Şimdi Ara

HEPSİBURADA.COM yılbaşı indirimi konusu (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
9
Favori
5.209
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    ben belirtemedim. bazı firmalar çk profesyonel ürününün arkasaında duruyor gerekirse dükkanına davet ediyor. bazıları ise dediginiz gibi beş para etmez
  • kara cuma sahan seti aldık 18 günde geldi. cam kapaklar tavalara oturmuyor tavalar bariz yamuk. iade edin diyorlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • khanshan K kullanıcısına yanıt
    Arkadaş niye bu kadar sinirlendin anlamadım, tabiyiki senin beceriksizliğin.
    Her kampanya da hem gerçek indirimler olur hemde senin gibileri avlamak için şişirilip indirilmiş fiyatlar.
    Ben aldığım ekran kartını 3 aydır takip ediyordum ve mümkün olan bütün portallar araştırıyordum, bu durumda onu 500tl ucuza alabilmiş olmak benim de marifetim oluyor.
    Konuyu boş muhabbetle kirletmeyelim lütfen en sevmediğim şeydir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Black fridaydan yaklaşık 3 bin tl lik alışveriş yaptım. Siparişlerimin bazıları geldi. Bazısı hala kargolanmadı ve aradığımda yada mh yazdığımda herhangi bir cevap alamıyorum. Ürün alırken satıcısının hespsiburada.com olmasına dikkat ediyorum sorun yaşamayım diye. Gönderilmeyen ürünümünde satıcısı hepsiburada kampanya yapıyor ama ürünü göndermiyor. Muhattap bulamıyorum. Aklıma geldi yine arayım bakıyım ne diyecekler bu sefer .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Serdar3121

Arkadaş niye bu kadar sinirlendin anlamadım, tabiyiki senin beceriksizliğin.
    Her kampanya da hem gerçek indirimler olur hemde senin gibileri avlamak için şişirilip indirilmiş fiyatlar.
    Ben aldığım ekran kartını 3 aydır takip ediyordum ve mümkün olan bütün portallar araştırıyordum, bu durumda onu 500tl ucuza alabilmiş olmak benim de marifetim oluyor.
    Konuyu boş muhabbetle kirletmeyelim lütfen en sevmediğim şeydir.

Hb'nin hedef kitlesi senin gibi

"tabiyiki" "kampanya da" "hemde"

yazıp, üstüne hiç tanımadığı insanı beceriksizlikle itham edecek kadar saygısızlık sergileyenler olduğundan normal karşılamak lazım...

eğitim şart.
  • Serdar3121 kullanıcısına yanıt
    bak arkadaşım,
    kendin ortamı seviyesizleştiriyorsun, üstüne dibe batıyorsun. sectiğin kelimelere ve üslubuna dikkat et. Saçmalama, efendi ve saygılı ol.

Bak konunun geneline, benim gibi mağdur olan kaç kişi var. Dahası bunun için sitede açılmış başlık var.

Hayatında hiç empati yapmadıysan, çok araştırmacısın ya, empati ne demek aç bak. şu an ben aldığım ürüne sahipken , sen bu ahlakla HB ya neler diyordun şu an kim bilir.

Olayın detayına inelim de, öngörüsüzlüğün, önyargıcılığın, kendini beğenmişliğin ortaya çıksın.

Halen şu an HB da da satışta olan şu ürün İşbankası kampanyası + %20 indirimle 950 TL ye iniyordu. Öyle senin bahsettiğin gibi bulunmaz bir ürün ve inanılmaz bir indirim değil anlayacağın. HB ürünü sırf Joker Bebe den alamadığı için siparişi iptal etti, ürün kendisinde olmasına rağmen, - linke baktıysan hala kendileri satıyor- ( bi kaç kere söyleyeyim de anca anlarsın ). Hani toz konduramadığın büyük HB , ürün kendinde olmasına rağmen, müşteri memnuniyetini sağlayacağı yerine, siparişi iptal ediyor. ( senin ekran kartın aynı şekilde HB da da olmasına ragmen iptale edilse tepkini çok merak ediyorum )

Vel hasılı kelam, merak etme istediğim ürünü senin üstün araştırmacı yeteneklerin kadar olmasa da, çok ünlü bir bebek magazasının satınalma sorumlusuna -kısmetimde olduğu için- ulaşarak/denk gelerek aynı indirimi alarak hallettim. Halletmeme sinirlenmişsindir ama, sinirlenme, kalk git bi bardak su iç.

Herneyse, buradan ne yazsak boş, musibet & nasihat , başına gelince anlarsın koçum.

Daha fazla kirletme burayı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khanshan -- 15 Aralık 2016; 17:25:0 >

• Arkadaşlar kargo bedava kodu olan var mı? !8?"&52&-3:- 1000 lira ve üzeri alışverişe 200 lira indirim kapsanyasu yapmışlar ancak 123 TL kargo çıkıyor
  • İndirim var mı belli değil, olsa bile daha 1 hafta var ve hangi kategorilerde olacağı da kesin değil, ama konu 2. sayafaya doğru uçuyor..

Ondan sonra hayalkırıklığına uğadığınızda tabii ki basarsınız küfrü ve hezimeti... Kendinizi buna inadırırsanız böyle olur, bırakın varsa olur yoksa da indirim olmaz, bu kadar basit..
  • Gülben Ergen reklamda öyle demiyorum ama...

Hayatımın ilk internet alışverişini yıllar önce, bu siteden yapmıştım .

Aldığım ıvır zıvır şeyler hep... Teker teker kargoya vermişler . İlk paketle sonuncusu arasında 1 ay var .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • efsane cuma indiriminden 1 Küçük gardrop birde cam tv sehpası aldım kodla kargoda ücretsiz oldu tamda ihtiyacım olan zamanda fiyatta iyiydi 10 tl montaj hizmeti de aldım ürünler kuruldu fiyatına göre bence gayet iyiydi ürünler ben efsane cumadan memnun kaldım şimdide portmanto ihtiyacım var umarım iyi bir indirim olur onuda alırsam yeter bu kadar .
  • evet son iki gün ve GECE hepsiburada.com'un yapmadığı takla kalmadı. TVdeki reklamla çektiği yeni müşterileri KAZIKLADILAR!

#ENUZUNGECE kazıklamasından sonra fiyatlar hepsiburadada normale sokulmuş , satıcısı : hepsiburada olan kendi ürünleri geri getirilmiş

#ENUZUNGECE de en kazık şişirme fiyatlara %21 indirimle anayi.avi. hepsiburadaya da bu yakışır. müşteri dostu(!) adı batasacılar!

diğer satıcıların insafına keyfine bırakıp mağdur ettikten sonra kim takar hepsiburada. com 'u!!!

yazıklar olsun 19 senelik hepsiburada.com itibarını bitirdi, artık hepsiburada.com 'a asla güven yok, hepsiburada.com 'a güvenilmez!

tedarikçilerinin, ESNAFLIK BİLMEZ satıcılarının ,kendilerininde esnaflıktan bihaber olduğu ve dahi berbat kargo firmalarının eline insafına bile bile bırakıyorlar müşteriyi aptal yerine koyan hepsiburada.com'u artık hayatımızdan silme süpürme vakti geldi

2016 sonu ile hepsiburada.com son!!

webrazzi ödülleri için asla oy vermeyin arkadaşlar. hepsiburada.com bu kadar alçalmamıştı hiçbir zaman. the end

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.