Şimdi Ara

Hepsiburada.com

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

almak istedigim LCD tvyi yasadigim sehirde bulamadim dolayisiyla internetten almaya karar verdim. Hepsiburada.com bu is icin güvenilir bir site midir ? Daha önce hic internetten elektronik alisveris yapmadigim icin emin olamıyorum. Sitede arattım ama daha cok bu sitenin indirimli ürünlerinin satimiyla alakalı olan konulara mesaj yazılmıs herhangi bir elestiri yada övgü bulamadım dolayısıyla. Bilen duyan gören varmıdır bu siteyle alakalı güvenilir olup olmadigina dair.

Forumda kirlilik yapiyorsam özür dilerim.

Simdiden tesekkurler ,

• Ben tv mi bu siteden aldım.İndirim ve taksit vardı ve o fiyatada başka yerde bulamamıştım.
    İnternetten almanın aslında bir avantajı var:O da 10 gün içinde iade hakkınızın olması.Aldıgınız ürünü teslim aldınız ve bir sorun gördünüz,yada beğenmediniz.!0 gün içinde satıcı ile temasa geçip kargo ile iadesini yapabilirsiniz.Orjinal ambalajı ile iade etmeniz gerekiyor.Tek sıkıntı bu.Yani gelen tv nin kutusunu parçalamayacaksınız.
    Ben bir sorun yaşamadım ve bu siteden yaptıgım alışverişte sorun çıkmadı.
    Ancak Türkiyede hala netten satışlarda sıkıntı oldugu gerçek.Almayı düşündüğünüz ürün için şartları uygunsa güvenebileceğiniz sitelerden birinden alıp 10 gün içinde gözlemlerinizi yapıp iade etme hakkınızın olması bana cesaret vermişti.
    Tercih sizin elbette ama görerek inceleyerek alabilmek elbette daha iyi.
  • hepsiburada alisveris sitesinden bugune kadar bircok alisveris yaptim hicbirinde de bir sorunla karsilasmadim.
    agurkan arkadasimizin dedigi gibi orjinal kutusunu saklarsaniz bir sorun olmayacaktir.
    eger alacaginiz modelden eminseniz internetten alisveriste bir sorun yasamazsiniz
  • Ben hepsiburada.com dan çok alışveriş yaptım. Şu ana kadar bir defa sorunla karşılaşmışım. O da aldığım dvd filim arızalı çıktı ve ben ambalajına zarar vermeden geri kargo ile gönderdim. Sorun yasatmadan bana yenisini gönderdiler. Hepsiburada.com bence Türki'yede en iyi iki, üç siteden biri. Alacağınız ürünü sorunsuz size ulaştıracaklardır. Ama benim kaneatim sizin bu ürün hakkında daha çok bilgi edinmeniz. Yoksa size ulaştığında hayal kırıklığına uğrama riskiniz. E buda sitenin bir suçu olmaz heralde. Ama bu siteye güvene bilirsiniz.
  • selamlar,
    2001den bu yana hepsiburada,dan alışveriş yaparım,
    şu an kullandığım plazmayı 2sene önce buzdolabını 3sene önce bu siteden aldım,toplamda 50nin üzerinde alışverişim oldu..
    şimdiye dek en küçük bir sorun çıkmadı...
    demir buran
  • almayı dusundugum ürün 40w4000 ve bunu fazlasıyla arastirdim. En cokta bu forumdaki arkadaslardan yardım aldım. Dolayısıyla ürünün kalitesi konusunda düsünmüyorum sadece saglam gelip gelmeyecegi konsuunda süphem vardi. Yani sonynin ürettigi bir ürünün kaliteli yada kalitesiz olması elbette ki hepsiburadayı baglamaz :)
  • BENDE YILLARDIR HEPSİBURADA DAN ALIŞVERİŞ YAPIYORUM ÇOK MEMNUNUM FAKAT CİHAZ BÜYÜK OLUNCA ARIZA DURUMUNDA KARGO GİDİŞ GELİŞİ FAZLA OLACAKTIR BUNDAN DOLAYI VE KARGO ÜCRETLERİNDEN DOLAYI BİR ŞÜPHEM VAR BİR ARKADAŞIMIZA USB BELLEK ALMIŞTIK 3 DEFA ARIZALI ÇIKTI TABİKİ BURADA ŞİRKETİN BİR SUÇU YOK 4.DEFADA SORUNSUZ BİR CİHAZ GELDİ FAKAT BU İŞLER 1 AY KADAR SÜRDÜ OLAKİ TV DE BİR SORUN ÇIKARSA TEKRAR KARGOLAMAK ORADA ONLARIN YETKİLİ SERVİSE YÖNLENDİRMESİ TEKRAR SANA GELMESİ VS. BUNLARDAN ÇEKİNİYORUM BENCE FİYAT ALIRKEN SONY CENTERLARDAN DA FİYAT AL VE EN GARANTİ İŞ OLSUN AYRICA HEPSİBURADA DAN ALACAĞIN CİHAZ İÇİN SANIRIM 50 TL KURULUM ÜCRETİ VERMEK GEREKİYOR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozay06 -- 1 Mart 2009; 23:41:13 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.