Şimdi Ara

hepsiburada.com ve inca IL-777A

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • hepsiburada.com dan inca nın 17 inç 4 ms IL-777A modelini sipariş ettim. ertesi gün kargoya verdiler ve bugün itibariyle elime geçti. sitenin hızına diyecek yok. fakat problem şu ki gelen monitörde dvi giriş yok sadece vga giriş var. gelen faturada da dvi girişli felan yazmıyor. yaklaşık bir aydan beri lcd almak için araştırma yapıyordum. bu incayı hem 4 ms hem de dvi girişli olduğu için tercih ettim. ve daha önce sitede özelliklerine bakarken dvi giriş vardı özellikler arasında. fakat şu anda sitede ürünün özellikler kısmında değişiklik yapılmış ve dvi var şeklinde belirtilmiyor. açıkçası ürünü sipariş ettiğim gün ayrıntılı olarak okumamıştım. daha önce milyon defa okuduğum şeyi tekrar niye okuyayım ki ?!!! ben sipariş ettiğim anda dvi var diye belirtiliyor muydu emin değilim bu yüzden. monitör gayet güzel hatta beklediğimden iyi çıktı. oyunlarda felan da hiç bir problem yok. şimdi aklıma takılan bu dvi giriş ile vga arasında gerçekten fark var mıdır acaba ekranı geri göndermeli miyim? sipariş ettiğimde dvi var yazısının olduğunu bilsem tereddütsüz iade edip yenisi isteyeceğim fakat bu durumda emin olmadığım için acaba uğraşmaya değer mi diyorum. sizce ne yapmalıyım bu durumda? eğer dvi yoktu zaten özellik olarak derlerse alternatif olarak ta 7 günlük süreden yararlanıp ürünü iade edebilir ve başka bi yerden dvi girişlisini alabilirim. görüşlerinizi bekliyorum arkadaşlar

• forum ve site yorum larında 17" lerde dvı + vga bağlantı farkı gözle görülecek şekilde yok denmekte. ürün 340 ytl ve 12 taksit le iyi bir seçim. vatanda 19 taksit e satılmakta. bu arada yeni yeni incelenen go global marka 19" lcd 4ms vatanda ve hb de 410 ytl carrefourda 390 ytl ve 18 taksit inceleme imkanın varsa bakarsın.

sonrada lg l1752tq-sf17 var
  • o ekranın dvili modeli piyasada yoktu hepsiburada.com da da dvi var denmiyordu. sen alırken dvi var yazıyorsa iade edebilirsin. diğer şartlarda kutusu açılan ürün sorunsuzsa iade alınmaz. ama sen yinede bi irtibata geç.
  • @mutimuti
    ya işte problem de orda zaten. daha önce defalarca okuduğum için sipariş verirken dikkatli incelemedim. o yüzden de dvi giriş ibaresi ben sipariş verirken var mıydı bilmiyorum. ama eğer dediğiniz gibi dvi girişli piyasada yoksa muhtemelen hepsiburada.com da da yoktur. sonuçta sipariş üzerine stoksuz çalışan bir site. siteye mesaj atıyorum ama cevap olarak otomatik standart cevaplar geliyor. ürünü ve faturasını yollayın kontrol edelim yanlışlık varsa değiştirelim şeklinde. hayır bana dese ki yok efendim biz dvi lı satmıyorduk diye yanlış görmüşüm deyip hatamı kabul edicem. şimdi ben kargoyla yollasam , dvi girişli satmıyorduk zaten deyip aynen geri yollarlarsa
    o zamanda boşu boşuna monitör gidip gelicek. bu arada ürün hatasız çıksa bile 7 gün içinde koşulsuz iade hakkım var diye biliyorum. ama üründen de çok memnunum. piyasada dvi girişli yoksa eğer iade etmenin hiç bir mantığı yok. dvi girişli ürünün piyasada şu an kesin olarak olmadığından emin misiniz? ilave olarak ta geçtiğimiz hafta içinde hepsiburada.com da bu ürünü incelemiş arkadaşlar varsa şayet dvi giriş varmıydı-yokmuydu özellikler arasında bu bilgiyi verebilirlerse çok memnun olurum.

• hocam bende onun dvilisinden alcaktım hatta sipariş verdim ve ipta lettirdim dvili olmadığı için. bikaç aydır yok bildiğim kadarıylar.http://www.incatech.net adresinden maille haber alabilirsin tabi sallayıp cevap verirlerse bana vermemişlerdi.
  • o zaman hepsiburada.com un bi suçu yok. benim hatam. her nasılsa satılan monitörün dvi girişli olduğu bilgisi kalmış aklımda. kullanıcaz artık napalım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mutimuti

o ekranın dvili modeli piyasada yoktu hepsiburada.com da da dvi var denmiyordu. sen alırken dvi var yazıyorsa iade edebilirsin. diğer şartlarda kutusu açılan ürün sorunsuzsa iade alınmaz. ama sen yinede bi irtibata geç.

yanılıyorsun kardeşim,internetten alınan her ürünü sebep göstermeden 1 hafta içinde iade edebilirsin.ama ürünle gelen herşeyi;kitapcık,kurulum cd si,ürüünün içine konulan köpükleri,kabloları ,faturasını ve kutusunu deforme etmeden göndermelisin.o yüzden internetten alınan ürünlerin herşeyini iyi muhafaza etmek gerekiyor.en azından 1 hafta.şayet herşey dediğim gibiyse,hepsiburada.com un ürün iadesi departmanıyla irtibata geç ve ürünü beğenmediğini ve iade etmek istediğini söyle.sakın DVI çıkışından falan bahsetme.yalnızca beğenmediğini söyle.neden derse o kişli, biliyorsunuz ben ürünü görerek almadım,sitenizdeki resimlerden bakarak aldım,ama ürünü açtığımda beğenmedim diyeceksin o kadar.benim başıma geldi korkma mecbur alacaklar,zaten kanunlarda arkanda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert2004 -- 3 Aralık 2006; 22:35:40 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BenQ GW2490 Monitör - 3.499 TL
    geçen ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: zikardo

o zaman hepsiburada.com un bi suçu yok. benim hatam. her nasılsa satılan monitörün dvi girişli olduğu bilgisi kalmış aklımda. kullanıcaz artık napalım.

dostum,yukarıda da bahsettiğim gibi,ürün içine sinmediyse hala değiştirme şansın var.burada suçlu aramana gerek yok.çünkü sen bu ürünü görerek alsaydın ,üründe DVI çıkışının olmadığını görecek ve almayacaktın.işte internetten alınan ürünlerin 1 hafta içinde iade edilmesinin sebebi ,görerek alınmamasından.sevgilerle
  • quote:

Orjinalden alıntı: mert2004

quote:

Orjinalden alıntı: mutimuti

o ekranın dvili modeli piyasada yoktu hepsiburada.com da da dvi var denmiyordu. sen alırken dvi var yazıyorsa iade edebilirsin. diğer şartlarda kutusu açılan ürün sorunsuzsa iade alınmaz. ama sen yinede bi irtibata geç.

yanılıyorsun kardeşim,internetten alınan her ürünü sebep göstermeden 1 hafta içinde iade edebilirsin.ama ürünle gelen herşeyi;kitapcık,kurulum cd si,ürüünün içine konulan köpükleri,kabloları ,faturasını ve kutusunu deforme etmeden göndermelisin.o yüzden internetten alınan ürünlerin herşeyini iyi muhafaza etmek gerekiyor.en azından 1 hafta.şayet herşey dediğim gibiyse,hepsiburada.com un ürün iadesi departmanıyla irtibata geç ve ürünü beğenmediğini ve iade etmek istediğini söyle.sakın DVI çıkışından falan bahsetme.yalnızca beğenmediğini söyle.neden derse o kişli, biliyorsunuz ben ürünü görerek almadım,sitenizdeki resimlerden bakarak aldım,ama ürünü açtığımda beğenmedim diyeceksin o kadar.benim başıma geldi korkma mecbur alacaklar,zaten kanunlarda arkanda.

denemek lazım benim bildiğim kutusu açılmamış olmak şartı var. denesin yine arkadaş şansını.

• ya aslında monitörden memnunum. eğer piyasada 777a nın dvi çıkışlısı yoksa zaten iade etmenin de bi mantığı yok. çünkü hem uygun fiyatlı hem de ölü piksel garantisi veren başka seçenek yok. yani olursa ya 777a yada dvi +777a olucak. dvi lı model piyasada olmadığına göre bununla devam edicem. yorumlarınız için teşekkür ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.