Şimdi Ara

Hepsiburada'da Dev Markaların %80'e varan İndirim Günü --- Sadece 26 - 27 Nisan Tarihleri Arasında - (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
6.606
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Herhalde daha indirim yapmadılar dedim çünkü şu anki hali çöp hala indirim bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hepsiburada birkaç gün önce beni arayıp eğer kabul edersem Philips BG105 traş makinesinin fiyatı kadar bir indirim çekinin hesabıma tanımlanacağını, bu çek ile makineyi ücretsiz alabileceğimi ve kullandıktan sonra yorum bırakmamı, yorumların kendileri için değerli olduğunu söyledi. Çeki kabul ettim fakat hesabıma verilen tarihte tanımlamadılar. DH ölücü ruhum şaha kalktı, şikayetvar'a yazdım, hatta arandığım tarih ve saatteki görüşmemin ayrıntılı incelenmesini talep ettim, biraz da hb'ya giydirdim, yarım gün içinde çek hesabıma geldi. Küçük çocuğa şeker uzatıp sonra geri çekmeye utanmıyor musunuz ulen? Bi traş makinesi için mahkemelik mi olalım? Şimdi makine gelsin yorum falan yok size!
  • quote:

Orijinalden alıntı: system_25

Hepsiburada birkaç gün önce beni arayıp eğer kabul edersem Philips BG105 traş makinesinin fiyatı kadar bir indirim çekinin hesabıma tanımlanacağını, bu çek ile makineyi ücretsiz alabileceğimi ve kullandıktan sonra yorum bırakmamı, yorumların kendileri için değerli olduğunu söyledi. Çeki kabul ettim fakat hesabıma verilen tarihte tanımlamadılar. DH ölücü ruhum şaha kalktı, şikayetvar'a yazdım, hatta arandığım tarih ve saatteki görüşmemin ayrıntılı incelenmesini talep ettim, biraz da hb'ya giydirdim, yarım gün içinde çek hesabıma geldi. Küçük çocuğa şeker uzatıp sonra geri çekmeye utanmıyor musunuz ulen? Bi traş makinesi için mahkemelik mi olalım? Şimdi makine gelsin yorum falan yok size!

Sen uzman mısın

Sen bilirkişi misin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Benim anlamadığım şey bunları denetleyen bir mekanizma yok mu.

• Arkadaşlar gerçekten bu rezillikle alakalı bir şey yapılamaz mı? Her zaman her sözde kampanyada durum aynı. İki gün önce sattığı rakamın üzerinde büyük indirimle ürün satıyor/satmaya çalışıyor. Hadi biz biliyoruz da bunu bilmeyen yaşlı amcalar, teyzeler aaa indirim varmış deyip alıyor. Sonuçta insanları kandırıyorlar. Bunu nereye şikayet etmek lazım?

Change te imza kampanyası açılsa nasıl olur sizce?

Edit: Şu ürünü bir türlü satamadılar, fiyat sürekli değişiyor.
    http://www.hepsiburada.com/fossil-fs4835-erkek-kol-saati-p-SAKEFS4835

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GOXIN -- 27 Nisan 2017; 7:41:19 >

• Arkadaşlar BİMER bunları şikayet etmek için uygun bir yer midir?

• Sayın HB,

Eğer bu mesajımı okuyorsan senin Allah belanı versin.

Saygılarımla

DH Üyesi

• Rezil bir firma bu HB...
  • Bimer'e şikayet ettim. Arkadaşlar lütfen sizde şikayet edin.

• Ticaret ahlakı, etiği diye bişey kalmamış arkadaş.

• jorge kullanıcısına yanıt
    Kendimi hiç bu kadar uzman hissetmemiştim. Sanırım onlar da farkettiler.

• İnsanları kek sanıyorlar halbuki kendileri dankek
  • İndirim ne zaman başlıcak? Şu haliyle henüz başlamamış gibi

• braun diş fırçası alacaktım.
    aynı ürün N11de 4 TL daha ucuz. kuponla birleşince 20 TL ucuza geldi.
    Bunların yaptıkları şeref....liktir.

İnsanları kandırmayı bırakın artık.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.