Şimdi Ara

HEPSİBURADA DİYOR Kİ 50 TL indirim kuponun hazır, sıra alışverişte!🤩 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
7
Favori
9.861
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• indirim kuponu tanımlandi,diye mail gönderiliyor ancak internette de bir çok kişiye aynı şekilde mail gelmiş ve hesaplara hiçbir şey tanımlanmamış. Sitelerine trafik yaratmak ve insanları siteye çekmek için yapılmış bir tuzak.

yazarak yolladım eline sağlık herkes şikayetini foruma yazmak yerine buraya atmalı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pudinkk kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle katılıyorum. Bu bir hata değil bilerek isteyerek yapılan bir tuzak. Bedeli ödenmeli.
    Herkes ya da sayıca belli bir fazlalık yazarsa daha dikkat çekici olacaktır.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Teknik bir hata nedeni ile şehven yollanmıştır diyorlar. Reklamın iyisi kötüsü olmazmış.

• HEPSİBURADA DİYOR Kİ 50 TL indirim kuponun hazır, sıra alışverişte!🤩

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

4 gün öncede farklı gorsel ile gelmişti nasıl olacak peki
    HEPSİBURADA DİYOR Kİ 50 TL indirim kuponun hazır, sıra alışverişte!🤩

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bytunga050 -- 31 Aralık 2022; 12:39:44 >

• fiyatları şişirmeden attıkları için kampanya iptal edildi

HEPSİBURADA DİYOR Kİ 50 TL indirim kuponun hazır, sıra alışverişte!🤩 

• Kuzeni yazmış.

• Hani yarın 1 Nisan olsa anlarım şaka yapmışlar....ama 1 Ocak yahu böyle hata mı olur.

• Yukarıda linki verdim. Reklam ve Rekabet kuruluna e devlet üzerinden 2 dk da şikayet oluşturun. Yesinler silleyi kendilerine gelirler. Daha çok kişi şikayet etsin.

Ayrıca hepsiburada da kayıt açtım. Negatif sonuç gelirse THH ile o çeki alacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-43CAFBB96 -- 31 Aralık 2022; 12:46:52 >
  • Nasıl bir teknik sorun ise,premium hesabım hariç diğer tüm hesaplara göndermişler,ama premium hariç.Demek teknik hata filan değil..

Yersen..

• soniquakee kullanıcısına yanıt
    Ağır çuvalladılar. Uzun zamandır Trendyol'dan alışveriş yapıyordum zaten. 100'e 50 bile verememek nedir lan istesen altlimitsiz verirsin. Alışveriş falan yapmayın sakın bunlardan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HayalistAkrep -- 31 Aralık 2022; 12:53:3 >
  • FBI, CIA ve ABD borsasına şikayet edicem HEPSİBURADA DİYOR Kİ 50 TL indirim kuponun hazır, sıra alışverişte!🤩 HEPSİBURADA DİYOR Kİ 50 TL indirim kuponun hazır, sıra alışverişte!🤩 

• cepAnkara C kullanıcısına yanıt

Öyle olsa geçmiş kuponlarda olurdu. Öyle birşey yok.

• HayalistAkrep kullanıcısına yanıt
    Cüzdan kalktıktan sonra Trendyol bitti hocam, Trendyol'u HB ile kıyaslamak son zamanlarda çok zor.. Önceden tüm market siparişimi Trendyol üzerinden verirdim artık onu da vermiyorum..
    HB yine iyidir ama son gün böyle bir şeyin içinde olmamaları gerekirdi, bakalım telafi edecekler mi?

1. Koskoca hepsiburada 50 liranın peşine düşmüş. Versen ne olur birde utanmadan kuzenim yazmış der gibi mail atmışlar. HEPSİBURADA DİYOR Kİ 50 TL indirim kuponun hazır, sıra alışverişte!🤩 

Hatalı gönderilmiş

• O grafikleri niye hazirlattiniz peki. Nasil hata bu. Resmen siteye giris yaptirmak icin yalan reklam. Sikayet islerinden anlayan varsa sikayet etsinler thh ye rekabet kuruluna falan. Uyuz oldum

• "Eşekoglu ticaret PetShop" dükkanı için kupon vermiştir diye bakmamıştım hiç bir şey vermemişler meğer HEPSİBURADA DİYOR Kİ 50 TL indirim kuponun hazır, sıra alışverişte!🤩 

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.