Şimdi Ara

hepsiburada.com a dava açacağım yardım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
3.752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bende arıza için fotoğraf makinasını HB'ye yollayacağım. Buradakileri okuyunca tırstım doğrusu.

Acaba SAMSUNG servisine mi kargolamalı makinayı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BmCpRo827 -- 12 Aralık 2009; 22:40:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: net_katil

Desene hapı yuttuk. Üfff ya aptallık bende böyle önemli birşey Hepsiburada.com dan alınırmı. O modeli bir kaçtane saatçi gezdim bulamamıştım. Bir yöndende mecbur kaldım. Şimdi iptal etsem para hemen hesabıma geri yatıyor mu?

ürün kargolanmadığ sürece istediğin zaman iade edebilirsin paranın hesabına geri iadesi 3 iş günü içersinde oluyor !
  • Arkadaşlar sparişi az önce iptal ettim. Zaten tedarik sürecindeydi, Şimdi para geri hesabıma ne kadar sürede yatar. Yarın Yatarmı? Araya hafta sonuda girdi şimdi. Hediyeyi yarın bir mağazadan almayı duşunuyorum.
  • Hb'de de aradığım her şeyi bulabiliyorum. Şimdiye kadar hiç sorun yaşamadım ama bu yaşamayacağım anlamına gelmiyor. Alternatif bir site maalesef bulamadım şimdiye kadar, varsa tavsiyeniz alalım. 2 gün önce yine bir sipariş verdim. Bakalım bu sefer bir sorun çıkacak mı?
  • Bu ülkede aydın doğan şirketlerine açılan davalar rekor düzeyde. Gerçekten çok ilginç.

Milyonlarca kişi d-smart aldı yarısı isyanlarda dava açıyor.

Bi ton kişi smile adsl ye dava açtı

hepsiburada'ya açılan bi ton dava var.

ve son sözüm
  • Arkadaşlar iptal edilen sparişin parsı ne kadar geri sürede yatırılıyor?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.