Şimdi Ara

Hepsiburada.com Rezilliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
1.904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba , eminim hepiniz yaşamışsınızdır bu durumları. Ben geçen hafta 1 adet anakart ve 1 adet işlemci aldım toplamda 1200 küsür lira tuttu. Paketlemelerinde özen göstermelerini rica etmeme rağmen baştan savma bir şekilde kutuya konulmuş sabitlenmemişti ürünler. Kargo kutusu yırtık geldi ve ben yokken bırakıp gitmişler tutanak da tutulmadı. Zaten hepsiburadanın gönderdiği anakart kutusu da açılmış ve zedeli idi. Şimdi mesaj yazıyorum cevap veriyorlar o da baştan savma. Yani insanları bukadar aptal yerine koyan firma daha görmedim. Yazıklar olsun. İnşallah bu sorumsuzların çoluğundan çocuğundan kat kat fazlası çıkar. Avrupaya bak bi de bizim ülkeye bak. İnsanların kafasında beyin yerine başka bişey mi var merak ediyorum. Kesinlikle almayın arkadaşlar bu rezillerden hiçbirşey. Satıcının kendisi de hepsiburada zaten.

Ürünler hakkında yorum yaptım olumsuz diye onaylamıyorlar. Bunlar böyle karaktersizler işte. Benim canım yandı sizlerinki yanmasın. Böyle büyük fiyatlı ürünleri nolursa olsun gidin elden temiz yerden alın internete harbiden güvenilmiyor. Mağdur edildim fakat uğraşacak zamanım yok işimden dolayı. Bedduamı eder geçerim. Sorumsuz çalışanlar yüzünden mağdur oluyoruz. Çok doluyum bu konuda yazabildiğim kadar forumlara yazıp insanları uyarmaya çalışıyorum.

• Rezalet işte..

Kargolamak kırılır işareti koymak bu kadar mımzor

Kaldı ki ürün hasarlı ve başkasına teslim olmuş

Teslim alınan yer işyeri mi

Kamera var mı

Değilse de bi an evel kargo şubesine gidip durumu belirt sonucta oralarda daima kamera sistemleri var hasarlı çıkış yapmadılarsa kanıtlasınlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • önceden yurtiçi kargoyla gelirdi iyi kötü kutular güzel hasarsız gelirdi.ama arasa geçti inanın bütün gelen kutular haşat geliyo.yırtık patlak olmuyo ama ezik büzük geliyo.kutuyu açarken inşallah sağlamdır diyorum
  • İade ettiğim cüzdanı faturası ve kutusu yok diyerek ''YALAN SÖYLEYEREK'' iade almadılar:) Oysaki hem faturası ve hem de kutusu tamdı. Kesinlikle ismine falan bakılıp, güvenilecek bir firma değil uzak durun.
  • Geçmiş olsun, bence çoluk çocuklarının bi suçu yok.
  • Hepsiburada.com dan almayın dediğin zaman hb dışındaki satıcıları da aynı kefeye koymuş oldun bence diğer satıcılar da aynı mıdır ki ❓❔

• Beddua guddua yapmak yerine git tüketici hakem heyetine başvur arkadaşım.İşimden dolayı uğraşacak zamanım yok diyorsun, ama bunu yapman en fazla 30 dk'nı alır.İş yerinden 1 saatlik izin alsan yeter zaten.
  • Sizin şansınıza kötü denk gelmiş. Ben geçenki indirimde 560 liraya 4gb rx 560 aldım. HB nin kendi hepsiexpress kargosunu seçtim 10 lira zaten. Arası seçmem. Kargo geldiğinde dış kutuyu açtım ekran kartı kutusunun üstünde ne göreyim. Sökülmüş bir etiket vardı sanki kart tamire gitmişte sonra tamir edildi diye üzerine etiket yapıştırmışlar bana gönderirkende etiketi sökmüşler ama parçası kalmış gibi. Bikaçgün kullandım sonra kutu içime sinmediğinden bide fanını beğenmediğimden dün iade ettim bugün teslim almışlar ve iade onaylandı. Daha öncede dark f40 kasa almıştım montajı beni çileden çıkarmıştı onuda iade ettim ve 2 günde iadem onaylandı. Şuana kadar hb ile hiçbir sıkıntı yaşamadım.

.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dheskikullanıcı -- 29 Temmuz 2017; 22:30:34 >

• Caritas kullanıcısına yanıt
    Tüketici hakem heyetine gerek yok.Adam iade etmeyle bile uğraşmamış ki. Max 1 dakikada isyerine kurye çağırıp iade edecek. Hepsiburada da sorunsuz kabul eder zaten.
    Çok colugundan çocuğundan çıksın, benim canım yandı sizin de yansın falan gereksiz laflar...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Serkan4554

önceden yurtiçi kargoyla gelirdi iyi kötü kutular güzel hasarsız gelirdi.ama arasa geçti inanın bütün gelen kutular haşat geliyo.yırtık patlak olmuyo ama ezik büzük geliyo.kutuyu açarken inşallah sağlamdır diyorum

Bu durum sadece benim başıma geliyor sanıyordum. Aras ile gelen kargolarımın hepsinin kutusu zarar görmüş, ezilmiş bir şekilde geliyor ve çoğu zaman eğer aldığım ürün kitap benzeri bir ürünse zarar görüyor. Yurtiçi kargo her ne kadar evde bulamasa da kargoları sağlam getiriyordu, en azından benim bulunduğum yerdeki şube

• Öncelikle geçmiş olsun şunu belirteyim Hepsiburada evet koliler de sallama yapıyor genel olarak bı ambalaj a sarmak zor geliyor kendi kutularına koyup gönderiyorlar ama kırılır etiketi yapıştırmak günde binlerce koli gönderince biraz zor oluyor ve de kırılır etiketi olunca kargo sirketindekiler tolerans gösteriyor mu sanıyorsunuz yurtiçi Aras MNG sürat hepsi aynı hepsinin mal indirdikleri depodan kargo aldım ve tabiri caizse kargoların ne halde geldiğini görseydiniz bı daha kargoyla ürün almak istemezdiniz hava da uçan koliler mi ararsınız tekmelenen koliler mi ararsınız hepsi aynı şekilde çalışıyor ama Aras ve sürat biraz daha kaba davranıyor yurtiçi eh işte denebilir

• Hepsiburada ile pek alışveriş yapmamıştım ama geçen bir laptop ihtiyacım oldu araştırdım falan hb da indirime girdi 300 tl kadar ertesi gün kargo ibaresi vardı sonuçta hb ne olur dedim kartla geçtim ertesi gün kargo olan ürün 2 hafta sonra geldi stoklarında yokmuş böyle saçmalık mi olur.

Laptop ihtiyacım da yurt dışına çıkacağım içindi o yüzden aldım laptop geldi 2 gün sonra türkiyeden çıkış yaptım o ara başka bir laptop almayi bile düşündüm yani yetişmese nasıl madur olucaktım düşündükce deliriyorum

• Arkadaşlar , ben sağlam ve sıfır ürün için bir ücret ödüyorum. Onlar da bu parayı sağlam ve sıfır ürün göndereceklerini taahhüt ettikleri için alıyorlar. Burada ben paramı tık peşin ödüyorum hiçbir katekulli olmadan. Eee onlar ne hakla sahtekarlık yapıyorlar ? Ben parayı kolay kazanmıyorum. Onların ahlaksızlığı yüzünden ben binbir emekle kazandığım parayı neden hiçe atayım ? Ayrıca bir ahlaki kural vardır etik vardır. Bu ürün kozmetik olarak bozuksa sıkıntılı ise başka problem var ise bunu sıır olarak neden gönderiyorsun ? Çünkü karşıdakinin salak çıkma ihtimali vardır eğer salak çıkarsa malı kitler geçeriz kar ederiz kafası var. İşimden dolayı ve iş yerinin merkeze uzaklığından dolayı ve yine ayrıca kargocunun şubeye gelmek zorundasınız diye diretmesinden dolayı gitmedim gidemem de zaten. Vel hasıl kelam haklıyım %100 ve onlar ahlaksızlıklarını bastırmak için yazdığım mesajlara ve açıklamalara otobatik bot gibi cevap verdikleri için ilgilenmedikleri için her türlü küfrümü bile edebilirm. Hayır anlamadığım nokta şu : Müşteri hzimetlerindeki akılsız da sanki kendi şirketiymiş gibi nasıl da sahipleniyor firmayı. Onlar öyle yapsınlar şurda max 1000 lira zarar ederim ama haklı bedduamı da ederim ilerde onlar daha zararlı çıkar. İnşallah kat kat fazlası çıkar. Bir işi yapıyorsanız Şeferiniz ile Namusunuz ile Ahlakınız ile yapacaksınız ! Bir sürü prosedür var ve hepsi kendilerini koruak adına yapılan şeyler. Sorun yaşamadığınız , yaşamyacağınız anlamına gelmez. Bu yüzden dolayı çok katı düşünmüyor olabilirsiniz ancak durum şudur :
    Müşteri peşin para verir ve ürünü satın alır. Verdiği ücret sıfır ve yıpranmamış ürün içindir. Satıcı gider kurnazlık yapar Şeref ve Namusu ihlal eden şekilde ürün gönderir ve müşteri mağdur olur. Bu şikayet dünyanın ilki de değil bakın yorumlara bi çok kişi yaşamış. Hem de bu sorun yaşayanlar arasında bi oran yapacak olsak 10 kişiden 7 si şikayetçi ise satıcı %70 hatalı iş yapıyor demektir bu da demek oluyor ki bilerek böyle yapıyor. Şerefiyle Namusuyla iş yapan satıcılara tabiki sözüm yok zaten mağaza puanları nekadar namus ve şeref ile iş yaptıklarını gösteriyor.

Ürün yorumlarım olumsuz olduğu için hala yayınlamadılar. Bu konu ile ilgili yasal hak var mı ? nereye başvurabilirim ?

• Hepsiburada.com Rezilliği

Resimde de gördüğünüz gibi bugün olmuş onaylamamışlar yorumlarımı. Sahtekarlıklarını örtbas etmek için yapıyorlar. Bununla ilgili yasal bir durum var mı acab ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ns_Lion

Resimde de gördüğünüz gibi bugün olmuş onaylamamışlar yorumlarımı. Sahtekarlıklarını örtbas etmek için yapıyorlar. Bununla ilgili yasal bir durum var mı acab ?

Neden iade etmediniz? Hb den aldığım ürünlerde kutuyu açıp denesem bile beğenmeyip iade ettiğim oldu. Uğraşmayın iade edin.

• Hocam aldiginiz magazanin saticisi yine hepsiburada mi? Oyleyse hic sorun cikmadan iade edin.

Daha kaliteli ve isini yapan magazalardan alin 50 lira daha fazla verirsiniz ama kuponlari yakalayinca kat kat ucuza gelebiliyor. Kombo cekiyorsunuz.

• Geçen hafta koridor barfiksi aldım, kargom yırtık geldı ve barfıksın bır tarafı kırıktı. Duvara sabıtlenen plastık ucu yoktu. Bende gıttım ıade ettım benı ugrastırdılar boyle rezıllık olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Patatos

Hocam aldiginiz magazanin saticisi yine hepsiburada mi? Oyleyse hic sorun cikmadan iade edin.

Daha kaliteli ve isini yapan magazalardan alin 50 lira daha fazla verirsiniz ama kuponlari yakalayinca kat kat ucuza gelebiliyor. Kombo cekiyorsunuz.

Hocam önce %40 zam yapıyorlar sonra o fiyat üzerinden de %35 indirim yapıyorlar sana ucuzmuş gibi geliyor :D yalan dolan hep
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.