Şimdi Ara

Hepsiburada Bilgisayar Ürünlerinde %18 KDV İndirimi (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
121
Cevap
0
Favori
15.033
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Böyle bir sistem yaptım telefon ve tabletlere yazılım atmak için kullanılacak iş görür mü ?

Hepsiburada Bilgisayar Ürünlerinde %18 KDV İndirimi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cohannan kullanıcısına yanıt
    Taksit olmuyor kartıma hocam maalesef. Şimdilik iptal etmeden bekleyeceğim. Fiyatı da özellikleri de güzelmiş aslında. DP Kablosu çıkması da güzel yani. Diğerinin 75 Hertz GSync desteğinden başka bir artısı yok yani. Çok da satılmamış bir model olunca tereddüt ettim ama umarım güzel olur.
  • gncsrc35 kullanıcısına yanıt
    bu mesaj silindi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0EF48BDE1 -- 18 Temmuz 2020; 17:11:7 >
  • Uygun fiyatlı kaliteli SSD arayanlar için öneririm. Micron bellek çiplerini ve yeni nesil 64-Layer 3D TLC SM2258XT 4 kanal SSD kontrolcüsünü kullanıyor.

179 TL Crucial BX500 240GB 540MB-500MB/s Sata 3 2.5'' SSD CT240BX500SS1
    https://www.hepsiburada.com/crucial-bx500-240gb-3d-nand-540mb-500mb-s-sata-3-2-5-ssd-ct240bx500ss1-p-HBV00000IF41Y

Micron hakkında:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cohannan -- 13 Haziran 2019; 19:54:52 >

• Hocam oyun yok sadece hızlı olması yeterli, 200 civarı bir PSU önerebilir misiniz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: gncsrc35

Hocam oyun yok sadece hızlı olması yeterli, 200 civarı bir PSU önerebilir misiniz ?
    247 TL FSP Hyper K 500 500W 80+ EU kutusuz Güç kaynağı
    inventus
    FSP Hyper K 500 500W 80+ EU kutusuz Güç kaynağı - inventus
    https://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=9062

Resmi web sitesi:

Hepsiburada Bilgisayar Ürünlerinde %18 KDV İndirimi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cohannan -- 13 Haziran 2019; 20:26:38 >

bu mesaj silindi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0EF48BDE1 -- 18 Temmuz 2020; 17:11:10 >
  • Ne ara bitirdiniz ryzen 2600 serisini.

• dostlar bana bir monitör tavsiyesi acaba lg 27ud58 nasıl olur. ayda 4-5 saat oyun , 4-5 saat film izleme . renkleri canlı olsun istiyorum . (1660 ti ekran kartı)
  • M.2 nvme ssd tavsiyesi alırım uygun fiyatlı. 250gb civarı.

hocam peki fps oyunları için kullanabileceğimiz bunun yanında film için de kaliteli 144 Hz 2K monitör tavsiyeniz var mı acaba? ekran kartı zotac 980 Tİ Amp Extreme.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4KiLL!

hocam peki fps oyunları için kullanabileceğimiz bunun yanında film için de kaliteli 144 Hz 2K monitör tavsiyeniz var mı acaba? ekran kartı zotac 980 Tİ Amp Extreme.
    Markasına takılmayın paneli kaliteli yalnız o ekran kartıyla 2k 144hz biraz zor
    urun.n11.com
    Casper 27" Quad M2758qp Hd Gamıng Monıtor 1 Ms - n11.com
    https://urun.n11.com/monitor-ve-ekran/casper-27-quad-m2758qp-hd-gaming-monitor-1-ms-P310399332

Cohannan Hocam bana da bir Ryzen sistem önerisi yap gözünü seveyim ya.
    Yeni Ryzen işlemciler çıkacağı için ne alacağımıza karar veremedik, ileriye dönük iyi bir anakart, işlemci ve ram kombosu ile 3D, Unity gibi uygulamalarda üzmeyecek render konusunda sıkıntı yaratmayacak fiyat performans tadında bir işlemci ile sistem önerebilir misin? Ekran kartı RX590 olacak ama ondan kısıp işlemci anakart yatırımı da yapabilirim. Hazır indirim varken, dolar daha fazla yükselmemişken el atarsan memnun olurum.
  • İşlemci ve kasa hariç şöyle bir sistem düşündüm ama. Önerisi olan var mı?Hepsiburada Bilgisayar Ürünlerinde %18 KDV İndirimi
    Maksat sadece telefon ve tablete yazilim atmaksa 2-3 seyin degismesi lazim.

Simdi zannediyorum ki elinizde ekran karti var cunku sistemde ekran karti yok. Sepete eklediginiz islemci AMD Ryzen 1500x icinde de dahili grafik unitesi yok. Yani goruntu alamazsin.

Eger elinizde bu sisteme takicak ekran karti yoksa AMD Ryzen R3-2200G veya AMD Ryzen R5-2400G almaniz lazim.

PSU da kesinlikle degismeli bence en azindan bi 450-500w uygun fiyata duzgun bir markadan almak daha mantikli olur.

Butcem biraz daha var diyorsan psu yu ve islemciyi kesinlikle degis. Butcem yok diyorsan islemciyi 2200g ile degistir uzerine kalan para ile daha iyi bir psu bakin.

Sectiginiz anakart ta dvi vga hdmi display port vs. herhangi bir cikis varmi bilmiyorum ama 2200g veya 2400g alirsaniz anakartin uzerinde goruntu aktarimi icin bu bahsettigim portlardan birinin yer almasi lazim onu da degismeniz gerekebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi W O M B A T -- 14 Haziran 2019; 14:44:5 >
  • ben de bu indirimden linkteki gtx 1660'ı 1550 tl'ye aldım.
    www.hepsiburada.com
    Gigabyte GeForce® GTX 1660 OC 6G 192Bit GDDR5 (DX12) PCI-E Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/gigabyte-geforce-gtx-1660-oc-6g-192bit-gddr5-dx12-pci-e-3-0-ekran-karti-p-HBV00000J1V88

uzun zamandır takip ediyordum fiyatlarını en son itopyada 1700 e kadar düşmüştü. bekleyip almamıştım. tayyip bey s400'leri aldık diyince ben de acele edip ekran kartını aldım

• serin_su842 S kullanıcısına yanıt
    benim de gönlümde 1660ti vardı fakat bu bütçeye bile zar zor çıkabildim. zaten bir sonraki sürüm çıktığında xx70 li versiyonu almayı düşünüyorum. yani 2-3 sene idare etse beni yeterli. nitekim model OC'lu sıkıntı olacağını sanmıyorum .
    Crucial'ın yazılımı var mı acaba? Kullandınız mı bu modeli?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.