cohannan Hocam bana da bir Ryzen sistem önerisi yap gözünü seveyim ya.
    Yeni Ryzen işlemciler çıkacağı için ne alacağımıza karar veremedik, ileriye dönük iyi bir anakart, işlemci ve ram kombosu ile 3D, Unity gibi uygulamalarda üzmeyecek render konusunda sıkıntı yaratmayacak fiyat performans tadında bir işlemci ile sistem önerebilir misin? Ekran kartı RX590 olacak ama ondan kısıp işlemci anakart yatırımı da yapabilirim. Hazır indirim varken, dolar daha fazla yükselmemişken el atarsan memnun olurum.
    Merhaba

Parça parça topladığınızda daha pahalıya geliyor
    https://www.itopya.com/dadg2-r5-2600-sapphire-rx590-nitro-plus-16gb-ddr4-240gb-ssd-1tb-disk-gaming-bilgisayar/

• quote:

Orijinalden alıntı: tyildiz07

evo yerine alınabilir mi? malum evo biraz pahalı bir de sata2 deki performansı nasıl olur sizce?

Alıntıları Göster
    Evet alınır SSD'de asıl olan okuma yazma değil random access yani erişim sürelerinin düşük olması
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dennistr

İşlemci ve kasa hariç şöyle bir sistem düşündüm ama. Önerisi olan var mı?
    Ram çift kanal olsun.

• Crucial tavsiye etmem önceki serisi çöp çıktısı.

• quote:

Orijinalden alıntı: serin_su842

Bu mesaj silindi.
    Alışverş yapmadıysan başka parafgünüm yanmaz mh yi arayabilirsin
  • .Eray. kullanıcısına yanıt
    daha ucuza satan yerler de var. siz hala hepsiburadanın indirim safsatalarına inanıyormusunuz? indirim falan yok. önce bindiyorlar. sonra az aşagı çekince indirim yapmış sayıyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muxo -- 15 Haziran 2019; 18:0:39 >

• muxo kullanıcısına yanıt
    indirim bitmiş ürün 173,5tl gibi bir rakamdı
  • Son KDV indiriminden MSI optix mpg27cq monitör aldım. Monitörde 7 tane ölü piksel, 2 tane de parlak piksel var. Arkadaş bunlar fabrika çıkışı kontrol edilmiyor mu ya?

• quote:

Orijinalden alıntı: TechTR

Son KDV indiriminden MSI optix mpg27cq monitör aldım. Monitörde 7 tane ölü piksel, 2 tane de parlak piksel var. Arkadaş bunlar fabrika çıkışı kontrol edilmiyor mu ya?
    Cayma Hakkı ile iade edin, ölü piksel çıktı derseniz servise gönderip rapor isteyebilirler. Boşu boşuna ürün iade sürecini uzatmayın. Güzelce paketleyip cayma hakkı ile iade edin. Forumdan da kimse bu ürünü almasın. Böylece aynı ürün el değiştirmez.
  • razer deathadder 199a geliyor bim’e.

• TechTR T kullanıcısına yanıt
    Hepsiburada’dan aoc monitör almıştım. Ekranın tam ortasında 1 tane ölü piksel vardı. İadeye gönderdim gönderirken kargo şubesinde kutu içeriğini videoya çektim ve faturasını yazdırıp içine koydum şikayetimide bir kağıda yazıp yanına bıraktım. Ertesi gün akşam iadem gerçekleşti ve paramı aldım bunlara dikkat ederseniz eğer sizi uğraştıramazlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: 10 Numara

MSI 1660 TI GAMING X 2148 TL

quote:

https://www.hepsiburada.com/msi-vga-geforce-gtx-1660-ti-gaming-x-6gb-pci-e-3-0-ekran-karti-p-HBV00000IKWQ0

Vatan'ın KDV indiriminde 2097 TL idi.
    gaming ti ile x farklı değil mi ?

arkadaş birbirine benzer ne çok kart var ?

• @NETHRON @greenflash

Teşekkürler... Ürünü beğenmediğim için cayma hakkım dahilinde iade etmek istiyorum şeklinde iade talebi oluşturdum.
  • 2300 liraya rtx 2060 alıp da iade etmek isteyen olursa iletişime geçebilir arkadaşlar. Almak istiyordum ancak indirimi kaçırdım

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.