Şimdi Ara

Hepsiburada (Casio MTP-VS02D-1ADF) 71 tl + ücretsiz kargo (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
119
Cevap
4
Favori
18.300
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

bilek kalınlığım 16buçuk civarında. çevremdekilere göre daha ince bi bilek yapım var ama 41mm de çok mu küçük bazıları öyle yazmış kafama takıldı
  • Paint It Black P kullanıcısına yanıt
    hic kafana takma,sizin bilk kaliginiza cok iyi gider benimkide ince sayilir . kordonu pimlerini cikartarak kisalttim saygılar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kesbi

Sipariş verip iptal ettirdim. Akrep yelkovanında fosfor yokmuş sonradan farkettim. Halbuki tam aradığım saatti. Sade siyah zemine sayılar ve güneş enerjisi ile zırt pırt pil derdi yok. Ama karanlıkta saati görmek imkansız.

99 TL
    CASIO ERKEK KOL SAATİ MTP-1244D 3 RENK SEÇENEĞİ FOSFORLU SAAT

Ama pilli..

http://urun.gittigidiyor.com/taki-saat/casio-erkek-kol-saati-mtp-1244d-3-renk-secenegi-fosforlu-saat-273638171?mkwid=sHbbhFM7h_dm&pcrid=58375869687&pkw=&pmt=&ggmktg=PaidSearch*PLA*232252527*22324017807*58375869687*pla**aud-285162430686:pla-79003284807&rfcr=58375869687&gclid=CjwKEAjwrMzHBRDW3saA88aT80MSJACbvo1TfV0rjvAW1jP_pp-D15j75ztkNlfP8SfNiHVDyoptphoCIsHw_wcB&mpch=ads&scxid=14489-145818-2357-0

Hepsiburada (Casio MTP-VS02D-1ADF) 71 tl + ücretsiz kargo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi undermunder -- 16 Nisan 2017; 19:14:58 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yarasa mısınız mübarek

Bu ne karanlık muhasebesidir

• quote:

Orijinalden alıntı: BekiRoRo

Yarasa mısınız mübarek

Bu ne karanlık muhasebesidir

Tuvnera

Sendeki saati gostersene hocam

Baba saat vardır tahminim..

• Bende yarı analog fosforlu casio var zaten. Ben o saatin tasarımını sevmiştim aslında. Siyah zeminde beyaz fosforlu ve okunaklı sayılar ve sade bir tasarım. Belki yine de alırım. Hatta çok benzeri Q&Q marka bir saat almıştım pili bikaç ayda bitti sinir oldum. Onun da fosforu yok, mesela gece uyandın saat kaç namaz vaktimi bakmak istediğimde filan epey zor oluyor geri casioya geçtim. Yine de teşekkürler. Bu arada ben şu saatten bahsediyorum:http://www.hepsiburada.com/casio-mtp-vs02l-1bdf-erkek-kol-saati-gunes-enerjili-p-HBV000002ICBA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kesbi -- 17 Nisan 2017; 8:29:53 >

• quote:

Bende yarı analog fosforlu casio var zaten. Ben o saatin tasarımını sevmiştim aslında. Siyah zeminde beyaz fosforlu ve okunaklı sayılar ve sade bir tasarım. Belki yine de alırım. Hatta çok benzeri Q&Q marka bir saat almıştım pili bikaç ayda bitti sinir oldum. Onun da fosforu yok, mesela gece uyandın saat kaç namaz vaktimi bakmak istediğimde filan epey zor oluyor geri casioya geçtim. Yine de teşekkürler. Bu arada ben şu saatten bahsediyorum:http://www.hepsiburada.com/casio-mtp-vs02l-1bdf-erkek-kol-saati-gunes-enerjili-p-HBV000002ICBA

Bunun fosforlu olduğunu bilmiyordum

• Yok bunda yok diye iptal etmiştim zaten. Olsa 10 numara olacaktı. Ama yine de sabah siyah kadranlı deri kayışlı olandan sipariş verdim. Bu tasarımda pili iyi giden başka da saat yok gibi malesef. şuan kullandığım yarı analog yarı dijital yazmıştım zaten. Yani şu:http://www.hepsiburada.com/casio-aw-82d-7a-erkek-kol-saati-p-SAKSVAW82D7A?magaza=Okyanussaat&wt_gl=cpc.nelk.6816-saat-gozluk-aksesuar.pla&gclid=CIOm_cidq9MCFcyRGwodyDgBRw Bu arada hiç tavsiye etmem. Kadranı çok küçük ve okunaklı değil. Çirkin bir saat. İndirimde miydi ne almıştım zamanında.

Bendeki Q&Q:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kesbi -- 18 Nisan 2017; 9:57:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Küre-i Arz

İnşaallah yapmazlar hocam

hocam benimki değişim veya tamir olsun demiştim geçen ay , dün mesaj geldi para iadesi yapacaklarmmış 1 ay boşu boşuna bekledim sen haklı çıktın. hb ye kolay kolay uğramam bundan sonra
  • Pil 3-5 lira. Bir pilde en az 5 sene gider.

Ne gerek var astronot olmaya, güneş hesabı yapmaya ?

• beyazid84 kullanıcısına yanıt
    Benim saatci mi adi takiyor bilmiyorum 6-7 senede 3-4 kere degisti pil. 5 sene olayini gormedim 7 senelik saatimde

• fenolog kullanıcısına yanıt
    Panasonic, maxell, GP birde adını hatirlamadigim İsveç marka bir pil var bunlar rahat 3-5 sene gider.

AliExpress ten 10 tanesini 80 Cente aldigim piller bile 2 sene gidiyor.

Sizin saatçi muhtemelen kilo ile dökme pil alıp kullanıyor.

• Gunes enerjili falan almayin. Edifice bilmem ne gunes enerjili saati var bende. Dikkat etmeyip karanlikta bıraktım. Pil sapitti. Değiştireyim dedim. 15 euro istediler. Ustelik istanbula gitti geldi. Normal pil olsa hem ucuz hem kolay olacakti. Simdi saati camin onunden ayirmiyorum.

• Ben bu saati 2 ay önce 70 liraya aldım ve o zamandan beri kolumda herhangi bir sıkıntısı yok.

7.24 karanlıkta ve mağarada yasamiyorsaniz pil bitmez.

• kaçırdık varmı benzer fiyatlara baska yerde
  • quote:

Bende yarı analog fosforlu casio var zaten. Ben o saatin tasarımını sevmiştim aslında. Siyah zeminde beyaz fosforlu ve okunaklı sayılar ve sade bir tasarım. Belki yine de alırım. Hatta çok benzeri Q&Q marka bir saat almıştım pili bikaç ayda bitti sinir oldum. Onun da fosforu yok, mesela gece uyandın saat kaç namaz vaktimi bakmak istediğimde filan epey zor oluyor geri casioya geçtim. Yine de teşekkürler. Bu arada ben şu saatten bahsediyorum:http://www.hepsiburada.com/casio-mtp-vs02l-1bdf-erkek-kol-saati-gunes-enerjili-p-HBV000002ICBA

bu indirime giren saat mi kalite yoksa bumu kaliteleli

• Amazon black friday indiriminde denk gelmistim. Telememoli,isikli 10 yil pil omurllu,suya dayanikli bir model

http://www.konyalisaat.com.tr/urun/casio-aw-80d-1a?gclid=CjsKDwjw0cXIBRCxjqnE3K3sHhIkAL1LezTNuVHDA0NBIA6PK3x_kwJUeejRjLuZvoyKuLwtCvPRGgLs3fD_BwE

Yaklasik 170 lira, kargo dahil 50 liraya almistim. Saat ihtiyaciniz cok buyuk degilse kasimi bekleyebilirsiniz.

• Un4Given35 kullanıcısına yanıt
    Bu da indirimdeydi. Aldım şuan kullanıyorum. Teknik özellikleri neredeyse aynı. Kordonu farklı. Diğer saati görmediğim için bişey diyemem. Ama akrep yelkovan ve sayıları fosforlu değil. o da olsa benim açımdan 10 numara saat olurdu.
  • Baska yerde yokmu benzer fiyata

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.