Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Xbox one S 1TB 800 TL ""SATILDI"" Satın Al 21 Aralık 2018 18:06 1 1 Xbox one S 1TB 800 TL ""SATILDI"" KESİNLİKLE PAZARLIK YADA TAKAS TEKLİF ETMEYİN CEVAPLAMAMSADECE ANKARADA ELDEN ALACAK OLAN ARKADAŞLAR İLETİŞİME GEÇSİN Arkadaşlar ürün bimeksten alınma çok temiz kullanıldı.Garantisi yeni bitti Sıfır ayarındaHatta kumandası bile hiç kullanılmadı çünkü konsolu sadece elite kumanda ile kullandım vaktim olmadığı için takılamıyorum onun için satışa çıkardım.500 gb modeller bile bu fiyata satılıyorSon fiyat 800 TL lütfen parası yetmeyen başka ürüne yönelsin. Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 800 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara, Çankaya Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Microsoft surface precision mouse sıfır 900TL Hepsiburada cep telefonu kategorisinde 200 TL indirim Xbox one S 1TB 800 TL ""SATILDI"" Call Of Duty Advanced Warfare 60 TL