Şimdi Ara

Hepsiburada (Casio MTP-VS02D-1ADF) 71 tl + ücretsiz kargo (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
119
Cevap
4
Favori
18.301
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • saat geldi fakat bu güneş enerjili olma durumu düşündürdü biraz şöyle ki;

1-)illa güneş mi gerekli , normal ampülden gelen ışık vs olur mu?

2-)tam dolumdan itibaren 3 ay durmaz denmiş tam dolumu nasıl anlayacağız? ortalama kaç saat güneş altıdır veya?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İsimSoyisim kullanıcısına yanıt
    arkadaşlar kılavuzu paylaşmış.

normal ışık da oluyor, fakat daha yavaş şarj ediyor. (aşırı yavaş gibi gözüküyor, yani neredeyse günü kurtarmak için denenebilir)
    http://support.casio.com/storage/en/manual/pdf/EN/009/qw5493.pdf
    açık gün ışığında 20 saat tam şarj, pencere arkasında ise 72 saat.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rockyy -- 7 Nisan 2017; 15:37:44 >
  • Bence saat almadan önce Azıcık fizik bilmemiz gerekli diye düşünüyorum. Hani orta okul , lise fizik bilgisi yeterli düzeyde bazı şeyler için.
  • hocam zaten bu sahtekarlar da aynen böyle düşünüyolar. "nasılsa kapıda ödeme ile alıyorum ürün gelmezse bi zararım olmaz" diye alanlar kargocunun parayı almadan paketi vermediğini hesaba katmıyorlar. kargocu parayı isteyince de "paket gelmiş herhalde bişey olmaz" deyip o karambolde parayı ödüyorlar veeee kargocu paketin açılmasını beklmeden gidiyor, gerçi beklese de ne olacakki kargocu açısından bir mesele yok satan o değil, o sadece parayı tahsil ediyor ve size aldığınız yerle görüşün diyecek. siz gelen 5 tl kalitesindeki taklit ürünü (ya da salatalığı) şikayet edecek yer bulamayacaksınız...

bir de azıcık mantıklı olmak lazım. sitedeki görsellerde saatin arkasında limited edition 1/5000 yazıyor. yani 5000 adetlik özel seri. ve adamlar tanıtım amaçlı 500 taneyi güya 99 tl ye veriyorlar. tüm dünya için 5000 adet üretilen ürünün 500 tanesinin bu sitede olma ve bu sitenin de bu fiyata verme ihtimali sizce var mı? her yer bu tür dolandırıcı ilanları ile dolu, internet sitesi isminde seiko, salomon, nike, adidas görünce bir güven geliyor nedense millete. isimler süper seikobayisi.com adidasburada.com nike-al.com vs vs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysahin2000 -- 7 Nisan 2017; 15:55:57 >

• İsimSoyisim kullanıcısına yanıt
    hocam bu tür saatler ışıkla şarjolur. ister güneş ister lamba, ama güneş ile 1 saatte olacak şarj lamba ile günler sürebilir. bu saatte gösterge var mı bilmem ama 3-4 saat cam kenarına koysanız (sürekli güneş gelmese de olur aydınlık olsun yeter) epey şarj olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ysahin2000

hocam zaten bu sahtekarlar da aynen böyle düşünüyolar. "nasılsa kapıda ödeme ile alıyorum ürün gelmezse bi zararım olmaz" diye alanlar kargocunun parayı almadan paketi vermediğini hesaba katmıyorlar. kargocu parayı isteyince de "paket gelmiş herhalde bişey olmaz" deyip o karambolde parayı ödüyorlar veeee kargocu paketin açılmasını beklmeden gidiyor, gerçi beklese de ne olacakki kargocu açısından bir mesele yok satan o değil, o sadece parayı tahsil ediyor ve size aldığınız yerle görüşün diyecek. siz gelen 5 tl kalitesindeki taklit ürünü (ya da salatalığı) şikayet edecek yer bulamayacaksınız...

artık para ödemeden kargoyu açıp kontrol edebiliyorsunuz satıcının şerh düşmesi yeterli
    ancak asıl dolandırıcılık çakma ürün gönderimi
    bir zamanlar tahtakalede casiq saatler vardı

• bende aldım bir adet
  • drvimu kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba özel mesajın kpalı bna ulasabilir misin lütfen

• benim saat geldi fakat sıfır olduğu için çalışmıyor , öğlen eve gidince güneşe koyacağım akşama kadar umarım bozuk değildir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-714AB4560 -- 10 Nisan 2017; 11:5:21 >
  • ne bahstsız adamım espirisine umarım bozuk değildir yazdım bozuk çıktı saati ayarladığımız tuşun üstünde beyaz plastik bir parça vardı. onu sökünce o tuş komple çıktı, o tuşun ucu sivri oluyormuş ama benimki içinde kaldı heralde yarısı, kırıldı.. değişim için form doldurdum, birebir değişim yaparlar mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-714AB4560 -- 10 Nisan 2017; 14:35:59 >
  • Benim facede her gün reklamı çıkıyor, seiko astron saat tanıtım için 99 tl diye.3000 yorum var gerçekse eğer.Aynı saat n11 de 12.500 tl.Adamlar seikonun reklam bütçesini komple buraya yatırmışlar demek ki.
  • ben safariden girince 67 tl yaziyor fiyati. ama almaya kalkinca 71 tl oluyor.
    Hepsiburada (Casio MTP-VS02D-1ADF) 71 tl + ücretsiz kargo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shad0w -- 10 Nisan 2017; 14:59:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: avei21

ne bahstsız adamım espirisine umarım bozuk değildir yazdım bozuk çıktı saati ayarladığımız tuşun üstünde beyaz plastik bir parça vardı. onu sökünce o tuş komple çıktı, o tuşun ucu sivri oluyormuş ama benimki içinde kaldı heralde yarısı, kırıldı.. değişim için form doldurdum, birebir değişim yaparlar mı ?

Yapmaz bu adiler hocam..

Geçen Hafta benzer hadise yaşadım,

Elma istedim armut geldi aradım armut yanlış Geldi diye gönderin değişelim dediler...

Form doldurdum kargo takiple kargoladım Hemen paramı iade ettiler..

Sonra bir sürü kavga....

• Haftasonu siparis verdim bugun gelicek. Insallah sikintisi yoktur.

• quote:

Orijinalden alıntı: tnt-2

Bu saati bim 39 tl ye satmıştı sanırım galiba acaba

Yok o bu değildi

• Damda güneş çıkmasını bekleyin.güneş çıkınca da,saati ona doğru uzatın.güneş de size gülümseyecektir,ama neresiyle bilmem.

• quote:

Orijinalden alıntı: Küre-i Arz

quote:

Orijinalden alıntı: avei21

ne bahstsız adamım espirisine umarım bozuk değildir yazdım bozuk çıktı saati ayarladığımız tuşun üstünde beyaz plastik bir parça vardı. onu sökünce o tuş komple çıktı, o tuşun ucu sivri oluyormuş ama benimki içinde kaldı heralde yarısı, kırıldı.. değişim için form doldurdum, birebir değişim yaparlar mı ?

Yapmaz bu adiler hocam..

Geçen Hafta benzer hadise yaşadım,

Elma istedim armut geldi aradım armut yanlış Geldi diye gönderin değişelim dediler...

Form doldurdum kargo takiple kargoladım Hemen paramı iade ettiler..

Sonra bir sürü kavga....

dün kargoya vermiştim hocam bugün teslim almışlar gözüküyor, umarım sizinki gibi sıkıntı yaşatmazlar

• İnşaallah yapmazlar hocam

• Bende ilk alanlardanim. Saatin kordonunun metal kalitesi bayağı kotu saçma bir metal he tabi 70 TL'ye bu kadar

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.