Yıl sonu sitenin trafiğini artırmak, algı yapmak için yapılmış gibi duruyor Bu arada hepsiburada hisseleri ABD de çakılırken, burada sahibinin hissesi uzaya çıktı Türkiyede iyi kazanıyor demek |
Bildirim
Yıl sonu sitenin trafiğini artırmak, algı yapmak için yapılmış gibi duruyor Bu arada hepsiburada hisseleri ABD de çakılırken, burada sahibinin hissesi uzaya çıktı Türkiyede iyi kazanıyor demek |
dün 2.elde bayağı satışını yapan vardı. gece bitiyor diyorlardı .muhtemelen dün bitti bizim kuponlar.mailin şimdi gelmesi fecaat |
Dün haber verebilirdin. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi polyanna -- 31 Aralık 2022; 10:29:12 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-43CAFBB96 -- 31 Aralık 2022; 10:25:5 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-43CAFBB96 -- 31 Aralık 2022; 10:34:7 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Hepsiburada yine yaptı yapacağını aradık sistemsel hata var dediler :) |
kayıtlı bütün mail adreslerine yollamışlar, bir şey çıkmaz bundan. ceza vs diyenler hb'yi tanımamış, 23:59'de tanımlayıp 00:00'da silip işin içinden çıkarlar ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 31 Aralık 2022; 11:8:37 > |
Konuyu gördüm maile baktım ve tekrar buraya baktım. Sonuç olarak HB ye girmeden işi halletmiş oldum. |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |