Bir çok sitede durum böyle.7-8 siteden alışveriş yaptım hepsinde ertesi gün geldi siparişler.Hemde 1-2 tanesi Ankara'dan İstanbul'a ertesi gün gelmişti
quote:
Orijinalden alıntı: Alper1907
Bir çok sitede durum böyle.7-8 siteden alışveriş yaptım hepsinde ertesi gün geldi siparişler.Hemde 1-2 tanesi Ankara'dan İstanbul'a ertesi gün gelmişti
HB nin son günlerde süper hızlı gönderileri bile 5-7günde göndermesinden sonra, genelleme yapmak çokta doğru olmaz.
Yuh diyorum sadece.Nasıl olur bu yaw sizin kapıdamı beklediler bütün gece. İnanılmaz bi hız hemde h.b için.
Paketlemedeki eleman yıllık izinden dönmüş galiba...
Hızlı gönderiler bile 1 haftada geliyordu en son bildiğim...
quote:
Orijinalden alıntı: revenger11
quote:
Orijinalden alıntı: Alper1907
HB nin son günlerde süper hızlı gönderileri bile 5-7günde göndermesinden sonra, genelleme yapmak çokta doğru olmaz.
HB den uzun süredir alışveriş yapmıyorum.En son aldığım ürün 2 gün içerisinde gelmişti ancak şuan işi bozmuşlar galiba çok şikayet var.
benimde ağzım açık kaldı gözlerimi ovaladım ne oluyoruz diye
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme