Şimdi Ara

Hepsiburada.com'dan Alışveriş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben hepsiburada.com'dan ekran kartı alacağım.Ama havale yolu ile almayı düşünüyorum.Bu konuda birkaç sorum olacak.

1.Havale yoluyla alışverişi Eskişehir'den yapacağım için biraz tereddütlüyüm.Havale için banka seçimlerinde bakırköy şubesi falan yazıyo bunlar paranın yatırılması gereken şubeler değildir umarım(Eskişehir'den yatırabilirim diye düşünüyorum)

2.Buradan alışveriş yapan bir arkadaş yardımcı olursa sevinirim...

• arkadaşım mail ile stok durumunu sor ürünün ben aldıö bir ekran kartı stoklarda var gözküyordu 1 hafta beni uğraştırdılar sonra da yok dediler bence gidip görerek al bir mağazadan
  • quote:

Orijinalden alıntı: diciotto

arkadaşım mail ile stok durumunu sor ürünün ben aldıö bir ekran kartı stoklarda var gözküyordu 1 hafta beni uğraştırdılar sonra da yok dediler bence gidip görerek al bir mağazadan
    Ben pazar günü fsp 700w Siparişi verdim büyük ihtimalle yarın elime geçicek hepsiburada.com biraz pahalıdır söliyim fsp'de fazla bi fark göremedigim için aldım 12 ay taksitle havale işini onlara sorabilirsin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: diciotto

arkadaşım mail ile stok durumunu sor ürünün ben aldıö bir ekran kartı stoklarda var gözküyordu 1 hafta beni uğraştırdılar sonra da yok dediler bence gidip görerek al bir mağazadan
    Nasıl sorabilirim herhangi bir fikrin warmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gamelord

Nasıl sorabilirim herhangi bir fikrin warmı?

Alıntıları Göster
    Müşteri hizmetleri bölümü var oraya tıkla okuyup anlarsın ama çabk ol 5'den sonra cevap vermiolar yarını beklersin :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Evok3rr

Müşteri hizmetleri bölümü var oraya tıkla okuyup anlarsın ama çabk ol 5'den sonra cevap vermiolar yarını beklersin :)

Alıntıları Göster
    Tmm şimdi soracağım
  • quote:

Tmm şimdi soracağım

Alıntıları Göster
    ben x1950pro yu ordan aldım ertesi gün hemen geldi bence güvenle alışveriş yapabilirsin...ekran kartından başka daha çok şey aldım film t-shirt falan filan hepsi elime sorunsuz geldi....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hepsiburada.com Reklamı ?
    15 yıl önce açıldı
    Amazon.com Alışveriş tecrübesi
    13 yıl önce açıldı
    Kitapyurdu.com güvenilir mi?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lion_Army

ben x1950pro yu ordan aldım ertesi gün hemen geldi bence güvenle alışveriş yapabilirsin...ekran kartından başka daha çok şey aldım film t-shirt falan filan hepsi elime sorunsuz geldi....

Alıntıları Göster
    Ben de kredi kartı ile raidmax smilodon kasa aldım oradan hiçbir sorun çıkmadı....
  • quote:

Orijinalden alıntı: _EngiN_

Ben de kredi kartı ile raidmax smilodon kasa aldım oradan hiçbir sorun çıkmadı....

Alıntıları Göster
    10 günde 25 boş dvd geldi, onlar Beykoz'da ben Beyoğlu'ndayım,
    10 günde yürüyerek (köprüden geçiş mümkün olsun), 20 kere gider gelirdim oraya, bence 2 kez düşünmek lazım,
    hepsi"orada" olmayabiliyor maalesef

• quote:

Orijinalden alıntı: TRQX

10 günde 25 boş dvd geldi, onlar Beykoz'da ben Beyoğlu'ndayım,
    10 günde yürüyerek (köprüden geçiş mümkün olsun), 20 kere gider gelirdim oraya, bence 2 kez düşünmek lazım,
    hepsi"orada" olmayabiliyor maalesef

Alıntıları Göster
    gigatek.com sitesinede bakabilirsin..

• quote:

Orijinalden alıntı: ` quaD.

gigatek.com sitesinede bakabilirsin..

Alıntıları Göster
    Ben Tt Tsunami kasamı ve Tt Big Typoon işlemci soğutucumu havaleyle hepsiburada dan aldım.Bankayla anlaşmalı oldukları için havale masrafı falan almıyorlar sanki şubeye yatırır gibi herhangi bir şubeden yatırabilirsin.En geç ertesi gün görüyorlar yatırdığını sen yinede dekontu atma zaten dekontta açıklama ya sipariş nosunu yazmanı istiyorlar.Buraya kadar bir sorun yok ama stok olaylarını hiç bilemiyeceğim...Nereden alırsan al şimdiden güle güle kullan...

• quote:

Orijinalden alıntı: Fuji

Ben Tt Tsunami kasamı ve Tt Big Typoon işlemci soğutucumu havaleyle hepsiburada dan aldım.Bankayla anlaşmalı oldukları için havale masrafı falan almıyorlar sanki şubeye yatırır gibi herhangi bir şubeden yatırabilirsin.En geç ertesi gün görüyorlar yatırdığını sen yinede dekontu atma zaten dekontta açıklama ya sipariş nosunu yazmanı istiyorlar.Buraya kadar bir sorun yok ama stok olaylarını hiç bilemiyeceğim...Nereden alırsan al şimdiden güle güle kullan...

Alıntıları Göster
    ilginiz için çoq teşekkürler kardeşlerim bunları dikkate alacağım

• quote:

ilginiz için çoq teşekkürler kardeşlerim bunları dikkate alacağım

Alıntıları Göster
    ben üç beş defa alışveriş yaptım bu siteden ama hiç bu kadar bir zahmet içerisine girmedim.
    en son açık artırmadan aldığım bir ekran kartı oda bir buçuk günde elime ulaştı. yani bir sorun olmadı.
    havale ile bende hiç alışveriş yapmadım.

• Şimdiye kadar 3-4 kere alışveriş yaptım hepsiburada'dan ve kolay kolay bir yeri kötülemem. Abime ve eşine düğün hediyesi olarak yaklaşık 300 ytl'lik bir Samsung fotoğraf yazıcısı aldım, kullanılmış ürün gönderdiler, çalışmadı bile. Geri gönderdik, üzerindeki notu bile çıkarmadan aynen geri gönderdiler. Abimi ikna etmişler kartuşunu gönderelim kalsın makine diye, haberim olsa izin vermezdim ama. Her neyse, ortada kartuş bile yok. Sonuç olarak paramla rezil oldum diyeyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: salvo

Şimdiye kadar 3-4 kere alışveriş yaptım hepsiburada'dan ve kolay kolay bir yeri kötülemem. Abime ve eşine düğün hediyesi olarak yaklaşık 300 ytl'lik bir Samsung fotoğraf yazıcısı aldım, kullanılmış ürün gönderdiler, çalışmadı bile. Geri gönderdik, üzerindeki notu bile çıkarmadan aynen geri gönderdiler. Abimi ikna etmişler kartuşunu gönderelim kalsın makine diye, haberim olsa izin vermezdim ama. Her neyse, ortada kartuş bile yok. Sonuç olarak paramla rezil oldum diyeyim.
    Bencede gigatekten al boşver hepsiburadayı. Hem ucuz hem güvenilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fthkls

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: fthkls

Güzel diosun da kardeşim ben hepsiburada'dan 512 lik 2600pro alıcam.Gigatek de 256 dan fazla yoq napcaz?

• quote:

quote:

Güzel diosun da kardeşim ben hepsiburada'dan 512 lik 2600pro alıcam.Gigatek de 256 dan fazla yoq napcaz?

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: gamelord

quote:

ekran kartının üzerindeki fiziksel belleğin performansını etkilemediğini yüzlerce defa yazdık forumda....
    sonuçta vasat bir kart 256-512 değil 1024 olsa farketmez, dilimizde tüy bitti ama..... neyse

• quote:

quote:

quote:

ekran kartının üzerindeki fiziksel belleğin performansını etkilemediğini yüzlerce defa yazdık forumda....
    sonuçta vasat bir kart 256-512 değil 1024 olsa farketmez, dilimizde tüy bitti ama..... neyse

Alıntıları Göster
    inventusa baktınmı?

• quote:

quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Yani sonuç itibariyle 256 lık bir 2600xt işimi görür dahası da 512 lik bir 2600xt oyun performansına herhangi bir katkıda bulunmaz diosun

• quote:

Yani sonuç itibariyle 256 lık bir 2600xt işimi görür dahası da 512 lik bir 2600xt oyun performansına herhangi bir katkıda bulunmaz diosun

Alıntıları Göster
    quote:

Allah'a şükür bu günleri de gördük, anlamana sevindim fazladan bellek, X1800XT, X1900XT, 8800GTS, 7900GT,GTX 8800GTX gibi kartlarda avantaj sağlar (onu da 2 kat olur sanmayasın), özellikle de DDR ve DDR2 belleklerin 512 ve 1024mb olması kesinlikle tüketiciyi kandırma ve kazıklama amaçlıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TRQX -- 13 Ağustos 2007; 19:37:16 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.