Şimdi Ara

Hepsiburada Kullanılmış Laptop Gönderdi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • benim arkadaş aynı ürünü 7kya almıştı baya uygun demiştik hatta. demek ki hem zam koymuşlar hem de kullanılmış ürünü göndermişler :D geçmiş olsun umarım en kısa sürede çözülür sorununuz

• Celonfix kullanıcısına yanıt

Hocam o anlık sinir ve öfkeyle müşteri hizmetlerini aradım problemi belirttim umarım problem çıkartmazlar. Hocam hadi kullanılmış ürün gönderilir de bu şekilde de gönderilmez ya  

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hidensa H kullanıcısına yanıt

İşte sorumsuzluktan başka birşey değil bu.

Hata etmişsiniz hocam, beğenmedim iade etmek istiyorum deseydiniz hiç sorun olmazdı. Şimdi sıkıntı çıkarabililer, umarım çıkmaz.

Ben de Xiaomi Mi Box almıştım en son, her tarafı çizik, kumandası kullanılmış, kablolar poşetin dışında ve Mi Box'ta başka kişiye ait Google hesabı girilmişti. 10 gün kullanıp iade ettim, bir daha da kullanmadım artık hepsiburada.
  • Rezalet, bu yüzden Türkiyeden pahalı bir şey aldıysam kutusunu açarken sürekli videoya çekerim.

• İnsan bi format atıp kapatir yollar
  • Kutu açımında keşke videoya kaydetseydiniz hocam inanılır gibi değil kutuyu bir açıyorsun laptop çalışıyor

• Chiehsheshuai kullanıcısına yanıt

Hocam iş işten geçtikten sonra videoya almadım diye pişman oldum  Bana unutamayacağım bir hepsiburada hatırası bıraktı artık bu hikayeyi torunlarıma anlatırım :D

• Nobody:
    Hepsiburada: özür dileriz

Aman ardını bırakmayın bu işin. Zaten laptop açık halde gelmiş bilirkişi bunu anlar yani olay sizin lehinizde umarım sizi mutlu eden sonuca ulaşırsınız

• Celonfix kullanıcısına yanıt

Aman hocam korkutmayın beni daha yeni yeni sinirlerim gevşedi  Büyük konuşmayım ama buradan bir daha bende alışveriş yapmayacağım acı bir tecrübe kazandırdı hepsiburada.

• İçiniz rahat olsun burası Tr :)
  • Chiehsheshuai kullanıcısına yanıt

Güzel temenniniz için çok teşekkür ederim :)

• tonodias kullanıcısına yanıt

İşte ondan dolayı içim rahat olamıyor hocam  

Bende her halükarda tedbiri elden düşürmeyin diye söyledim. Yar ve yardımcımız olsun :)
  • sıfır araba bile alıyorsun aslında 300km yapıyor ama sıfırlıyorlar sen sıfır sanıyorsun piskolojik olmasın bu iş

• Grkwnxs G kullanıcısına yanıt

Ders oldu hocam artık diş fırçası alsam videoya çekeceğim :D

• Bu tarz firmalardan asla bilgisayar telefon tarzı ciddi paralar ödeyeceğim ürünü almam çok sık şikayet görerek doğru yaptığımı düşünüyorum. Ivız zıvırları buralardan alırım.

Teknoloji satmak kimin işiyse ondan alırım. Mesela Vatandan komple pc aldım tak diye geldi kusursuz hizmet kusursuz ürün.

• Hiç ama hiç şaşırmadım. Hiç bir şekilde iade ürün almayıp insanları salak yerine koymaları yetmiyormuş gibi şimdi bir de kullanılmış hatta açık haldeki ürünleri gönderiyorlar insanlara.

Birisi bu berbat firmaya bir dur demeli. Ya adam gibi iş yapmayı öğrensinler ya da bıraksınlar bu işleri artık.

• Hocam haklısınız ama bu tarz yerler uyguna satıyor . aynı ürün media markta satın aldığım gün 7.800 falandı .Bazen 1 e 5 e bakmamak gerekiyor. Ama uygun olunca da insanın aklı buralara kayıyor.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.