Şimdi Ara

HEPSİBURADA'DAN K750i SATIN ALMAK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, hepsiburada'da K750i artan kurları da dikkate aldığınızda çok avantajlı. Bir kampanya var şu an. YTL 643
    Eğer havale ile alırsanız YTL 623.
    Teknosada 699 YTL iken artan kurlarla birlikte 739 YTL'ye çıkardılar fiyatı.
    Hepsiburada'dan daha önce sipariş veren oldu mu? Bir sorun çıkar mı?
    Cevap lütfen!..

• hepsiburada.com güwenli bi firmadır arkadasım gönül rahatlığı ile alışweriş yapabilirsin
  • hiç sorun olmaz... ben çok alışveriş yaptım hepsiburada'dan.. eğer stokalrında o an için tükenirse biraz beklersin dağıtımı o kadar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: nadir_en

hiç sorun olmaz... ben çok alışveriş yaptım hepsiburada'dan.. eğer stokalrında o an için tükenirse biraz beklersin dağıtımı o kadar...

Tamamen katılıyorum. Bende alışveriş yaptım. Bir sorun olmadı.
  • Geçen hafta bir topik vardı VATAN bilgisayarda Cardfinansa %15 indirim+ 8 taksit diye.
    Sanırım 8 taksit fiyatı 600 yTL felandı.Bir bak vatanın web sitesine
  • Walla ben aldım.Siparişi werdiğim günün ertesi günü elime ulaştı.Alırsanda kargodan teslim alırken kontrol et kırığı eksiği felan olmasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi errenius -- 23 Haziran 2006; 16:23:46 >
  • hepsiburada'ya rahatlıkla güvenebilirsin. bu üründe fiyatının yanı sıra süper hızlı gönderi diye birşey de var. siparişi sabahtan ver eğer hemen banka onayı gelirse ertesi gün telefon elinde olur
  • hepsiburada.com güvenilirdir ama vatanbilgisayar hakkında aynı şeyi söyleyemem.
  • hepsiburada da sorunlu bir ürün alırsan seni fazla uğraştırmazlar,geri iade veya birebir değişim yapabilirsin.ama ilk 7 gün içinde.
  • Ben hepsiburada dan aldım. Buğün elime ulaştı. Gelmesi 3 gün falan sürdü. ama şu an sorunum yok. Tavsiye ederim. Piyasa fiyatı gerçekten pahalı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: hikomen

Ben hepsiburada dan aldım. Buğün elime ulaştı. Gelmesi 3 gün falan sürdü. ama şu an sorunum yok. Tavsiye ederim. Piyasa fiyatı gerçekten pahalı.

aramıza hoşgeldiniz :)
  • Ben de az önce Hepsiburada.com'dah aldım.
    Acaba iptal mi etsem siparişi?

Yurtdışından birisine aldırmak çok daha ucuza geliyor aslında.

:( Ne yapsam...
  • yurtdışından getirdiğinde bir sürü teferruatı var. uğraşırım diyorsan sen bilirsin. gümrükte birşeyler yapmaya çalışmak adamı öldürür
  • Telsim'e gidip kolayca kayıt yapıldığını söylüyorlar, bu doğru mu?

650 YTL yerine 400 YTL'ye mal olacak.

Uğraşmaya değmez mi gerçekten?
  • gümrükte faturasını kaşeletmen gerekiyor. ayrıca fatura ve telefonun imesinin tutması gerekiyor. birde telefonun fatura değeri 300 avro'dan fazla ise bedelin %10 u kadar para veriyorsun birde pul içindi galiba 20 ytl veriyormuşsunç. ayrıca telefon radyolu olduğundan TRT bandrolü varmış. bir arkadaş ayrıntısıyla yazmıştı bir topikte
  • quote:

Orjinalden alıntı: snoopdogg

quote:

Orjinalden alıntı: hikomen

Ben hepsiburada dan aldım. Buğün elime ulaştı. Gelmesi 3 gün falan sürdü. ama şu an sorunum yok. Tavsiye ederim. Piyasa fiyatı gerçekten pahalı.

aramıza hoşgeldiniz :)

Teşekkürler.
  • hoşbulmuş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.