Şimdi Ara

hepsiburada.com giremiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
15.801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba hepsiburada.com giremiyorum server hatasımı var aceba simdi giren var mı ?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Hepsiburada'ya Erişilemiyor: Bağlantı Sorunları Çözümleri

Hepsiburada Linkleri Açılmıyor

"Hepsiburada bağlantı problemi" veya "Hepsiburada açılmıyor" gibi sorunlar yaşıyorsan, aşağıdaki adımları izleyerek çözüm bulmaya çalışabilirsin:

• İnternet bağlantını kontrol et: İnternet bağlantın yoksa veya zayıfsa, Hepsiburada'ya erişemeyebilirsin. Farklı bir cihaz veya ağ kullanmayı dene.
    • Tarayıcını güncelle: Tarayıcın güncel değilse, bağlantı sorunları yaşayabilirsin. En son tarayıcı sürümünü indir ve yükle.
    • Çerezleri ve önbelleği temizle: Çerezler ve önbellek, bazen bağlantı sorunlarına neden olabilir. Tarayıcındaki çerezleri ve önbelleği temizle.
    • Site aşağı mı kontrol et: Hepsiburada'nın sitesi, bakım veya teknik sorunlar nedeniyle geçici olarak erişilemiyor olabilir. Site aşağı mı kontrol eden bir web sitesi kullanarak bunu kontrol edebilirsin.
    • DNS ayarlarını kontrol et: DNS ayarların doğru değilse, bağlantı sorunları yaşayabilirsin. DNS ayarlarını kontrol et ve gerekirse güncelle.

Hepsiburada Giriş Yapamıyorum

"Hepsiburada giriş yapamıyorum" sorunu yaşıyorsan, aşağıdaki adımları izleyebilirsin:

• Hesabını kontrol et: E-posta adresin veya şifren yanlış olabilir. Hesabını kontrol et ve gerektiğinde güncelle.
    • Tarayıcını gizli modda aç: Bazen tarayıcı uzantıları veya eklentileri giriş sorunlarına neden olabilir. Tarayıcını gizli modda açmayı dene.
    • Parolanı sıfırla: Parolanı unutmuş veya kaybetmiş olabilirsin. Parolanı sıfırlamak için Hepsiburada'nın parola sıfırlama sayfasını kullan.
    • Müşteri hizmetlerine ulaş: Yukarıdaki adımları denedikten sonra hala giriş yapamıyorsan, Hepsiburada'nın müşteri hizmetleriyle iletişime geçebilirsin.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • sorun yok giriyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burhan

sorun yok giriyor
    quote:

Orjinalden alıntı: uazro

sorun yok giriyor

ben diger sitelere giriyorum nette sorun yok ama hepsiburada.com u açamıyorum google arattırıp linkini tıklıyorum açmıyor nedeni ne olabilir arkadaşlar ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: etlik

quote:

sorun yok giriyor

ben diger sitelere giriyorum nette sorun yok ama hepsiburada.com u açamıyorum google arattırıp linkini tıklıyorum açmıyor nedeni ne olabilir arkadaşlar ???

Alıntıları Göster
    arkadaşlar firefox kullanıyorum hepsiburada.com u açmıyor internet explorer da ise açıyor sebebi ne sizce genelde firefox kullanıyorum sorunu nasıl çözebilirim yardım edebilirmisiniz

• quote:

arkadaşlar firefox kullanıyorum hepsiburada.com u açmıyor internet explorer da ise açıyor sebebi ne sizce genelde firefox kullanıyorum sorunu nasıl çözebilirim yardım edebilirmisiniz

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: etlik

araçlardan özel verileri temizle sekmesini bi dene.

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

quote:

denedim olmadı hocam ?

• quote:

quote:

quote:

denedim olmadı hocam ?

Alıntıları Göster
    son sürüm sanırım. eklentiler kısmına bak onları eklemeyi dene. olmaz ie kullan.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hepsiburada.com Reklamı ?
    15 yıl önce açıldı
    hepsiburada.com
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

son sürüm sanırım. eklentiler kısmına bak onları eklemeyi dene. olmaz ie kullan.

Alıntıları Göster
    quote:

eklentileri güncellemiştim hocam ama hala açılmıyor nedeninide bulamadım ?
  • quote:

quote:

eklentileri güncellemiştim hocam ama hala açılmıyor nedeninide bulamadım ?

Alıntıları Göster
    aynen bendede açılmıyor..

sorunu bulan olursa yazsın lütfen..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Extrem

aynen bendede açılmıyor..

sorunu bulan olursa yazsın lütfen..

Alıntıları Göster
    firefox kullanıyorum açılıyor bende en son sürüm 3.0.7...
  • quote:

Orijinalden alıntı: istblacken

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: istblacken

bahsetmiş oldugun sürümü kurdum yine açmıyor nedeninide hala bulamadım

• arkadaşalr bende de bad request mi öle bişi yazıyo girmiyor firefox 3.0.13 kullanıyorum i.explorer da sorunsuz açıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: infaz52

arkadaşalr bende de bad request mi öle bişi yazıyo girmiyor firefox 3.0.13 kullanıyorum i.explorer da sorunsuz açıyor
    bende de aynı problem arkadaşlar bad request hatası ile karşılaşıyorum sorunu bulan bilen duyan varsa paylaşsın lütfen mağduruz :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Avionics

bende de aynı problem arkadaşlar bad request hatası ile karşılaşıyorum sorunu bulan bilen duyan varsa paylaşsın lütfen mağduruz :D

Alıntıları Göster
    şimdi en soon sürümü yükledim yine aynı sorun
  • quote:

Orijinalden alıntı: infaz52

şimdi en soon sürümü yükledim yine aynı sorun

Alıntıları Göster
    yokmu bilen..
  • quote:

Orijinalden alıntı: DEAD-RECKONING

yokmu bilen..

seçeneklerden çerezleri silince düzelmesi lazım en azından bende düzelmişti
  • quote:

Orijinalden alıntı: wtwt24

quote:

Orijinalden alıntı: DEAD-RECKONING

yokmu bilen..

seçeneklerden çerezleri silince düzelmesi lazım en azından bende düzelmişti

Alıntıları Göster
    07:27 Ankara giriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yeur

07:27 Ankara giriyor.

Alıntıları Göster
    dnsleri 0 layıp deneyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Master_Evil

dnsleri 0 layıp deneyin

Alıntıları Göster
    kimseden cevap gelmediğine göre sorun çözüldü heralde nasıl bu sorunu gidereceğimizi bizimle de paylaşırsanız sevinirim çünkü 2 haftadır bende giremiyorum ve bad request diye bir hata alıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: schizophren1

kimseden cevap gelmediğine göre sorun çözüldü heralde nasıl bu sorunu gidereceğimizi bizimle de paylaşırsanız sevinirim çünkü 2 haftadır bende giremiyorum ve bad request diye bir hata alıyorum

Alıntıları Göster
    sorunu çözdüm araçlar sekmesinden yakın geçmişi temizleye gelin ve ordan çerezleri temizleyin
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.