Şimdi Ara

Hepsiburada cep telefonu kategorisinde 200 TL indirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Adana İlan Türü #Satılık Kondisyon #Sıfır
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    Arkadaşlar hepsiburada sitesinden yine satıcısı hepsiburada olan hangi marka model olursa olsun istediğiniz telefonu 200TL indirimli olarak adınıza sipariş edebilirim.

Hesabımı siz değil ben kullanarak sizin adınıza alışveriş yapacağım.ürünü almadan önce banka hesabıma ücretini havale yada eft yaptığınız taktirde istediğiniz ürünü 200 TL ödeyerek indirimli sahip olacaksınız.sadece 1 hakkım var.ilgilenenler pm atsın.

Arkadaşlar korkmanıza gerek yok referanslarım ortada kaç yıllık üyeyim benimle alışveriş yapanlardan bilgi isteyebilirsiniz.alışveriş yaparsanız hepsiburada sitesi hangi bildirimi yapıyorsa bende satın alan kişiye aynı bildirimleri yapacağım şüpheniz olmasın

gayet açık şekilde yazdım hala nasıl oluyor vs diye somayın.sadece cep telefonu kategorisinde diyorum akıllı saatte indirim geçiyomu diyorsunuz lütfen dikkatli okuyun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÇöÇan -- 25 Ağustos 2020; 12:58:0 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.