Merhaba arkadaşlar bugün bir o kadar mutsuzum ve sinirliyim. 03.03.2021 tarihinde hepsiburada.com'dan Hepsiburada satıcısından yani kendilerinden indirimli Lenovo Ideapad Gaming 3 laptop satın aldım. 3 gün sonra laptopum geldi yani bugün. Tabi bu 3 günlük sürede niye geciktiğini sorduğumda depomuzda kalmadı tedarik edildiğinde hemen size gönderilecek dendi. Neyse ürün geldi açtığımda ise kullanılmış laptop gönderildiğini anladım. Zaten kutudaki deformasyondan bir şeyin olduğundan şüphe etmiştim ama içini açınca şüphe doğru çıkmıştı. Laptopta kılıf yoktu, şarj fişleri dağılmış bağlanmamış bir şekilde geldi. Ama en komiği ise fan sesini duymam oldu. Laptop açık bir şekilde tarafıma gelmiş. Bir iş yapıyorsun hadi kullanılmış laptop gönderiyorsun insan bari laptopu kapatarak gönderir. Koskocaman Hepsiburada kullanılmış açık ve hırpalanmış laptop gönderdi. Hepsiburada bile kullanılmış ürün gönderiyorsa bizler kime güvenipte alışveriş yapacağız. Aradım özür dilediler bununda özrü olmaz ki . Resimleride paylaştım arkadaşlar .Yaptırımı olsa şikayet edeceğim bir yerlere ama bir işe yaramayacak :( Laptobu bugün kargoya verip gönderdik umarım sıfırı ile değiştirirler . < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hidensa -- 6 Mart 2021; 12:54:31 > |
Hepsiburada Kullanılmış Laptop Gönderdi
-
-
"Laptop çalışıyordu" Kendimi gülmekten alıkoyamiyorum. SİNİRDEN
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam sabah sabah iyi gerildim,sinirlendim, üzüldüm. Allahtan ürünü bugün gönderdik umarım problem çıkartmazlar.
Ya alt tarafı adam açıp 2dk işini görüp geri koymuş,açık unutmuş olabilir ne var bunda
-
Zaten erişilebilir fiyatta ürün yok bir de bunların fantazileriyle uğraşıyor tüketici. -
Hahahaha :D bu iğrenç günde beni güldürdün hocam valla kahkaha attım :D
quote:
Orijinalden alıntı: DJ TenYa alt tarafı adam açıp 2dk işini görüp geri koymuş,açık unutmuş olabilir ne var bunda
Aynen alt tarafı borneo filmi izleyip osbir çekmiştir sonrada şeyli elleriyle klavyeyi maısunu ellemiştir ne olacak ki
Hocam zaten ürünü uyguna buldum diye sevinmiştim. Demek ki gerçek başkaymış.
quote:
Orijinalden alıntı: NikopollAynen alt tarafı borneo filmi izleyip osbir çekmiştir sonrada şeyli elleriyle klavyeyi maısunu ellemiştir ne olacak ki
Alıntıları GösterAdam en azından geri koymuş,ha açık ha kapalı.Kutu'nun içinden başka birşey de çıkabilirdi.Sanki avrupai bir ülkede yaşıyon anasını satayım.
-
Hani şu üründe hiç bir problem olmamasına rağmen beğenmedim iade ettim buna hakkım var diyen tipler var ya işte onların yüzünden hem satıcı hemde alıcı bu şekilde mağdur oluyor . İade edince bunlar çöpe atılmıyor , çoğu kolilenip 0 diye satılıyor . Çok zorda kalmadıkça pahalı ve elektronik ürünleri internetten almam , 3-5 kuruş az diye internetten alıp rezillik çekmeye gerek yok . -
quote:
Orijinalden alıntı: wardaddy58
Hani şu üründe hiç bir problem olmamasına rağmen beğenmedim iade ettim buna hakkım var diyen tipler var ya işte onların yüzünden hem satıcı hemde alıcı bu şekilde mağdur oluyor . İade edince bunlar çöpe atılmıyor , çoğu kolilenip 0 diye satılıyor . Çok zorda kalmadıkça pahalı ve elektronik ürünleri internetten almam , 3-5 kuruş az diye internetten alıp rezillik çekmeye gerek yok .Katılıyorum . Sonra vay efendim dolandırıldım da öyledir de böyledir . Ciddi anlamda fark yoksa git paşa paşa al birşey oldu mu da paşa paşa geri ver . Eğer ki fark fazla ise zaten bir sıkıntı olduğu belli demektir.
Laptop çalışıyor dediğin yer aşırı komik olay, şarjı da mı bitmemiş :D
Ayrıca satıcının suçlu olduğu kadar suçsuz yanları da var. Birisi alıyor bilgisayarı 10 gün takılıp beğenmedim diyor geri gönderiyor, firma da ne yapsın çöpe atacak hali yok herhalde. Ancak 2. el diyerek satmalılar bence.
Zaten laptopun çalışıyor olarak gelmesi aşırı saçma olay. Büyük saçmalık.
-
ben n11den aldıydım satıcı pcnin bir sorunu yom ise iade edemssin demişti.iade değişim için pcye garanti servisinden çöp raporu alman gerekiyor dediydi.
Hocam üründe bir problem yoksa bir nebze kabul edilebilir. Hadi iade alındı diyelim . Ya bakmaz mı insan içinde ne geldi diye. Ne poşet kılıf vardı ne kablolar düzgün örülmüştü . Hadi her şeyi geçtim bilgisayar nasıl açık geldi :D Uzun zamandır böyle garip bir olay yaşamadım. Zaten düzgün paketlense iade bile alınsa kim anlayacak iade olduğunu. Böylede gönderilmez ya.
-
Aslında öyle bir şey yok 14 gün içinde sorgusuz sualsiz iade hakkın var. Büyük satıcı olmayanlar iade istemiyorlar. Haklılıkları veya haksızlıkları tartışılır.
-
THH`ye verin hocam, 7 ay önce HB bana defolu ürün gönderdi ve 58 gün uğraştırdı. THH savunmalarını istediğinde günde 500 kere arıyorlar, her seferinde siz "3 iş günü+24 saat içerisinde size dönüş yapacağım." diyerek kapatabilirsiniz.
-
Hepsiburada'nın huyudur kullanılmış ve iade edilmiş ürünleri tekrar satmak. İade edin sizde, ama önceden kullanıldı falan demeyin. Beğenmedim, iade ediyorum deyin sorun olmaz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Celonfix -- 6 Mart 2021; 18:26:53 > -
mesafeli satis sözlesmesindede yaziyor "elektronim esyalar hijye gereği iade edilemz diye".sizin kutu baya hijyeniğe benziyor.
Hocam şikayetvara falanda yazdım dönüş yaptılar ürüne bir bakmaları gerekiyormuş :D Neyine bakacaklarsa ama ümitliyim bir sorun çıkartamazlar gibime geliyor. Benim istediğim aynı laptobun sıfırı. Ama büyük ihtimalle para iadesi verecekler bir şey olmamış gibi. Gerçekten de böyle bir dönemde uyguna aldım bakalım süreç ne gösterecek. Duruma göre konuyu güncelleyeceğim.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
"Laptop çalışıyordu" Kendimi gülmekten alıkoyamiyorum. SİNİRDEN |
Ya alt tarafı adam açıp 2dk işini görüp geri koymuş,açık unutmuş olabilir ne var bunda |
Benzer içerikler
- az kalorili market abur cuburlar
- kilo vermek boy uzatır mı
- eski sevgilime yazmalı mıyım
- cennet mahallesi final
- tekstilde çalışmak
- türk çay emojisi
- exxen filmleri
- kasım indirimleri ne zaman
- yeşil nasim
- para sayma makinesi bim
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X