Şimdi Ara

HEPSİBURADA DİYOR Kİ 50 TL indirim kuponun hazır, sıra alışverişte!🤩 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
91
Cevap
7
Favori
9.859
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yıl sonu sitenin trafiğini artırmak, algı yapmak için yapılmış gibi duruyor

Bu arada hepsiburada hisseleri ABD de çakılırken, burada sahibinin hissesi uzaya çıktı Türkiyede iyi kazanıyor demek

• dün 2.elde bayağı satışını yapan vardı. gece bitiyor diyorlardı .muhtemelen dün bitti bizim kuponlar.mailin şimdi gelmesi fecaat

• BuZ-MaViSi kullanıcısına yanıt

Dün haber verebilirdin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ucuz oyunlar yapan bu namussuzları nereye şikâyet edebiliriz? Gerçi, minareyi çalan kılıfını hazırlar.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Dün,sabah gelen hesaplarda kupon yoktu , bugün mail dün kullanılan hesaplarda dahil neredeyse bir süredir alışveriş yapılmayan genelde hic alisveris yapilmamiş tüm hesaplara gelmiş. Ayrıca önceden tanımlanan kuponların bazılarının son tarihi bugün 20.59 ve hala hesapta görünüyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi polyanna -- 31 Aralık 2022; 10:29:12 >
  • Eric Cartman. kullanıcısına yanıt
    Reklam ve Haksız Ticaret şikayet formu.

e devlet

Kişisel kullanım için değildir. Benim 50 liramı vermediler gibi değil de kimseye vermediler aldattilar şeklindeki şikayetler içindir. Doğru şikayetlerde yaptırımları çok ağır. Denendi onaylandı.
    Kişisel sorunları THH ile halledebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-43CAFBB96 -- 31 Aralık 2022; 10:25:5 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Mail var kuponu yok

• Şu anda beklemek lazım ne cevap verecekler görelim. Cevaba göre resmi kurumlara şikayetleri yaparız.

Bu zamana kadar maili gelip kuponu gelmeyenler de hepsiburada üzerinden şikayet formu oluştursun. Resmi kurumlara müracaat için delil teşkil eder.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-43CAFBB96 -- 31 Aralık 2022; 10:34:7 >
  • Bende tam bu konuya parmak pardon kupon a konu açmak isterken açılmış bile 😂 eee kupon nerede ozaman

• Mail var kupon yok. Nereye mail atıyoruz?

• Kupon yok

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Tıkla Kazan'dan tablet kazananlara hediyelerini göndermeyen Hepsiburada, size kupon maili geldi diye itiraz sonucu kupon verir mi sandınız? :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mail var kupon yok

• Hepsiburada yine yaptı yapacağını aradık sistemsel hata var dediler :)

• kayıtlı bütün mail adreslerine yollamışlar, bir şey çıkmaz bundan. ceza vs diyenler hb'yi tanımamış, 23:59'de tanımlayıp 00:00'da silip işin içinden çıkarlar HEPSİBURADA DİYOR Kİ 50 TL indirim kuponun hazır, sıra alışverişte!🤩 

HEPSİBURADA DİYOR Kİ 50 TL indirim kuponun hazır, sıra alışverişte!🤩

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 31 Aralık 2022; 11:8:37 >
  • Konuyu gördüm maile baktım ve tekrar buraya baktım. Sonuç olarak HB ye girmeden işi halletmiş oldum.

• Avukatta tutalım mı reyiz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • b0Ni kullanıcısına yanıt
    Ben kabul etmiyorum.

• Daha önce açıp kullanmadığım hesaba gelmiş
    İlk sipariş için onu kullandım.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.