Şimdi Ara

Hepsiburada.comdan laptop aldım 6 GÜNDÜR KARGOYA VERİLMESİNİ BEKLİYORUM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
4.352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bahsettiğiniz modelin temini kdv indirimi vs vs gecikmesi bence çok normal çünkü bende tedarikte sorun yaşadım yerinizde olsam kargoya verilmedi diye üzülmek yerine inşallah notebook un tedariiğinde sıkıntı çıkmaz diye üzülürüm o fiyata bidaha asla bulamazsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ř€ẄoL£Я

Ahmetkb

hem iki ürün aldım laptop & sağotucu ikisinede aynı anda kargo dedim buda heyecanı arttırır oda bi zevk tabi

Herşeye kötü tarafından bakarsak dunya yasanmaz hale gelır.
    Bak ben sıkıntımı beklenen bı heyecana cevırdım

Sıkıntım yok heyacanım arıtyo gıttıkce

• ben de d&r dan bikaç şey sipariş ettim 2-3gün önce. hala tedarik sürecinde diyo. sanırım her yerde bi problem var. bu ötv'nin tekrar gelmesinden kaynaklanıyo olabilir belki.
  • Benim zaten soğutucuda sorun yok sanırsam kargoya hazırmı öyle bişey yazıyordu laptopu bekliyor galiba

Laptopların alımında sorun olabilir düşüncem
  • Ohh beee yazılarımızı okudular galiba

Az önce kargoya verildi diye, hem cep telefonuma mesaj hemde mail geldi.

Bastırın arkadaşlar, devamlı mesaj yollayın.

Yarın elimde olur büyük ihtimal ürünüm..
    Ohh be rahatladım valla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chryin

Ohh beee yazılarımızı okudular galiba

Ohh be rahatladım valla.

Hoca o mesajı ben attım sana

şaka şaka hadı hayırlı olsun bende mesaj gelırse buraya yazarım.

• ulaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan BENİMKİ NİYE YOOOOOOOK

dur mesaj bombardımanı yapıyım adamlara
  • quote:

Ohh beee yazılarımızı okudular galiba

Ohh be rahatladım valla.

teşekkür yok mu
  • Chryin

hocam senin latptopta

Üretici firmadan bekleniyor

mu yazıyordu yoksa başka bişeymi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ř€ẄoL£Я

Chryin

hocam senin latptopta

Üretici firmadan bekleniyor

mu yazıyordu yoksa başka bişeymi ?

Senin ürünün tedarik bekliyor kardeşim, çıkışı yapılamaz bugün. Sen yine de sipariş numaranı verirsen iyi olur
  • Ohh beee benimkide geliyo galiba

Siparişiniz çıkışa hazır durumda olup paketleme işlem sırasında bulunmaktadır. Ürünlerinizin kargoya verilmesi ile ilgili lojistik departmanımıza bilgi verilmiş olup en acil şekilde işleminin yapılmasına çalışılacaktır. Kargo çıkışlarında yaşanan yoğunluk sebebi ile yaşanan gecikmenin en aza indirilmesi yönünde tarafımızdan gerekli aksiyonlar alınmış olup ürünlerinizin size en kısa sürede teslimatının yapılması için gereken şekilde çalışılacaktır.

İşlemleriniz tamamlandığında siparişleriniz kargoya verilecek ve gönderi bilgileri size sms ve mail yoluyla aktarılacaktır.

Yaşanan gecikmeden dolayı siz değerli müşterimizden özür dileriz.

Saygılarımızla...

• Ben laptop almadım.

GPS/Navigasyon cihazı almıştım.

Siparişi verdim, 10 dk boyunca tedarik süresinde yazıyordu.
    Sonra 3 gün boyunca, "Ürünleriniz kutulanıp, kargoya teslim edilmektedir..."
    Yazısı vardı.

ZUĞAŞİBERE, neyin teşekkürü anlamadım ki? Yoksa sen arayıp bu adamın siparişini hızlandırın mı dedin
  • Navigasyon bendede vardı hızlıaldan almıştım indirimden oda böyle olmuştu

perşembe akşam siperiş ettim cum aişleme alındı dedi cumartesi pazar kargoya veirlmedi sanırsam pazartesi verildi bana çarşamba gelmişti
  • garmin navi 310 vardı bende hayırlı oslun hocam seni fotoğraf böülümden az çok biliyom

ne aldın navigasyon olarak
  • quote:

Ben laptop almadım.

GPS/Navigasyon cihazı almıştım.

Siparişi verdim, 10 dk boyunca tedarik süresinde yazıyordu.
    Sonra 3 gün boyunca, "Ürünleriniz kutulanıp, kargoya teslim edilmektedir..."
    Yazısı vardı.

ZUĞAŞİBERE, neyin teşekkürü anlamadım ki? Yoksa sen arayıp bu adamın siparişini hızlandırın mı dedin

Aldığın ürün: PIRANHA LOCATER 5.0 İNÇ ÜÇ BOYUTLU

Sipariş sahibi: H...N B...İ
  • İyide dostum ben bu bilgileri zaten kendi açtıgım konumda verdin.
    Hatta screen shot ekledim

Piranha Locater 5.0" (3D) aldım.

ZUĞAŞİBERE kimsin sen?
  • quote:

İyide dostum ben bu bilgileri zaten kendi açtıgım konumda verdin.

ZUĞAŞİBERE kimsin sen?

Daha çok detay istiyorsun yani. Peki;

05.01.2007 tarihinde üye olmuşsun

TEPEBAŞI/Eskişehir' desin

Bu yıl başka sipariş oluşturmamışsın....

Devam edeyim mi

• bu aralar kdv indiriminin son günleri sebebiyle aşırı yoğunluk var. Biraz sabır göstermek gerekiyor. Ama ben bekleyemem diyorsanız iptal edin siparişleri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CARNIVALE -- 2 Ekim 2009; 16:08:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZUĞAŞİBERE

quote:

İyide dostum ben bu bilgileri zaten kendi açtıgım konumda verdin.

ZUĞAŞİBERE kimsin sen?

Daha çok detay istiyorsun yani. Peki;

05.01.2007 tarihinde üye olmuşsun

TEPEBAŞI/Eskişehir' desin

Bu yıl başka sipariş oluşturmamışsın....

Devam edeyim mi

eskişehir tepebaşımı bende ordayım la

• OHA DAHADA BÜYÜK Bİ REZALET

LÜTFEN OKUYUN CEVABA BAKARMISINIZ

"SAMSUNG R522-XS08TR INTEL CORE 2 DUO P7350 2GHZ 4GB 320GB 15.6" TAŞINABİLİR BİLGİSAYAR 1 Üretici firmadan bekleniyor REXPO FD-710 BÜYÜK FANLI NOTEBOOK SOĞUTUCUSU 1 Teslimata Hazır " Yazıyor siz bana cevabınızda "Siparişiniz çıkışa hazır durumda olup paketleme işlem sırasında bulunmaktadır. Ürünlerinizin kargoya verilmesi ile ilgili lojistik departmanımıza bilgi verilmiş olup en acil şekilde işleminin yapılmasına çalışılacaktır. Kargo çıkışlarında yaşanan yoğunluk sebebi ile yaşanan gecikmenin en aza indirilmesi yönünde tarafımızdan gerekli aksiyonlar alınmış olup ürünlerinizin size en kısa sürede teslimatının yapılması için gereken şekilde çalışılacaktır. İşlemleriniz tamamlandığında siparişleriniz kargoya verilecek ve gönderi bilgileri size sms ve mail yoluyla aktarılacaktır. Yaşanan gecikmeden dolayı siz değerli müşterimizden özür dileriz. Saygılarımızla... " yazımştınız laptopla beraber gönderilmesini ismiştimde acaba iki ürünümde paketlemedemi ?

02.10.2009 16:13:23 Tarihinde Mesajınıza Cevap Verilmiştir.

Siparişiniz çıkışa hazır durumda olup paketleme işlem sırasında bulunmaktadır. Ürünlerinizin kargoya verilmesi ile ilgili lojistik departmanımıza bilgi verilmiş olup en acil şekilde işleminin yapılmasına çalışılacaktır. Kargo çıkışlarında yaşanan yoğunluk sebebi ile yaşanan gecikmenin en aza indirilmesi yönünde tarafımızdan gerekli aksiyonlar alınmış olup ürünlerinizin size en kısa sürede teslimatının yapılması için gereken şekilde çalışılacaktır.

İşlemleriniz tamamlandığında siparişleriniz kargoya verilecek ve gönderi bilgileri size sms ve mail yoluyla aktarılacaktır.

Yaşanan gecikmeden dolayı siz değerli müşterimizden özür dileriz.

Saygılarımızla...

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.