Şimdi Ara

Hepsiburada.com Güvenilirmi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bu siteden bi çalışma grubu almayı düşünüyorum ama güvenli olup olmadığından emin değilim bu siteden alışveriş yapan oldumu bi aksilik çıkarmı, mağdur olma ihtimali varmı?

Teşekkür ederim.

Bu arada almak istediğim çalışma grubu aşağıdaki linkte.

http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?CategoryId=621731&productId=mbcici901

• daha önce bir CASIO saat ve ,cep telefonu aldım..bir sorun yaşamadım...şansada bağlı tabii..
  • quote:

Orjinalden alıntı: xX2HoT4uXx

daha önce bir CASIO saat ve ,cep telefonu aldım..bir sorun yaşamadım...şansada bağlı tabii..

Şans derken yani parayı ödeyip gelmeme ihtimalimi var diyorsun ?
  • kesinlikle parayı ödeyip de gelmeme ihtimali yok gönül rahatlığıyla alış veriş yapabilirsin. zaten sms'le, maille sürekli durumdan haberdar ediyorlar seni (ürün bekleniyor, kargoya verildi gibi...)
    ben defalarca yaptım ve hiç sorun çıkmadı 3 günde falan elinde oluyor.
  • rahatLıkLa yapabilrsin..
    ßen cok alsveris yaptım hepsiburada'dan...
  • Teşekkür ettim arkadaşlar.

• bende çok yaptım ama iki defa sorun çıkarttılar. bazen stokta olmasa da tedarik olmasada satış yapıyorlar çok uzun sürüyor boşuna beklemiş oluyorsunuz. (parayı geri veriyorlar). d link wifi kart için 11 gün (para iadesi aldım geçen ay) sony f828 için 1 ay bekledim (geçen yıl)
  • hepsiburadadan surekli alısveris yaparım guvenlidir bugune kadar bir sorun yasamadım artı gelismeleri cep telefonuna mesajla bildiriyorlar
  • Çok alışveriş yaptım herhangi bir problem yaşamadım.Sadece stokta var görünmesine rağmen 1 haftaya kadar sarkan tedarik sürecinde yada üretici firmadan bekleniyor denmesi hoşuma gitmemişti.
  • quote:

Orjinalden alıntı: panta_rei

quote:

Orjinalden alıntı: xX2HoT4uXx

daha önce bir CASIO saat ve ,cep telefonu aldım..bir sorun yaşamadım...şansada bağlı tabii..

Şans derken yani parayı ödeyip gelmeme ihtimalimi var diyorsun ?

şansa bağlı derken,olurda gelen ürün arızalı çıkarsa,değiştirme konusu biraz uzun sürüyor..yani bu kısmı şansa bağlı..

UNUTMA!!!!= siparişi alırken,kargo görevlisi sana paketi uzattığında 2-3 dk beklemesini söyle..ve onun yanında aç ppaketini...kontrol edebildiğin kadarını,kolinin ezik olup olmadığını..içerdeki ürünün fiziksel hasara uğrayıp uğramadığını kontrol et!!!!
    hasar varsa anında eleman yanındayken yazılı bir şekilde dilekçe yaz elemana imzalat..aksi halde ispatın zor olabilir..

• tavsiye etmem 20 gün bekledim bir dijital fotopğraf makinasını göndermedi
  • arama butonunu kullanırsan detaylı cevaplara ulaşırsın
  • Adamlar epey para yani milyon dolarlar kazanıyor bu işten senin 200-300ytl'ne göz koyacağını sanmıyorum. Son günlerdede yıllık kâr oranlarını daha çoğaltmışlar..

Ayrıca hiç bir sorun olmuyor gelmeme konusunda merak etme. Eğer stokta var yazıyorsa ertesi gün elinde oluyor şöyleki;

ben ekran kartı satın almıştım perşembe günü saat 14:30 'da internetten siparişimi verdim. Sabah kalktım baktım ekran kartı elimde..

%100 garanti vereyim. Ha sorun olur mu şöyle olur;

Alacağın mal stoklarında yoksa biraz geç gelebilir. 10 gün felan sürüyor bu. O yüzden sipariş etmeden önce bak stokta varmı yok mu diye..
    Buda %10 görülen bir sorun , sana denk gelir mi bilemem
  • bi kpss kitabı aldım 1 haftadır tedarik sürecinde.
  • Bilgiler ve tavsiyeler için tekrardan teşekkür ederim.

• Ben yıllardır o siteden alışveriş yaptım. Allaha şükür bi arıza çıkmadı. Hatta iadem oldu, onun parasını da iade ettiler.
  • benim arkadaşlarımdan alışveriş yapanlar var biliyorum ama ben henüz alışveriş yapmadım,
    ama kısa sürede aldiğiniz ürünlerin elinize geçeceğini düşünüyorum
  • alışveriş yaptım ben ve iki kargom yanlış geldi. tabi değiştiremedim zman darlığından dolayı...
  • ürün tedarik süreci uzun sürüyor aksam sana mail atıyorlar kargoya teslim edildi diye ama aslında ertesi günü teslim ediliyorlar

aldıgın cihazda herhangi bir bozukluk varsa ve geri iade etmek istediğinde paranı kolay kolay iade etmiyorlar daha cok hediye cekine yöneltmeye calışıyorlar illa paranı istersen bir hafta içinde o haftanın da sonlarına dogru paranı iade ediyorlar

son olarakta ürünü teknik servise göndermek için kargoya gittiğinde önce hepsiburada.comla irtibata gecmeni ondan sonra tekrar gelmeni istiyorlar hepsiburada ya yazı yazıyorsun onunda cevabını bekle ki gelsin neyse cevap geliyo kargonu teslim ediyorsun bu durumlarda da sorun cıkabiliyor iki üç defa yazısman gerekebiiliyor en sonunda gönderiyorsun bu sefer onlardan haber bekliyorsun ürünü teknikservise yolluyorlar oradan tekrar hepsiburadaya geliyor onlar sana yolluyor böyle baya karısık işler

arkadasın dediği gibi sansın varsa sorun yasamazsın

hepsi tecrübeyle sabit bu arada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sui CompoS -- 2 Mart 2007; 13:41:09 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.