Şimdi Ara

Hepsiburada.comdan laptop aldım 6 GÜNDÜR KARGOYA VERİLMESİNİ BEKLİYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
46
Cevap
0
Favori
4.352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bekleyen Ürünler
    Ürün Adı Adet
    Açıklama

SAMSUNG R522-XS08TR INTEL CORE 2 DUO P7350 2GHZ 4GB 320GB 15.6" TAŞINABİLİR BİLGİSAYAR 1
    Üretici firmadan bekleniyor
    REXPO FD-710 BÜYÜK FANLI NOTEBOOK SOĞUTUCUSU 1
    Teslimata Hazır

Ayın 2 si olsu daha beklermiyim ? bilen varmı hepsiburada.comu ne kadar beklettiğini ??

aldığım günü sayarsam 6. gün hala kargoya verilmesini bekliyorum SÜPERHIZLI GÖNDERİ İLE ALMAMA RAĞMEN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ř€ẄoL£Я -- 5 Ekim 2009; 21:58:38 >

• Heheh vallahi sinirimden gülüyorum.

Bugun kaçıncı kişi bu..
    Aynı sorundan bende müzdaripim.
    Daha çok bekleriz gibime geliyor..

3 iş günü oldu halen kargoya verilmedi.
    Üstelik "Süper Hızlı Gönderi" ürünü. Ha birde ürün sayfasında "Stokta" yazıyor.
    Bu nasıl stoktaysa, bu nasıl hızlı gönderiyse.

Mesaj gönderiyorum sanki karşımdan bot var gibi hep aynı mesaj.
    Bu siteyi işleten, döndüren, çevirenlerin bot oldugundan şüphelenmeye başladım..

Az önvce iptal edin siparişimi diye mesaj gönder cevap gelmedi halen..
  • ya iptal etmiyeceğimde bu ne ya

3 gün oldu

dedğiğiniz gibi SÜPER HIZLI GÖNDERİ yazıyordu bende dedim heralde cuma ( bu gün ) bende olur umuduyla hemen sipariş ettim ama ortada laptop felan yok bu gün telefon edicem akşama kadar kargolanmaz

mesajdan cevap almak zor telefon en iyisi
  • Sorun yaşayanlar sipariş numaralarını yazsın beyler. Şu an stoktan çıkmayı bekleyen binlerce sipariş var. Karalama kampanyası başlattığınız yerde 24 saat mesai yapıyor insanlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZUĞAŞİBERE -- 2 Ekim 2009; 15:06:46 >
  • Telefonlarıda açmıyorlar..

ZUĞAŞİBERE sen hepsiburada.com çalışanımısın?
    Ondan bundan sipariş numarası istiyorsun? Diger konudada sipariş numarasını istemişsinin başka birinden?

Al sipariş numaram..

29863516

Oldu mu? Merak etme biz almadıgımız bir ürünü almış gibi göstermeyiz.
  • ya tamam bende adamları anlıyorum kdv indirimi bokuna bissürü sipariş geldi işleri zor tamamda 3.GÜNDEYİM tık yok
    bu akşama kadar kargolanmazsa arıycam bu ne ya ?
  • Zaten bugun kargolanmayıp yarın kargolanırsa, pazartesiye kadar sarkacak. Hatta ben yarın kargolanacagından bile şüpheliyim.

Tamam yogunluk olabilir, ama hiç olmazsa müşteriyi bilgilendirmeleri gerekir.
    Süper hızlı gönderi olan ürünler, siparişten hemen sonra kargoya verilmesi gerekir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Telefona çıkmamak ne demek ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chryin

Zaten bugun kargolanmayıp yarın kargolanırsa, pazartesiye kadar sarkacak. Hatta ben yarın kargolanacagından bile şüpheliyim.

Süper hızlı gönderi olan ürünler, siparişten hemen sonra kargoya verilmesi gerekir.

ya çok çok haklısınız

bu günden bende umudu kesicem gibi yarın olsa direk ptz ye sarkıcak uzadıkça uzıyacak hiç yoktan bi mesaj beklerdim yoğunluk nedeni ile vs. dese anlardım

benim tahminim çarşamba hadi en geç perşembe verilir kargoya diyodum hiç umduğum gib olmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chryin

Zaten bugun kargolanmayıp yarın kargolanırsa, pazartesiye kadar sarkacak. Hatta ben yarın kargolanacagından bile şüpheliyim.

"Değerli Müşterimiz,

Eylül ayının son 10 gününü kapsayan süreçte, bayram tatili ve KDV indirimi dönemlerinde yaşanan yoğunluklar nedeniyle teslimlerimizde bazı gecikmeler yaşanmış ve yaşanmaktadır. Bu durum, aldığımız önlemlerle aşılmış olup, henüz adrese ulaşmamış olan siparişler en kısa süre içinde teslim edilecektir.

İstisnai bu durum için özür diler, gösterdiğiniz anlayış için teşekkür ederiz.

Sizi hep aramızda, hepsiburada.com’da görmek dileğiyle"

Size böyle bir mail gelmedi mi. Demek ki ortada olağanüstü bir durum var.

Tabi ki müşteri olarak hepimiz haklıyız, söylediğim gibi benim de 29 undan beri hazır siparişim var hala çıkmadı ben de bekliyorum. Ama ortada bir özür varken umursanmadığınızdan bahsetmeyin.

• Hayır bana böyle bir mail gelmedi..
  • ZUĞAŞİBERE

Benim ürünümde söylenen şey

"Üretici firmadan bekleniyor"

yani onların elinde olupta kargolanmayan bişey değil
  • MAİLİ YENİ GÖRDÜM GEREKSİZDE BULDUM BEN BİDE ORAYA BAKIN
  • Benim ürünümde ise;
    "Ürünleriniz kutulanıp, kargoya teslim edilmektedir..." yazıyor..

Yahu birde iptal edin dedim ona bile aynı cevap. Bütün mesajlara aynı cevaplar veriliyor.
    Offf sanki karşımda sanal bir bot var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ř€ẄoL£Я

ZUĞAŞİBERE

Benim ürünümde söylenen şey

"Üretici firmadan bekleniyor"

yani onların elinde olupta kargolanmayan bişey değil

Sipariş numaranı yazar mısın? Seninkinde anormal bir durum yok ki zaten sipariş süreci ortalama 3 iş günü oluyor.
  • Daha önce Hepsiburada'dan defalarca alışveriş yapmama rağmen böyle bir sorun olmamamıştı.
    Sanırım "Chryin'in" kopyaladığı maildeki gibi bir durum söz konusu. İstisnai bir durum yani.

Ama 1 haftadan beri nasıl oluyor da bayram siparişlerini teslim edemiyorlar, o da ayrı bir konu.
  • Arkadaşlar ben bişeyi anlıyamadım ben ing sanalkartla aldım ve bana

Siparişiniz Güvenlik Onayı Beklemekte

Sayın xxxxxxxxx

Güvenliğiniz nedeniyle yapılan alışverişin, kart sahibinin bilgisi dahilinde yapıldığının, bankanız tarafından doğrulanması gerekmektedir. Kredi Kartı güvenlik ekibimiz bankanız ile irtibata geçecek ve doğrulama işlemini yapacaktır.

Garanti bankası Online bankacılık hizmetinden yararlanıyorsanız, doğrulama işlemini sipariş takip sayfasından yapabilir ve ürünlerinizi size daha hızlı ulaştırmamızı sağlayabilirsiniz.

Ben bu maili yeni görüyorumda bi sorun olurmu kartta para alınmış gözüküyor
  • Banada özür emaili geldi bende hak verdim. Hem bayram tatili hem kdv olayı denk geldı.
    Kaç senedir oradan alısverıs yapıyordum devamda edıcem .

Ama benim anlamadıgım. ilk aldıgımda ikisindede çıkışa hazır yazıyordu
    Hem ana ürün hem hediyesi için
    hediyesi olan ürün şu an elimde ama ana ürün için hala çıkışa hazır yazıyor.

Önümüzdeki hafta gelir heralde.

Bekledikçe değeri artıyor gözümde :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ř€ẄoL£Я

Arkadaşlar ben bişeyi anlıyamadım ben ing sanalkartla aldım ve bana

Siparişiniz Güvenlik Onayı Beklemekte

Sayın xxxxxxxxx

Güvenliğiniz nedeniyle yapılan alışverişin, kart sahibinin bilgisi dahilinde yapıldığının, bankanız tarafından doğrulanması gerekmektedir. Kredi Kartı güvenlik ekibimiz bankanız ile irtibata geçecek ve doğrulama işlemini yapacaktır.

Garanti bankası Online bankacılık hizmetinden yararlanıyorsanız, doğrulama işlemini sipariş takip sayfasından yapabilir ve ürünlerinizi size daha hızlı ulaştırmamızı sağlayabilirsiniz.

Ben bu maili yeni görüyorumda bi sorun olurmu kartta para alınmış gözüküyor

Siparişin tedarik sürecindeyse risk onaylanmış demektir, bir sorun olmaz.

• Ahmetkb

hem iki ürün aldım laptop & sağotucu ikisinede aynı anda kargo dedim buda heyecanı arttırır oda bi zevk tabi
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.