< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arslan0058 -- 9 Mart 2020; 22:42:5 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arslan0058 -- 9 Mart 2020; 22:42:5 > |
Arkadaş herkes çakal olmuş
Kime güveneceğiz gerçekten bilmiyorum. 3-5 kuruş ucuza olsun diye internetten alıyoruz hep sıkıntı. Mağazadan alıyoruz oda sıkıntı. Nasıl bir ülkeyiz böyle gerçekten anlamak zor. Geçmiş olsun sana. Dalga geçenler bunlar sizin de başınıza gelebilir. |
ya ne işsiz adamsın allah aşkına yazdığın mesaja bak.
geçmiş olsun kardeşim inşallah sorunsuz şekilde iade alırlar. yemin ediyorum iğreniyorum artık türkiyede böyle şeyleri okumaktan. düzelmiyoruz aksine daha kötüye gidiyor herşey. yazık. |
malesef bilgisiz, deneyimsiz ve bazı art niyetli insanlarımız herşeyi alıyor ve iade ediyor. aynı durumu bizde yaşıyoruz. adam rastgele ürün alıyor . kutusunu parçalıyor veya işini görüyor iade istiyor. yakında bunada sınır gelir. ondan sonra gerçekten haklıysak da haksız olacağız.
yeniden satmaya çalışsanız böyle sorunlar oluyor. yok kutusu açılmış kenarında çizik var vs. |
Hepsiburada da mi çöp oldu arkadas. Hayretle izliyorum.
Geçmiş olsun size tazminat vs vermeliler. Sırf bu olayı yaşattıkları için... Teknolojik ürün (notebook vs) gidip magazadan alalım diyeceğim de. V*tan denen yer 5k lik ürünü 8k ya satıyor. T*knosa yine aynı. Deli kâr marjları var. En basiti geçen letgoda mi band4 ilanı gördüm. 350 lira yazmış adam. Niye dedim "v*tandan 250 liraya aldim yanında da 3 ekstra kayış veriyorum ondan böyle fiyat. Piyasada 370 lira" cevabını aldım. Kardeşim dedim sen kazigi yemişsin, çıkarıp başkasına sokma derdindesin. Keriz avina çıkmışsın dedim. "Öyle, napalim?" cevabını aldım. |
Teşekkürler hocam , Hepsiburadadan alışveriş yaparken insanların 2 3 kez düşünmesini istiyorum , başıma gelen bu rezaleti paylaşmak istedim sadece
|
Hocam ingilterede yasiyorum
Amazondan aldigim ikinci el, garantisi bitmis ve KENDIM bozdugum laptop icin saticiya ticket actim Adam orjinal Windowsu yeni SSD ye kurup, kapima kadar ertesi gun gonderdi. Eski ssdyi verdim yenisini aldim bir kurus para odemedim. Burda herkes herkese yardim edip durust calisiyor o yuzden ulke gelisiyor Turkiyede Kim kimi s*kerse mantigi oldugu icin oldugu yerde sayiyor cunku insanlar butun vaktini cabasini deger yaratmaya degil birbirini s*kmek veya s*kilmemek icin harciyor |
Tabii ki hükümet sorumlu.
ADAM GİBİ YASA VE ADALET OLSA KİMSE KİMSEYİ DOLANDIRMAYA CÜRET EDEMEZDİ. Dolandıran adamın yanına kaldığı için ülkede bu kadar dolandırıcı var. Kimse cb'ye laf edebiliyor mu? Hakaret demiyorum bak eleştiri. Neden çünkü ülkede adalet bir beyefendiye çalışıyor. Adalet sistemi herkese çalışsaydı şu an bu konu olmazdı burada. |
Bir şey almaya, tamir ettirmeye, hastaneye gitmeye, konuşmaya çekinir olduk. Sağlam bir yeri kalmamış çökmüş bu toplum. Bu kadar ahlaksızlığı toprak kaldırmaz, yüzü bile kızarmıyor insanların neyi tamire götürsem daha kötü oluyor!
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arslan0058 -- 29 Şubat 2020; 22:39:14 > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arslan0058 -- 1 Mart 2020; 0:9:0 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L30N -- 1 Mart 2020; 0:15:33 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|