Şimdi Ara

Hepsiburada'dan ATRIX alacağım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şehrimde GOLD gibi mağazalar bulunmadığı için Hepsiburada'dan sipariş etmeye karar verdim. HB'den alan arkadaşlar bilgi verebilirse kutu içeriği ve telefonla ilgili sorunlar hakkında , çok minnettar kalacağım

• quote:

Orijinalden alıntı: cymeria
    S) Cihazı hangi satıcıdan temin etmeliyim? En güveniliri hangisidir? En sorunsuzu hangi firmadan temin edebilirim?
    C) Şu an Türkiyede satılan tüm cihazlar aynı firmadan temin edilmektedir. yani kısacası tüm mağazalarda alacağınız telefon ve kutu içeriği aynıdır. Bilinmiş firmaları tercih etmenizi öneririm.

Motorola ATRIX : Deneyimler - Uygulamalar - SSS

bu arada bende HBdan aldım.
  • HB gayet güvenli bir yer ve düzgün alışveriş imkanı sunuyor.
  • Ben yillardir hb den alisveris yapiyorum suana kadar en ufak sorun yasamadim buna atrix de dahil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende HB den aldım ama kesinlikle tavsiye etmiyorm, kanser olmak istemiyorsanız HB den hiçbirşekilde alışveriş yapmayın!!!! Tecrübelerimi anlatmaya kalksam, bir kaç sayfa sürer ^^
  • Hepsiburada.com'dan 1 yıl önce aldığım HTC Wildfire'ı uzun uğraşlar sonunda garanti kapsamında bedel iadesi için yolladım, yine hepsiburada'dan atrix almayı düşünüyorum. Biraz uğraştırdılar ama işimi gördüler. Yani çok problem olacağını sanmıyorum.
  • İnşallah bende alacağım. Teşekkürler. Bu arada kısa süre içerisinde iade etme şansımız var mı ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    amazon dan ayakkabı almak
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.