Palit'in kartı performans açısından sapphire'den daha iyi ama fiyatı daha düşük bu beni biraz düşündürdü?
quote:
Orjinalden alıntı: gamelord
Palit'in kartı performans açısından sapphire'den daha iyi ama fiyatı daha düşük bu beni biraz düşündürdü?
palit 2600 pro'nun ilk gelen serileri sorunluydu, bilmiyorum artık ellerindeki kartlar sorunlu mu değil mi?
Acaip Tırstım Şimdi İnş Benimde Başıma Böle Bi İş Gelmez Yarın Bi Mail Atmam Lazım Bunlara..
walla 2600xt aynı kart ama palit'in kartı 800/1600 sapphire'in ki 800/1400 fiyatta ise pali daha iyi ondan sordum alsammı diye
Hadi beyler Palit 2600XT Sonic mi alıcam Sapphire 2600XT mi alıcam?
Bence palit alma sapphire in xt modelini al, ddr4 olursa iyi olur. Ben palit 2600 pro aldım sorun çıkardı geri verdim.
Ben Sapphire X1950PRO sipariş etmiştim 3 günde göndermediler(iyiki göndermemişler), bende iptal ettim. Gigatekten kargo dahil 25YTL daha ucuza POWERCOLOR X1950PRO EXTREME aldım.
Ekran kartında Ram miktarı AZ olsun Ama kaliteli olsun, özetlemek gerekirse olay bu
dostum cash para vericeksen gigatek.com.tr , exa.com.tr bide novabilgisayar.com gibi yerlerden al. hem bilgisayarcı oldukları için daha iyi hizmet veriorlar hem de daha ucuz.
hepsiburda.com onermem cok sikayet varwww.weblebi.com al kapida odeme secenegi var denersin bozuk cikarsa geri postalarsin
ben şu ana kadar çok defa alışveriş yaptım ve çooook memnunum en son aldığım buyuk ürün VESTEL ZETA SLİM 72 ekran TV aldıktan sonra 4 iş gününde geldi.. En son aldığım ürün ise Seoul Uydu receiver öğlen saat 13-14 gibi sipariş verdim ertesi gün saat 10-11 gibi elime geçti. çoklu ürünlerde 1 hafta beklediğim oldu. benim karşılaştığım 2 problem ise şöyle araba için aldğım 6-7 milyonluk bir iç dikiz aynası kırık geldi. uğraşmak istemedim. geri göndermedim çünkü aynı anda 9-10 tane ürün almıştım .. ama çeşke gönderseymişim çünkü daha sonra başıma şöyle bir şey geldi. 2 adet ürün aldım aldıktan sonra ise iptal ettim ama iptal işlemi kayda geçmemiş PAZAR günü idi. Pazartesi sabah ise ürünleri kargolamışlar.. kapıma gelen ürünleri geri iaade ettim.. Paramı hesabıma yatırdılar... Online müşsteri temsilcileri var ve her kullandığımda onlara ulaştım... BEN MEMNUNUM...Bazı ürünlerde fiyat avantajı çok güzel bonus karta hem taksit hem kargo ücretsiz...
Ben 5000YTL ye yakın alışveriş yaptım sorun yaşamadım. Ama deneyimlerime dayanarak şunu diyebilirim. Müşteri hizmetleri yoğunluktanmıdır bilmem çok yawaş bazen 1 hafta sonra cevap yazdıkları oluyo. Ve almadan önce kesinlile stok durumunu sor 1 hafta bekletiyolar sonra kalmadı diyolar, alırken 3 iş gününe güveniyorsun. Yani paranızla rezil olmamak için bence gidip bir mağzadan alın. Benim imkanım yok die internetten alışveriş yapıyorum.
Bugüne kadar Hepsiburada'dan bir kere sorunlu alışverişim oldu o da malum stok sorunu. 3 gün bekleyip diğer malzemeleri gönderttim. Kalan parça ise iki gün sonra geldi. Fiyat açışından maalesef fırsat ürünleri hariç piyasaya eşdeğer veya pahalı. Ama küçük yerlerde yaşayıp benim gibi bulunmayacak malzeme istiyorsanız ucuz sayılır. Sadece araştırmak için ile kadar vereceğim yol parası muhtemel kargo bedelinden fazla tutuyor. Onu da ödemiyoruz ya :)
Yine de diğer alternatiflere bak hangisi uygun geliyorsa oradan al. Ticaret duygusallık tanımaz.
Gigatek de bakarsanız sapphire in ve palit in aynı kartı war Palit daha iyi bikaç açıdan ama daha ucuz ben onu almayı düşünüyorum bi bakıp görüş bildirirseniz