Şimdi Ara

HEPSIBURADA 'ÇAKMA' ÜRÜN SATAN FİRMALARI KORUYOR! (FİRMA RESMİ DİSTRİBÜTÖR ÇIKTI) (FLO'YU ARADIM) (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
286
Cevap
3
Favori
38.600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
630 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bence iade filan etmeyin hocam vaktiniz var ise uğraşın biraz ama

http://www.slazenger.com.tr/ şuraya olayı anlatan ve fotolarla birlikte gönderirseniz belki firmaya telif hakkı filan birşeyler yaparlar. Hepsiburada gerçekten kötü olmaya başladı artık hep olumlu yorumları yayınlıyor olumsuz yorum yok ürünlerde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 37 tl yer orjinal ayakkabı olması mantık dışı zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: gonzales20

Bence iade filan etmeyin hocam vaktiniz var ise uğraşın biraz ama

http://www.slazenger.com.tr/ şuraya olayı anlatan ve fotolarla birlikte gönderirseniz belki firmaya telif hakkı filan birşeyler yaparlar. Hepsiburada gerçekten kötü olmaya başladı artık hep olumlu yorumları yayınlıyor olumsuz yorum yok ürünlerde.

O ana firma linkdeki zaten gönderen malı :))

• Keşke amazon türkiye ye gelse, direk burada online mağaza açsalar. Yemınle market alısverısını bıle amazondan yapardım, o kadar dürüst ve musterı odaklılar.
  • gelişmeleri ana mesaja ekliyorum bu şekilde çok karışıyor bilginiz olsun. Birazdan Ziylan Grubu arayacağım.
  • Halâ bu siteden alışveriş yapıp dolandırıldim vb tarzı başlık açıp mağdur olanlara diyecek laf bulamıyorum.

Bir ürün almadan arastirdiginiz gibi alışveriş yapacaginiz siteyide araştırın.

Donanım haberde bu benzeri bir sürü başlık var bu site için. Boykot yapmadikca bu ve bunun gibi arkadaslarin haberleri olmayacak anladığim kadariyla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NvdiaAmd -- 23 Şubat 2018; 18:6:20 >
  • Bu aralar Hepsiburada dan ne kadar çok şikayet var... Pazaryeri şekline geçti eski havası kalmadı...

• quote:

Orijinalden alıntı: cambaz_blood

Halâ bu siteden alışveriş yapıp dolandırıldim vb tarzı başlık açıp mağdur olanlara diyecek laf bulamıyorum.

Donanım haberde bu benzeri bir sürü başlık var bu site için. Boykot yapmadikca bu ve bunun gibi arkadaslarin haberleri olmayacak anladığim kadariyla.

Hocam iki muhattabım var, birisi Slazenger Türkiye Resmi Distribütörü diğeri ise Hepsiburada. Bu durumda almadan önce akla gelebilecek tek sorun hepsiburada sipariş yada kargo sorunları olurdu. Çakma ayakkabı geleceği kimin aklının ucundan geçer?
  • Geçenlerde aynı şeyi Apple iPhone data kablolarında yapmışlardı. Aradım sahre ürün olduğunu söyledim sallamadılar bile ürünü geri göndermedim kullanıyorum. Lakin ilanda üstüne basa basa orjinal olduğunu belirtmişlerdi. Ben de ilan yorumuna ürünün sahte olduğunu yazdım ve o da ne ? Bir gün sonra ilan kalktı yayından.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 12 Angry Men

Keşke amazon türkiye ye gelse, direk burada online mağaza açsalar. Yemınle market alısverısını bıle amazondan yapardım, o kadar dürüst ve musterı odaklılar.

En son okudugum haberlere gore amazon hepsıburadayı alıcaktı bende sevınmıstım ama sonra ne oldu bılmıyorum.
  • BTK'ya başvurun.
  • Ben anlamadım şimdi.

Slazenger zaten ucuz ayakkabı değil mi? e sen de 37 tl'ye almışsın. E gönderen de slazenger.com.tr'nin sahibi diyorsun. Şimdi bu adamlar zaten ucuz olan markanın distribütörüyken uğraşıp daha da ucuza satmak için gidip torex diye bir marka bulup üstüne slazenger markası mı basmaya uğraşacaklar.

Bana zahmetli göründü.

Benim tahminim şu:
    Bu torex muhtemelen bunların ürettiği fason marka falandır. slazenger ile aynı modelleri üretiyolardır. bazısına onun bazısına bunun logosu basılıyordur. muhtemelen üretim hatasıdır. aldıkları tavır kötü tabi. ama aslında çakma değil de üretim hatalı ürün göndermişler.

Taban olayına gelecek olursak; 37 tl lik veya hadi olsun 60 tl lik ayakkabıdan nasıl bir taban bekliyordun ki, bence normal.

Ekşici ağzıyla; rezalet puanım: 3/10 (o da firmanın muhatap olmaması sadece)

• quote:

Orijinalden alıntı: LacWer

Amazonun Türkiye gelmesini dört gözle bekliyorum. Gelsinde şu hepsiburada denen soyguncu firmayı batırsınlar

Amazon gelse bile mükemmel halkını düşünen devletimiz önüne çok taş koyar, haklarımızı arayacak arkamızda sonuna kadar duracak bir devletim olmasını çok isterdim. Bu dolandırıcı adileri savunuyorlar işin komik yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cambaz_blood

Halâ bu siteden alışveriş yapıp dolandırıldim vb tarzı başlık açıp mağdur olanlara diyecek laf bulamıyorum.

Ya hocam alısverıs yapacagımız sıteyı arastıralımda Hepsiburada Türkiye'nin en buyuk alısverıs sıtelerınden bırı.Doğan holding ile boyner işin içinde bunlarda böyle bir dolandırıcılıga göz yumuyorsa bu ınsanlar hangı sıtelerden alısverıs yapıcak ayıp valla ya.Bi n11 kaldı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jack sparow123

quote:

Orijinalden alıntı: LacWer

Amazonun Türkiye gelmesini dört gözle bekliyorum. Gelsinde şu hepsiburada denen soyguncu firmayı batırsınlar

Amazon gelse bile mükemmel halkını düşünen devletimiz önüne çok taş koyar, haklarımızı arayacak arkamızda sonuna kadar duracak bir devletim olmasını çok isterdim. Bu dolandırıcı adileri savunuyorlar işin komik yani.

Hocam amazon gelse o bile bozulur.Bizim ülkede ne dogru duzgun ıs yapılıyor ki hangı fırma adam gıbı ısını yapıyor hep bır sorun.
  • 1BaDBoY1 kullanıcısına yanıt
    O haberi bende duydum hocam ama devamı gelmedi malesef.
  • Şikayetvar.com a da yazın

• Orijinal ürün mü değil mi diye bir şeyleri kontrol ede ede duruyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: sinergy

Ben anlamadım şimdi.

Slazenger zaten ucuz ayakkabı değil mi? e sen de 37 tl'ye almışsın. E gönderen de slazenger.com.tr'nin sahibi diyorsun. Şimdi bu adamlar zaten ucuz olan markanın distribütörüyken uğraşıp daha da ucuza satmak için gidip torex diye bir marka bulup üstüne slazenger markası mı basmaya uğraşacaklar.

Bana zahmetli göründü.

Benim tahminim şu:
    Bu torex muhtemelen bunların ürettiği fason marka falandır. slazenger ile aynı modelleri üretiyolardır. bazısına onun bazısına bunun logosu basılıyordur. muhtemelen üretim hatasıdır. aldıkları tavır kötü tabi. ama aslında çakma değil de üretim hatalı ürün göndermişler.

Taban olayına gelecek olursak; 37 tl lik veya hadi olsun 60 tl lik ayakkabıdan nasıl bir taban bekliyordun ki, bence normal.

Ekşici ağzıyla; rezalet puanım: 3/10 (o da firmanın muhatap olmaması sadece)

o işler o kadar basit değil işte Torex marka ayakkabının üreticisi Ziylan Grup. Yani bildiğimiz Flo Mağazacılık. Ben Ziylan grubu arayıp sordum kendilerinin böyle bir durumdan haberi yok, Slazenger ile alakaları da yok. Ayakkabının bir tekinin altına siyah kauçuk parçası koymuşlar diğerinin altına mor kauçuk parçası koymuşlar, gelişigüzel tutkalla Slazenger(o da deforme) tabanlık yapıştırmışlar. Pazar malı ayakkabılarda bile bir standart olur eline hangi parça geçerse oraya yapıştırmazsın ki ben bu ayakkabıyı Slazenger markasına güvenimden dolayı Türkiye'nin en büyük E-Ticaret sitesinden alıyorum. 37 liraya rezalet olmaz demişsiniz fakat rezalet olması için illa ki gidip 500 lira mı vermem gerekiyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnderGelişenOsasunaAtağı -- 23 Şubat 2018; 18:55:35 >

• Ürünün fiyatı isterse 1 lira olsun satıcı ürünün şeklini rengini durumunu garantisini beyan ettiği gibi göndermedilidir. Ek olarak hepsiburada.com üzerinden iphone 8 plus, general mobile 5 bir çok bilgisayar ürünü birtane ayakkabı ve yeni topladıgım bilgisayarımın bütün parçalarını aldım sıfır sorun neredeyse. Hepsiburadada cogu ürünün açıklama kısmı boş. Daha dolu olmalı bu piyasada liderler.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.